adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bi dil bi lisan belki elfçe öğrenince liv tyler'ı tavlıyabilrim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi isveççeye başla bari, daha mümkün bi beklentiyle tabi. isveçde kaç kız var ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 İsveççe de uyar bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 git yerinde öğren ama ben alırım sana vize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Husker said: bende bir pdf dosyası şeklinde sindarin (elfçe) öğrenme kitabı var istersen Pedin Edhellen- a Sindarin Course- 159 sayfa. diola lle mellon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Camthalion Tasardur güzel nickti marlon denk gelmişti birgün uğraşırken elvish name generator de ilk kelimesi bir bayan ismiydi heralde. de anlamadığım nokta efçe kullanılıyormu dünyada demeyeceğim de kullanılıyormu? kıllandım bak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 elfçe;eskiden kuzey avrupa ülkelerinde kullanılan bi yerel dilin değiştirilmesi ile ortaya çıkmıştır yani şöyleki türkiye türkçesi ile azebaycan türkçesi birbirine benziyo ama aynı değil yavas yavas konuşulduğunda anlaşılabiliyo 2 taraftandan buda öyle bişi o eski dili bilen biri varsa elfçeyi birazcık kassa anlar yani elfçe sallama bi dil değil değiştirilmiş bi dil =) ççooookkkk büyük ihtimal kullanılmıyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 RayCharles said: abi elfçe niye öğrenir insan ya :S cv'sine yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Elfçe biliyorum diye cv ne yazarsan dalga geçebilirler: Sindarin biliyorum yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi yalnız bir şeye dikkat ettim topic uplandıktan sonra reabet görmüş enteresan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 zaten dalga geçmek amaçlıydı mesajım yanlış anlaşılmasın :p bir zamanlar ben de ilgilenmiştim ama hevesim kısa sürdü,ne gerek var diye düşündüm,mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 zaten amaç boş zamanı değerlendirmek değişik bişi elimde kaynaklar var neden değerlendirmiyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Herkes illa işine yarayacak bilgileri öğrenseydi bir sürü eser şimdiye kadar çoktan kaybolurdu. Bazen bilmek için biliriz. Bilmek için bilmek eğlencelidir. Manitayı deniz kıyısına götürüp Elfçe şiir okusan baya bir karizma yaparsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Çoğuna inanmayın o sözlüklerin. Bir arada hobbitçe, elfçe isim modası vardı. Göya o aşmış siteler senin kendi dilinde yazdığının anlamını çözüp bide üstüne elfçeye çeviriyor ve isim formatında sunuyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Lle naa vanima.Amin mela lle sen çok güselsin seni seviyorum dediğim an iş biter zaten B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 ahah amin mela lle kasmışlığım vardı benimde bir zamanlar hey gidi hey efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 kuş dili öğrenmek gibi bişey ya bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Lopeth said: ne istiyorsan yaz tercüme edelim dayım elf di[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar