Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o dediğin gibi olsaydı millet ille ki pve talentlarına puan yatırmak zorunda kalırdı fakat, hiçbir sınıfa böyle bir zorlama yok. arms/fury warriolar tanklıyor ya da shadow priestler healliyor. pve talentlarına puan vermediler diye amelelik çekmiyorlar yani.. güç artması filan değil ki, koyarsın 10 katı mana cost ya da 20 katı herneyse, adam 3-4 kere atar su içer, 3-4 kere atar su içer sonra bir saat rahat eder. öbür sınıflar böyle yapmıyor mu? hayır başlangıçta yanlış yapılmış birşeyin düzeltilmesi sınıfın gücünün artması değil ki, adam gene mana harcayacak gene atacak. bakın şamanlara da aggro reduction totem verdiler kimse kalkıp "oooo şamanların gücü arttı denge bozuldu" dedi mi? gördünüz mü böyle birşey? (ki inanılmaz derecede horde'a güç katacak birşey bu pve'de, bizim realmın bir numaralı horde guildi hüngür hüngür ağlıyordu bugün GM'leri davul zurna ile oynuyor) eksik yapılan birşey düzeltildi işte.. ekleme: geçiniz zaten bu blessingleri, her talentımızı nerflediler. iki saattir bakıyorum işe yarar bir build çıkaramadım. molten bore yapsam ne olur yapmasam ne olur aynı salak bosslar ölecek ölecek eşya toplayacağım eee. sonra şamanın teki 45 mana ile benim 200 manalık sealimi kaldıracak ben gene auto-attack'a devam. olduuuuu.. gider single player rpg oynarım saçmasalak bufflarıyla uğraşmam kimsenin ben eziyet çekerken millet keyif alsın diye. 1.9 paladin nerf yaması oldu.. neyse cidden sinirim çok bozuk, dandik talentlar durmuş, işe yarar talentlar yukarı kaydırılmış aşağılara gene dandik yeni talentlar konmuş. hayatta kalması daha zor ve aynı dps, kontrollü değil, (komedi yeni SoC judgementı eskisi kadar) mana yakıyorsun ve sonuçta adam dmg'ne gülüp kafana oturtacak sen de manan bitmiş olarak kalacaksın öyle heal da atamadan. madem manayı heale değil dmg'ye yaktıracaksınız, adam gibi dmg verin heal atmak yerine dmg'ye yakalım.. ben 'kontrollü' (kontrollü dediği adamı stunlayacaksın, stunı resistlemeyecek/çıkmayacak ya da sealını purgelemeyecek o arada birisi, sen de 400 mana yakıp 300-350 dmg vereceksin, ha bu da cd'de yani çok üstün bir dmg olduğundan) dmg buysa istemiyorum. alsınlar şamanlara versinler taze taze, 1200 critletir onlar talentları var çünkü.. ne diye 77.4 silah alacağım diye uğraşıyorum bilmem ki, saçmasalak spell dmg isteyen saçmalıklar eklediler var olan silah dmg'sine bakan olayları nerflerken. eski buildlerin canına okurken yeni bir seçenek sunmadılar. ne olacak şimdi, herkes judgement toplayıp cleric olacak healleyecek feral druidleri. oh ne ala.. [signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream [Bu mesaj Sam tarafından 24 Kasım 2005 05:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Vengeance procları artıcak .Soc tanda proc alıcak+judgement da dmg vericekse, bide orda proc sansı oluyo.SoC da daha fazla procliyacagını düşünürsek bu baya ii gibi geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @penth verilsin ne olacak ki?Ya regsiz olsun mana cost'u az olsun neyi değiştirir ya bu?Oyunda denge olması gereken yer pvp pve değil.Valla isterlerse druid harici bir classa insta-kill boss buyusu versınler umrumda olmaz.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1.9 paladin talent tree nin oldugu bi sayfa varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1.9 previewinin ciktigini gordum.. ve de aklima gelen ilk seylerden biri sam in aglayacagi idi. tabiikide dogru :) sam herzamanki gibi agliyor. bir paladini ve de shamani olan bir insan olarak, dakka basi 30 yardlik totem koyacagima, 15 dakikada bir bikac silver cost eden blessing atarim daha iyi. ayrica, bi kere cast ettigin zaman o classa ait herkese butun raidde etki ediyor, yani her partiye ayri ayri da atmamiz gerekmicek. nese gorucez, daha buyu gelmeden bisiler soylemenin manasi yok.[signature][hline]nerf shamanz bilmeyen arkadaslara soyluyoruz; talentlerle backstab = 179%, ambush = 299% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 15 dakikalık buff değil 15 dakikalık uber buff Blessinglerin her biri diğer classların bufflarından daha güçlü, o yüzden böyle bir şeyi tartışmak bile saçma. Hangi int, spi buffını 30mana/5 sec blessing of wisdomla karşılaştırabilirsin Blessing of Kings MotW'un 2-3 katı daha iyi değil mi? o yüzden her zaman söylediğim gibi its fine really fine learn2play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam sen anlamak istemiyorsun. Blessingler basic buff degildir, eger öyle olurlarsa oyunun dengesini cok degistirirler. Olaya asiri sekilde tek tarafli bakiyor sürekli ayni seyleri söylüyorsun, mutlu degilsen birak su paladini dicem ama yeni actigin karakterde de ayni seyleri yapacaksin. O kadar zor degil abi mutlu olmak. Holy Priestim var. En güclü dmg büyüm (ki holy oldugumdan adam büyük ihtimalle resistliyor) 500 dmg veriyor ve 8 sn cooldown i var. DoT'um da 100 kusür tick atiyor. Kisacasi pvp de bi halt yapamiyorum. Shadow priest de bence yalan, cünkü pvp artik 1v1 degil, BG leri koyan, böylece PvP serverlarin icine eden gerizekali zihniyet saolsun 10v10, 15v 15 hatta 40v40 pvpler. Peki ben ne yaptim? Prieste stun abik gubik istemek yerine (dakkada bir 6 sn stuni begenmeyen su dünya üzerinde sadece sen varsindir bu arada) gittim pvp icin bir tane warrior yaptim, simdi onla pvp yapiyorum. Bu kadar basit bu, begenmiyorsan degistir karakterini. Ama istersen magtheridon da level 1 karakter ac, biraz paladin gör. Lafimi yanlis anlama, ama paladinden pvpde de nasil memnun olunabilecegini görürsün böylece. +8% crit geliyor itemlarindan, agi itemlarindan kac crit aldigini bilmiyorum ama yine de cok düsük. Magtheridon'a gelip Crown of Destructionli, zilyon tane BWL droplu paladini görürsen, paladinin gercek gücünü görürsün. Ha diceksin PvP setim var. PvP seti 6 parca, üzerinde 15 itemlik slot var. Yani bir pvp setini düzmekle kodumu oturtan paladin olunmuyor abi kusura bakma. Bizim sunucumuza gelip Kjeller, Heroo, Pegasus'u falan görüp retribution paladinin asil gücünü görebilirsin.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @ Penth evet haklısın Y ada bizim server a gelip(al'akir) nası efektif heal edilinir , pvp de ne işe yaranır onu gör abi ne diym yani. Zaten yeni spell rankleri falan çıkmış daha çok aglıyacaksın(cagız)[signature][hline]Virtue 60 NE priest -Magtheridon Selenda 60 H paladin - Magtheridon Clockwise 55 NE hunter - Magtheridon Zenya 60 UD mage - AL'Akir [Bu mesaj Virtue-L tarafından 24 Kasım 2005 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Virtue-L, 24 Kasım 2005 08:44 tarihinde demiş ki: Vengeance procları artıcak .Soc tanda proc alıcak+judgement da dmg vericekse, bide orda proc sansı oluyo.SoC da daha fazla procliyacagını düşünürsek bu baya ii gibi geliyo bana. vengeance alamayacaksın artık çünkü herşeyin tieri yükselmiş. soc'un dakika başı proc rate'i 5'ten 5.5'a çıkmış, dmg'si %30 azalmış. enrage nerfü hiçbirşey bunun yanında.. reckoning nerflenmiş, bomba yok artık. crit yiyip yiyip öleceksin onun yerine belki arada bir extra attack sallarsın ölmeden. paladinin iki tane pvp olayı var ikisi de eşşek gibi nerflenmiş.. paladin 'love' yamasını özetleyeyim size: - daha hızlı ölen paladinler - daha komik dmg veren paladinler - daha çabuk oom olan paladinler bunların hepsi bir arada, buyrun size revizyon..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Iyi olmus. Beter olsunlar. Daha da nerf paladine...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [signature][hline]Tuor DelarrenTuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead MageEcavi of Magtheridon(WoWEU) Level 60 Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: -Wissy, 24 Kasım 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Iyi olmus. Beter olsunlar. Daha da nerf paladine... hayır sana destek veren sınıfa nerf istemek de komik. earthbind yemiş kaplumbağa gibi yürürken freedom cd'si kısaltan talentı alamadığı için sana freedom atamayacak adam. bu kadar mı sığ görüşlü olunur..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Beni destekleyecek sinif olan Paladin'de sorun yok ki. Sorun Warrior kadar damage verme derdi olup da Warriadin olmak isteyenler icin. Onlarla da ilgilenmiyorum.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Takım ne demek bilmediğinden o, sam kızma wissye :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ya zaten sadece Sam BG yapiyor degil mi buralarda... LOL. Biz bilmiyoruz takim tabii. Hocam sen gelmis buraya Paladin'in artik yeterli Damage veremeyeceginden yakiniyorsun. E zaten takimda Paladin'in Damage'i mi lazim? Eger Paladin ciddi supporter olacaksa zaten talentlerini ona gore verir sorun olmaz, holy priest gibin.. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sen amele gibi sana çalışan bir cleric istiyorsun. kimse warriora heal atmak için rank 14 kasmıyor..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Samin dediği heal yapacaksam adam gibi talentleri olsun yok ben heal yapmıcam damage vericem diyorsada kontrollu damage verebilsin ama heali boktan olsun. Yani ne hal yapabilip ne de adam gibi damage verememek salakca diyor. Yani druidde support class yanılmıyorsam veya shaman ama onlar heal yapıcam dedimi yapıyor veya dps dedimi ciddi dps yapabiliyorlar talente gore ama paladinde bu kötü. Doğrumu anladım sam?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aynen abso'nun dediği gibi. çoğu warriorlardan, roguelardan daha iyi iş çıkaran feral druidler görüyorum ama ne buff ne heal atıyorlar. salak warriorları healleyeceğime onları healliyorum. bana da o seçeneği versinler, düşmanım ölünce zaten ne shield gerekir ne heal bana..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Zaten ben her zaman druidi tercih ederim yanima. =-] Sam sonunda asil amacini beklentisini ortaya cikardi. Amcam alcak rank 14 kilicini savuracak kelleler ucusacak... Ne Paladin ama. =] Yanlis acmissin sen chari hocam.. Roll.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Wissy pardıon ama mantıklı bişiler yazacaksdan yaz sırf sinir etmek için mantıksız şeyler yazma. Rank 14u kimse yess demek için istemiyor itemları için istiyor. Yani butun oyunun amacı daha iyi item. Sen rank 14u ne için istiyorsun daha iyi heal için mi?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim istediğim druide 1.8'de verilen seçenek. olmayan birşey istemiyorum. ya da hiç dokunmasınlar böyle bıraksınlar paladini ben gene idare ederim kendim..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 same katılıyorum her classın bir dps seçeneği varken paladinlerin de olmalı. LOL. eski talentlar daha güzeldi. LOL. ok. LOL. nerf plly plx. LOL. over. LOL.[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 60 Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sam nasil abartili yansitiyorsa Paladindeki zorluklari ben de duruma abartili yaklasiyorum Absolut. Ha Jaan gibi dayanamayip kufretmiyorum sadece bulasiyorum. =] Ama kabul, bugun tersim biraz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 @Sam Ya yalnız bişey demeden duramıyacağım, valla ne zamandır official forumları takip ediyorum, senin burda dediğin olayların tartışıldığını hiç görmedim (bu arada yanlış anlama olmasın uzmanlaşma olayından bahsediyorum, yoksa kontrollü dmg zaten sürekli tartışılıyo) yani bence sen burda bizi ikna için harcadığın çabanın yarısınıda olsa offical forumda harcamalısın, çünkü ne yazıkki hala paticiğe takılan bi blizzard yetkilisi yok (burdan Eternal'a teesüflerimi gönderiyorum insan bi kişi bile ayarlıyamaz mı ya şuraya blizzarddan :D) onun için ben zaten öle uzmanlaşma diye bişey beklemiyodum bu patch ile, ha dersen süpermi olmuş talent ağacı, yok harbiden bi halte benzemiyor tabi bide çıktıktan sonra bakmak lazım , Ancak sana daha öncede dediğim gibi hemen rank 14 ol ve yeni bir char aç, hatta hunter falan aç ,bi tane bile buffu yok kimseyi sallamassın , takılırsın rahat rahat, aman onlar atsın heal,buff dersin.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Adam gibi heal basmak istiorlarsa; çıkarsınlar plateleri, don-kiloth armor giysinler.. Bi de paladin oynamak çok zor, kim sağ click attack + bubble ikonuna tıklayıp hs çekecek.. Adamlar[signature][hline]Saga continues [Bu mesaj Claim tarafından 24 Kasım 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar