Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 EU paladin forumları bana gayette kimse memnunmuş gibi gelmedi yeni talentlerden.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Claim, 24 Kasım 2005 16:01 tarihinde demiş ki: Adam gibi heal basmak istiorlarsa; çıkarsınlar plateleri, don-kiloth armor giysinler.. Bi de paladin oynamak çok zor, kim sağ click attack + bubble ikonuna tıklayıp hs çekecek.. Adamlar Peki sana sorarım Neden aynı şeyi traplemiş bir hunter veya sheeplemiş bir mage veya stunlamış rogue yapmıyorda paladin yapıyor bi dusun bakalım.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zaten official forumlara da yazdım lakin eu forumlarını pek takmıyor blizzard, bilinen bir gerçek. zaten benim yazacaklarımı yazan sürüyle insan var hataların nerede yapıldığını nedenleriyle anlatan.. tuor yok mu peki böyle seçenekler? shadow tree, feral tree, enhancement tree, bunların hepsi healer sınıflara verilen seçenekler. puan yatırırsan da gayet güzel işliyor. ha bu arada healingden ya da shieldden kısarlar o ayrı birşey. demin bir tane priesti öldürmedim çünkü amele warrior ve roguelar hunter kovalamakla meşgulken geniş geniş healliyordu priest. tam hp'sini düşürüyorum hammer casting bitmeden dolduruyor gene hpsini, yakalayamıyorum snare yok. biliyorum ki o priest yaşadığı sürece biz kaybetmeye mahkumuz, istersem 7000 mana ile o amele warrior ve rogueu healleyeyim. orada ben manapooldan ve başka healing vs talentlarından feragat ediyorsam abanıp öldürebilmem lazım o priesti, hangi sınıf olsa başka öldürebilirdi benim eşyalarıma denk eşyalarla.. paticik'te bunları tartışmamın sebebi de burayı makul ve argüman sunup savunabilen insanların ziyaret ettiğini düşünmem, bilmem hata mı yapıyorum..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam, Bir şeylerden kısmadan sizin daha fazla dmg vermenizi sağlıyamazlar. Sizden plate armoru atamazlar. ama siz daha fazla damage daha iyi bufflar daha iyi heal etmek istiyorsunuz. Sen ben heal etmek istemiyorum diyebilirsin ama başka bir paladin çıkar ben daha iyi heal etmek istiyorum der. Başkası ben buff vermek istemiyorum der öbürü ben daha iy ibufflamak istiyorumder. Bunlar hep istenenlerin absürdlüğünden kaynaklanıyor. Bana kalsa kaldırsınlar paladinlerin shieldlarını yerine dmg verebileceği bir iki spell koysunlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 3 talent tree var. 1i heal 1i damage sonuncuda buff agırlıklı olur. boylece isteyen istedigi yonde geliştirir kendini. AMa boyle olmamış yeni talentlerde galiba.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bunun tamamı blizzarddan kaynaklanmıyorda olabilir. Açıkçası paladine hiç ilgi duymadım bilmemde ama istenen şeyler absürd olunca adamlarda absürd bişi orataya çıkarabilirler. US'in paladin forumlarını okumak lazım. Adamlar über olmak istiyor olabilirler. Eski talent Tree'yide bilmem anlamamda zaten.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 demirmaske hiç okumuyor musun mesajlarımı.. talentsız heallarımız zaten en dandik, spell delay yememe talentını yukarılara koydular. ben heal yapamayacaksam bana EŞŞEK GİBİ dmg vermeleri lazım. druid 11000 armorla rageden self-hot atıyor, shapeshiftle kaçıp healliyor kendini, ama 2000 stealthten açılışlar yapıyor. bana versinler dmgyi ben zaten rakibi keser heallenirim sonra shield açmadan.. plate nedir allahım yarabbi, warriorun bile self-heal yetenkleri var combatta çalışan talent verip hiçbir dmg'den fedakarlık etmeden, anlamıyorum ki. cloth giyelim isterseniz? snare yok, charge yok, intercept yok, mal gibi koşuyorsun üstüne adamın blinkleyince, çita, sprint vs açınca. ve melee sınıf bu lakin rangede tutamıyorsun rakibini! paladinin salt haline shield filan vermesinler, talentlarla alalım işte ne istiyorsak. ben shield alacağıma gidip EŞŞEK GİBİ dmg verme talentı alayım, rakip beni kesmeden ben onu keseyim. druidler yapabiliyor, shadowform priest milleti kesip sonra kendini healliyor, hiç görmüyor musunuz? hayır biz seçenek istiyoruz, herkese verilen seçenekler, kıçımızdan uydurmuyoruz yani. bize default etk bir sınıf vermesinler cleric dışında başka şekilde oynama imkanı olmayan..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hatta alın size özetleyeyim ne istediğimizi: :-p[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet samin dediği olabilir aslında. 3 talent tree olur,1 i dmg verir heal atamaz,aurası guclu olmaz. 1 i healer olur Zırhlı priest havasında olur 1 i aura falan verır takılır oyle.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hocam senin takimdaki Rogue Warrior tutturmus Hunter kovaliyorsa sen ne yapacaksin? Holy Priest'i de oldurmek her class icin iskence. Cok uzuyor. Ama sen onu orda mesgul ederken de Warrior coktan yatar.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 nasıl meşgul edeceğim adam bir ona flash bir kendine flash atıyor, arada shield açıp scream basıyor. amele gibi koşuyorum 10 sn bir 10 sn daha yanına geliyorum. e bu duel değil ki, sürüyle insan yetişiyor biz kazanacağımız savaşı benim bütün shieldlerim yakılmış pot, loh ne varsa kullanılmış ve kaybetmiş olarak bitiriyorum. ne spell interrupt var ne casting süresi uzatan debuff var, hiçbirşey yok. dakaikada bir stun atıyorum onu da resistliyor, süper. o anda sınıfın yetersizliğini görünce maçtan çıkıp karakteri silesim geldi.. ben ne kadar iyi oynarsam oynayayım yapabileceğim şeyler çok sınırlı. bir heal atana kadar rogue stunlocka bağlıyor kendim heale muhtaç hale geliyorum ve tahmin et ne, heallenemiyorum. çünkü spell interruptları var ve benim de casting süresi eşşek gibi. diğer healer sınıflardaki earthbind, travel form, fear gibi seçenekler yok, beynine beynine yiyorsun interruptları shield cd'deyse. zaten oynamayı az çok beceren şaman varsa sadece divine shield kurtarıyor başka hiç şans yok.. paladin doğru düzgün destek sınıfı filan değil, bunu oynayarak gördüm. karşıda işi bilen varsa kendiniz desteğe muhtaç hale geliyorsunuz, plate, aura filan hikaye. ha karşı taraf iyi değilse zaten takımınız siz olmadan da yenebilir.. ekleme: 2.5sn heali tabii yaşamamış bilemez. grup savaşında doggy'e saldırıyorlar görüyorum, heal bitene kadar ölüyor. pope'a başlıyorum, casting bitmeden o da ölüyor. ben de öyle ortada kalıyorum. ha zaten interrupt denen şeyden haberdar birisi tepene binmişse zaten umut yok. al sana destek sınıfı..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 paladın blessınglerının kısa surelı olmasını blızz zamanında cok guclu olmalarına baglamamısmıydı? he bıde sam druid plate gıyemıyor ve her seyı aynı anda yapamıyor oyunda oynaması en zor class ıle oynaması en kolay class ı bır tutmıyalım yanı dıosunuzkı hem prıest gıbı olalım hem warrıor gıbı olalım o zamanda bu classlar bıter yanı blızz sunu yapsın sızın talentları komple sılbastan yapsın 3 e ayırsın palayı 1-damage veren 2-damage alan 3-buff man seklınde hayvan gıbı damage verebılıcek palada shıeld mıeld acamasın oyle efektıf heal atamasın ama bu defada 3 unu bırden yapmak ıstersınız[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hocam birak da Priest'e Paladin degil de Warrior Rogue gitsin. Aaaa...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hehe haklısın wissy priest heal basarken hemen chatten birader koşpriesti kes ben oburunu keserim tamam mı? diyene kadar sen ölür takımındakiler. Yani karşına priest geliyor ise kesebilmelisin demiyorum ama en azından adam elini kolunu sallaya sallaya hem kaçıp hem de healini yapamasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ventrillo? Ne chati?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Viktor, 24 Kasım 2005 16:52 tarihinde demiş ki: dıosunuzkı hem prıest gıbı olalım hem warrıor gıbı olalım DEMİYORUM ÖYLE BİRŞEY, MESAJLARIMI OKU LÜTFEN. başka da birşey yazmıyorum çünkü anlamı yok yazdıklarımı okumayan insanlarla tartışmanın.. ayrıca druid en zor gibi görünen lakin seçenekleri olan bir sınıf. rakibini öldürüyor sonra healliyor kendini. süper..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam'i anladim ben. Yani ayni anda ikisi de olamasin ama en azindan istedigini olabilsin istiyor. Iyi de neden istedigini yapan bir class secmedin diye sormadan edemiyorum ben =] Ya da tam olarak ne istedigini soylesen? Yani `Hebele buyusu gelsin ve hebele yapsin.` gibi.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 offf süpersin wissy. druidler, şamanlar ve priestler istediklerini olup aradan heal da atabiliyorlar, ben de bunu istiyorum, oldu mu? anlaştık mı? nasıl anlamamakta ısrar ediyorsunuz bilmiyorum, cidden hiç doğru düzgün feral druid ve shadow priest görmemişsiniz veya..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Hocam iyi guzel de neden Priest Shaman ya da Druid oynatmiyorsun? Bak benim karakterim kotusunu gectim hic heallayamiyor. En guzel buffu 2 dakikalik shout. Ustune stun etmen icin de cesitli maymunluklar yapman lazim. =] Burasi isin geyigi de, BG'de Priest'i oldurmek Paladin'e kaldiysa o takimda bir sorun var demektir. PuG maceralarini oyun dengesizligi olarak one surmemek lazim bence. Ha diger konuda katiliyorum sana. Druid ozellikle imba oldu son patchte.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Oyunda en overpwered karakter olarak gördüğüm druid zaten oynayan kişi becerikliyse zaten kimse yenemiyor onu. yani ne paladini ne shamanı onunla kıyaslamıyorum ben. Dediğin gibi paladine shamandaki gibi elemental enchantmen ve resto tipi talent treeler verilse belki dha iyi olurdu. Ama işte o bubble lar sizdeki tüm işi bozuyor. O bubble olmasa eminim paladin daha oynanabilir bir class olur çıkardı. PvP Yönden zayıf kalıyor olabilir ama paladin PvE de shamandan daha güçlü bir karakter. hem grup içinde hem soloda. Böyle uzun uzadıya mantıklı bir mesajı yazsan official forumlara kaale almazlar mı? Birde signed olayı koydurt. Tek istememen gereken şey eşek gibi damage. SoC açıkken procladığında zaten deli dmg veriyordu birde ayrıyeten eşek gibi dmg istersen olay bozulur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ama bak yine yapici oneri yok. Yani sen `su gelsin.` `su su sekle getirilsin.` demiyorsun. Ne istedigin bilinse belki burda sana karsi cikan insanlar da hak verebilir? Ya da `Evet ya o olabilir.` diyebilir?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 SOC kaldirilsin. Paladin Shock of Command atabilsin eger gereken talent zinciriyle giderse de bunu 6 saniyede bir atabilsin... Yaklasik da 500 vursun?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 BEN PALADIN OYNATMAK İSTİYORUM. CLERIC, DRUID, PRIEST, ŞAMAN OYNATMAK İSTEMİYORUM. anlatabildim mi şimdi? ekleme: zaten resmi forumlara binlerce insan aylar boyunca yazdı, signed migned yüzlerce sayfa gitti kaale alan yok. burada da artık tartışmayacağım çünkü en basit şeyleri anlamamkta, yazdıklarımı okumamakta ısrar ediyorsunuz. ben "paladine diğer hybridlere verdikleri seçenekleri versinler" diyorum, siz "o zaman neden paladin oynuyorsun öbürlerini aç" diyorsunuz. akıl sağlığımı sokakta bulmadım, size hayırlı tartışmalar..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 17:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam ben senın yazdıkalrına degıl paladınelrın genel dusuncelerıne gore yorum yapıyorum sen apayrısın kalplerımızde hehe elımde olsa yanı dıcem blızzarda sam ne ıstıyorsa verın bı ona ılk hero class ımız sam paladın olsun :) ama paladınler toplamda mantıksızlar adam dıyo warrıor gıbı damage evrelım melee class ız bız ama prıest gıbıde heal atalım dıyo bend ebunu anlamıyorum yanı bu butun classlar ımba shaman nerf shaman cloth only plzzz dıye bagırırken shamanalrın cıkıp hıc ımba dıılız cok ezık class ız bız hıcbıseyımız yok demelerıne benzıyor[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 PALADIN OYLE CONTROLED DPS SAHIBI DEGIL. O CLASSIN OLAYI BASKA ANLATABILDIM MI?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar