Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 http://personal.inet.fi/cool/quack/priceless.jpg[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage [Bu mesaj Gangren tarafından 25 Kasım 2005 01:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehehe bende kullanırdım onları ama crit hiç aklıma gelmemişti :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm demonic rune cirtliyomu ya? ilginc, tabı hiç manam olmadı bilmiyorum =)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 lol be! hunterımla farm için hep demonlara giderdim. non stop farm yapabilmek içinde o zımbırtıları çok kullandım, bugüne dek hiç critlemedi, hatta şuana dek demonic rune'ların critleyeceğini dahi bilmiyordum. şaka gibiymiş adamın başına gelenler. arkadaşın başına daha fena işler gelmeden, çöle gitmemesi konusunda uyarmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bunun durumu çölde kutup ayısıyla tanışmış bahstız bedevi olayından :D:D:D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Oda güzelmiş. Mükemmel bir şans vallaha feyq olabilirmi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 % 3 şanş+senin intin kaç sa bilemiyorum o kadar şansla critlemişya hll yani. Her büyü kabiliyetinin crit şansi vardir consumable on hit vs hepsi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 hahahahah iptalim mukemmel bişi master card reklamı gibin bu arada oyle şeyler critleyince cok imba oluyo benim lay on handsim bana 12k critlemişti :D[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: mADmaXimus, 25 Kasım 2005 11:02 tarihinde demiş ki: benim lay on handsim bana 12k critlemişti :D o benim flash healimdi :p + Deamonic rune keşke critlese genelde no mana Full hp oluyorum en azından manam dolar :) 30000 de 1 kere critlememesi benim şanssızlığım her halde[signature][hline]Axelm Human Priest EU/BL <> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 death ray dmg lerinin critlemesi daha tatlı ama demonic rune nasıl critler yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bende ölmüştüm böle ss'im vardı ama sildim gitti banada 1600 koymustu hey gidi günler hey.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar