Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Elfce sozluge ihtiyacim var bilen varmi? :[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 http://www.google.com.tr/search?hl=en&q=elven+language&btnG=Google+Search[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. a.k.a. Dextra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 http://www.angelfire.com/rpg/mytharria/mytharrian-elves/home.html http://www.elvish.org/gwaith/movie.htm http://www.uib.no/people/hnohf/qcourse.htm http://grey-company.org/Language/ http://www.elvish.org/gwaith/ Elfçe ile ilgili bi sürü döküman var. Ama ingilizcen kötü ise hiç bulaşma[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ne istiyorsan yaz tercüme edelim dayım elf di[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şu siteyide tavsiye ederim http://www.chriswetherell.com/elf/[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tesekkur ettim[signature][hline]o_0 _________________________ Gorillaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 muck[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim dedemde pipili kızdı.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hocam burda da bisiler var istersen ben cok severim kendilerini[signature][hline]Nîn o Chithaeglir, lasto beth daer, Rimmo n^n Bruinen dan in Ulaer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi yol al manyakmısn elfce sözlük arıo adam lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anartheelf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim arşimide olanı aynen kopyala yapıştır yaptım bide inlizce elfce var o program halinde onda cok kelime var istersen onuda koyarım [spo1=elfce-Turkce]¤ á (variant a), Emir vermek amacı ile fiilin başına konur (ör: á carë! "yap!") ¤ airita-, eylem "kutsamak" (geçmiş zamanda airitánë) ¤ aiwë, isim "kuş" ¤ alassë, isim "zevk" ¤ alda, isim "ağaç" ¤ alta, sıfat "büyük" (= fiziksel açıdan) ¤ alya, sıfat "zengin" ¤ Ambar, isim "Dünya" ¤ ambo, isim "mağara" ¤ an, "İngilizcedeki for, için" ¤ an-, aşırılık öneki ¤ Anar, isim "Güneş" ¤ ando, isim "geçit, kapı" ¤ ango (angu-), isim "yılan" ¤ anna, isim "hediye" ¤ anta- eylem "vermek", geçmiş zamanda ánë (veya antanë) ¤ anto, isim "ağız" ¤ anwa, sıfat "gerçek, doğru" ¤ apa, edat "sonra" ¤ ar, bağlaç "ve" ¤ aran, isim "kral" ¤ arwa, sıfat "sahip olmak",isim takip eder ¤ Atan, isim "İnsan" ¤ atta, sayı "iki"; attëa, sayı "ikinci" (eski halleri tatya, atya) ¤ aurë, isim "gündüz" (24 saatlik sure değil, aydınlık zaman) ¤ auta- "ayrılmak", geçmiş zamanda oantë ve geçmiş zamanda oantië fiziksel olarak bir yerden ayrılıp başka bir yere gitmek, ama geçmiş zamanda vánë ve geçmiş zamanda avánier kaybolmak veya ölmek. ¤ áva "yapma!", emir öneki á + ile olumsuzluk eki –va birleşimi; áva başka bir fiil eklenerek kullanılır. ¤ cainen, sayı "on" ¤ caita-, eylem "uzanmak" ¤ cala, isim "ışık" ¤ calima, sıfat "parlak" ¤ canta, sayı "dört"; cantëa, sayı "dördüncü" ¤ cap-, eylem "zıplamak" ¤ car-, eylem "yapmak" ¤ carnë, sıfat "kırmızı" (ayrıca car- eyleminin geçmiş zamanı) ¤ cen- eylem "görmek" ¤ cenda-, eylem "okumak" ¤ cilya, isim "geçit" ¤ cirya, isim "gemi" ¤ coa, isim "ev" ¤ ëa, eylem "olmak" = "var olmak", geçmiş zamanda ëane veya engë, gelecek zamanda belki euva ¤ ehtë (ehti-), isim "ruh, hayalet" ¤ Elda, isim "Elf" ¤ elen, isim "yıldız" ¤ elmë, saygı anlamında "biz" ¤ elyë, saygı anlamında "siz" ¤ emmë, çoğul"biz" ¤ engwë, isim "şey" ¤ enquë, sayı "altı"; enquëa, sayı "altıncı" ¤ enta, işaret "oradaki" ¤ envinyata-, eylem "yenilemek" ¤ equë, eylem "söylemek, söyledi" (zaman problemi olmayan eylem) ¤ et, edat "ordaki" ¤ euva,bkz. ëa ¤ farya-, eylem "yetmek", geçmiş zamanda farnë ¤ fir-, eylem "ölmek" ¤ firin, sıfat "ölü" (aynı zamanda firin "öldüm", fir- eyleminin q.tekil şahısı) ¤ Formen, isim "kuzey" ¤ forya, sıfat "sağ" ¤ haira, sıfat "uzak" ¤ halla, sıfat "uzun" ¤ harma, isim "define" ¤ harna-, eylem "yaralamak" ¤ harya-, eylem "sahip olmak" ¤ hen (hend-), isim "göz" ¤ hir-, eylem "bulmak" ¤ hlar-, eylem "duymak" ¤ hosta-, eylem "toplamak, bir araya getirmek" ¤ hrávë, isim "et" ¤ hrívë, isim "kış" ¤ hroa, isim "vücut" ¤ Hyarmen, isim güney" ¤ hyarya, sıfat "sol" ¤ i, 1) artikle "the"; 2) relative proisim "who, which" ¤ ilya, isim/sıfat "her, tüm".Tekil bir isimden sonta, ilya "her", ör: ilya Elda "her Elf", ama ilya tek başına "tüm".Çoğul isimden önce, ilya "tüm"; bir sıfat oldu, ilyë haline geçer, ör: ilyë tier "tüm patikalar" (Namárië) ¤ imbë, edat "arasında" ¤ inyë, "ben" ¤ írë, bağlaç "zaman" (saat anlamında değil. “Araba geldiği zaman” gibi.) ¤ Isil, isim "Ay" ¤ ista-, eylem "bilmek",kuraldışı geçmiş zamanda sintë. ¤ lá, 1) negative "değil", 2) edat "ötedeki" ¤ laita-, eylem "kutsamak" ¤ lala-, eylem "gülmek" ¤ laman (lamn-), isim "hayvan" (basitçe laman-) ¤ lambë "dil" (= türkçe, ingilizce gibi; vücudun parçası olan"dil" lamba) ¤ lanta-, eylem "düşmek" ¤ le, "siz" (çoğul veya saygılı tekil), ¤ lelya-, eylem "gitmek, seyahat etmek",kural dışı geçmiş zamanda lendë, geçmiş [e]lendië ¤ lempë, sayı "beş"; lempëa, "beşinci" ¤ lerta-, eylem "olası olmak, yapabilmek" ¤ lerya-, eylem "serbest bırakmak" ¤ lië, isim "halk" ¤ limpë, isim "şarap" ¤ linda-, eylem "şarkı söylemek, çırımak" ¤ linta, sıfat "süratli" (çoğulu: lintë) ¤ lómë (lómi-), isim "gece" ¤ má, isim "el" ¤ macil, isim "kılıç" ¤ mahta-, isim "dövüşmek" ¤ mallë, isim "yol, sokak" ¤ malta, isim "altın" ¤ man, "kim?" ¤ mana, "ne?" ¤ manen, "nasıl?" ¤ mapa-, eylem "kapmak" ¤ mar-, eylem "yaşamak";bir yerde ikamet etmek ¤ mára, sıfat "iyi" (işe yarar anlamında, kişilik özelliği değil) ¤ mat-, eylem to "yemek" ¤ me, "biz" ¤ mel-, eylem "sevmek" (arkadaşla) ¤ Menel, isim "gökyüzü, cennet" ¤ menta-, eylem "göndermek" ¤ mer-, eylem "dilemek, istemek" ¤ metya-, eylem "bitirmek" ¤ mindon, isim "(yüksek) kule" ¤ minë, sayı "bir"; minya, ordinal "birinci, ilk" ¤ minquë, sayı "onbir" ¤ mir, edat "içindeki" ¤ mól, isim "köle" ¤ morë, sıfat "siyah" ¤ mornië, isim "karanlık" ¤ muilë, isim "sır saklayan" ¤ ná, eylem "-dir" (nar "-dirler"), gelecek zaman nauva “-cek"; ayrıca bkz. né. ¤ namba, isim "çekiç" ¤ nan, bağlaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @anartheelf o progu koyabilirmisin yada link verebilirmisin bi şekildE?[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pardonda elfçe die harbiden bi şey varmı dalgamı geçiyosunuz sadece oyunlarda var die biliyorum ne alaka gerçek hayatta elfçemi var ciddi soruyorum[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dolis, 24 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: pardonda elfçe die harbiden bi şey varmı dalgamı geçiyosunuz sadece oyunlarda var die biliyorum ne alaka gerçek hayatta elfçemi var ciddi soruyorum var .. bazı yerlerde resmi dil olarak kullanılmakta[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Stifler, 24 Kasım 2005 18:07 tarihinde demiş ki: @anartheelf o progu koyabilirmisin yada link verebilirmisin bi şekildE? adam elf programa ihtiyacı yok ki :D[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Stifler, 24 Kasım 2005 18:25 tarihinde demiş ki: said: Dolis, 24 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: pardonda elfçe die harbiden bi şey varmı dalgamı geçiyosunuz sadece oyunlarda var die biliyorum ne alaka gerçek hayatta elfçemi var ciddi soruyorum var .. bazı yerlerde resmi dil olarak kullanılmakta nerelerdi cidden inanmıyorum sendemi dalga geçiyosun yada gerçekten elfler yok die biliyorum ben varmıydı yoksa bu dil nerden çıktı OMGGG OMFFFGG yani[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 elf varmı yokmu bilemicem ama dili var.. kullanıyo yani ciddiyim =)[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Its Stiflers Time, Baby! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cüs yok artık daha neler nerde kullanılıo[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki: Özentinin tekiyim ben sana ne ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bana yalan gibi geldi kullanıldığı yeri ve dili bulurmusun saçmalama bence elfçe die bi şey yok latince benzer biraz ama ok artık elfçe yoktur dimi?[signature][hline]EU-Burning legion ( lvl 60 orc rogue ) EU-Sylvanas ( lvl 60 orc hunter ) http://forum.paticik.com/view.php?id=128371 (oku kop) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 elfçe tolkienin yarattığı bir dil finceye benziyor. pratikte kullanılıyor mu bilmiyorum.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Dolis, 24 Kasım 2005 18:20 tarihinde demiş ki: pardonda elfçe die harbiden bi şey varmı dalgamı geçiyosunuz sadece oyunlarda var die biliyorum ne alaka gerçek hayatta elfçemi var ciddi soruyorum Çok ayıp Tolkien bosuna mı o kadar ugrastı.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 topic acıcaktım bi ariyim dedim buldum ama pek tatmin edici şeyler yoktu bu site hariç böle bağlaçları kuralları falan nerden bulabilirim ciddi anlamda öğrenmek istiyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 bende bir pdf dosyası şeklinde sindarin (elfçe) öğrenme kitabı var istersen Pedin Edhellen- a Sindarin Course- 159 sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 abi elfçe niye öğrenir insan ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Husker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2007 Ben denedim bir kaç ders ama vaktim yoktu devam edemedim. Boş zamanım olunca öğrenicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar