InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 matematiğin......geber inşallah[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bhriealemngşlldüieaazfrn buda şifreli gerçekten[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: fede, 23 Kasım 2005 20:48 tarihinde demiş ki: nımşsts lsgs utösun. şifreli , q klavyede soldaki harflere basın...[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben de o kadar alfabede oyunlar yapıyodum...[signature][hline]Ahaha Miburo! Whadda?!? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Kojiroh, 23 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki: "n boyutlu bi varlık, en az n+1 boyutlu bi şeyi ne olgusal, ne de duyusal biçimde yaratabilir." diye duymuştum. Stephen Hawking de evrenin 11 boyutlu olduunu söylemiş; farkına varamadığımız boyutlar da sıkıştırılmış sarmallar halinde (paket olarak) etrafta dolaşıyolarmış. bahsettiğin şey sicim teorisi.[signature][hline]msn : [email protected] [PS]Lightning Vortex Tutorialı [PS]Twirling Vortex Tutoriali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonsuz insanın üzerine yakışanı giymesidir. mesela bir kişinin gardrobunda sonsuz kıyafet olsa değiştirip değiştirip giyebilir.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 kişi sonsuz kıyafetle kaveye arkadaşlarınla okey oynamaya gitse. arkadaşları da lan bu memet son zamanlarda ne kadar in ne kadar hoyratça giyiniyor. bize de iyi örnek teşkil etti diyerek toplumsal kalkınmaya neden olabilitesi de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 alalım şu matematikçilere bi son olsun bitsin. sonsuz sonsuz geziolar ortalıkta[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Sabrina, 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Her başlangıcın bi sonu vardır demiş Ajan Simith. LöL sonsuzun başı da yok ama. Yoo sıfırdan başlayıp sonsuza giden dizi dersen sonsuzun başı olur, sonu da olmalı o halde smithe göre :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: maelstrom, 23 Kasım 2005 17:23 tarihinde demiş ki: benim de aklıma takıldı. herkesin takılmıştır elbet. matematikçilere kızıyorum. madem sonsuz diye birşey var, öyleyse neden A={....,(-1),0,1,2,3....} yazıyorlar? madem sonsuza dek uzar gider bu işlem fln dediğinde, neden parantezi kapıyorlar? Eğer doğru anladıysam sen en sondaki parantez niye kapanıyor diye soruyorsun. Onun kapanmasının sebebi A nın bir küme olduğunu belirmek içindir. Sonsuzu şu şekilde kapatırsın mesela [0,*) * yerinede sonsuz işareti olacak.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu neee yaa zaten sayılar teorisinden 26 aldım battım. Üstüne bide herkes matematik ile ilgili konu açıyo bu şans yaw :).[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Rewendor, 24 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki: said: Sabrina, 23 Kasım 2005 17:33 tarihinde demiş ki: Her başlangıcın bi sonu vardır demiş Ajan Simith. LöL sonsuzun başı da yok ama. Yoo sıfırdan başlayıp sonsuza giden dizi dersen sonsuzun başı olur, sonu da olmalı o halde smithe göre :) sonsuzun son yoktur ama başı vardır yoksa başsız derlerdi iğrencim biliyorum teveccünüzs[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yaşam belirsizliktir :-p sonsuzlukta böyle birşey olsa gerke, heh :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sonsuz nickli bi tanıdığım var.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 br4hbU1$l3r1d3vl375U1$l3r1 bu da şifreli çözün bakalım :-p[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 dsi var sonunda.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bence sonsuzlukla ilgili en büyük paradoks : 5 ile 6 arasında sonsuz tane reel sayı vardır 12 ile 1293719028 arasında da sonsuz tane reel sayı vardır[signature][hline]For Tomorrow... [Bu mesaj Padi tarafından 24 Kasım 2005 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Estel_Anorien, 24 Kasım 2005 00:32 tarihinde demiş ki: sonsuz insanın üzerine yakışanı giymesidir. mesela bir kişinin gardrobunda sonsuz kıyafet olsa değiştirip değiştirip giyebilir. ama bunun sayılarla ilgili bir alakası yok. kısıtlamışsın gerçek hayattan bir örnekle. hmm. madem gerçek hayattan bir örnekle kısıtlamışsın, yoksa sonsuz gerçek hayat dışı birşey mi?[signature][hline]no nothing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Padi, 24 Kasım 2005 15:55 tarihinde demiş ki: bence sonsuzlukla ilgili en büyük paradoks : 5 ile 6 arasında sonsuz tane reel sayı vardır 12 ile 1293719028 arasında da sonsuz tane reel sayı vardır sonsuz=sonsuz+3151422 sonsuz=sonsuz-3525624 sonsuz=sonsuz.352454 sonsuz=sonsuz/845204 hebelek[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 vardır herşeyin sonu vardır Allahtan başka[signature][hline]Night Elf - Rogue lvl 52 ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben 2 üstte şöyle sordum: acaba sonsuz gerçek dışı birşey midir diye?[signature][hline]no nothing.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sonsuzluk varsayımdır[signature][hline]darkening Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar