Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: Penthesilea, 23 Kasım 2005 15:07 tarihinde demiş ki: Ya biz nasil priestiz asil? Sarap ve Ekmek yaratabilmemiz lazim, BUFF!! heheheheeheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Priest müslüman(racial trait) imamsa hurma ve zemzem mi conjure etmesi gerek? kafam karıştı birden:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Priest musluman olmaz hehe ona imam denir :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 azuhaha mulf da zaten imam nickli pri :P süper ya nedense kopuyorum bu priest imam olayına :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Priest imam olursa, prophecy giyen priest şeyhülislam flan oluyor herhalde[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sonra holy prinin teki ben hz.isayım, hz. muhammedim die ortada gezer. o vakitten sonra zaten hiç bişiye şaşmayız :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yok merakımı mazur görün BL de süperimam diye priest char gördüm bir ara onun için soruyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 15:12 tarihinde demiş ki: Asıl Tauren femalelerin süt üretebilmesi lazım. Hakkınızı arayın tüm tauren femaleler ayaklanın süt üretmek sizinde hakkınız. Biz inek değiliz! imzami kaileye almayiniz.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bende dun bl de imanpower diye guıld gordum,heralde uyelerıde seyh,imam,şıh falandır[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 sınıfın ismini damacana diye değiştireceklermiş 2.0 da[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Millet gelen Buffu begenmiyor, biz Nerf yiyoruz. Bu da iyi. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 al işte şimdi mage bufflandı mı oluo lol[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bufflanan biri varsa mage değil, diğer classlardır. sonuçta 1 stack alacağınız sürede 5-6 stack alırsınız, mage için değişen bir şey olmaz.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Buff değil ama mage için bir kolaylık diyelim. Sonuçta eskisinin 2.5 katı daha az uğraşıcaksınız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Absolut, 24 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki: Buff değil ama mage için bir kolaylık diyelim. Sonuçta eskisinin 2.5 katı daha az uğraşıcaksınız. yani diğer classlara daha hızlı su yetiştircez. yoksa zaten bizim kendimize su yapma gibi bir problemimiz yokki günde 5dk su yapmaya ayırsak bütün gün yetio bize zaten o su :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Diğer classlar seni heallerken tanklarken iyi, sen su verirken mi yorucu oluyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 1.9 patch notestan: "Food and Drink are now in separate categories, so you can only have one food effect and one drink effect on you at a time. The only effect should be that foods that used to stack with each other (you could have two food effects on you at once) no longer will stack. " Eh 2 mob arası down time artık 2 dakika falan olur Gratz Blizzard[signature][hline]Double, double, toil, and trouble Fire burn and caldron bubble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 2 mob dediğin once 5 mop sora 5 mob. ii oldu işte ne ole 5 er 5 er kesio mageler. 5 mob çek,nova at sonra flamestrike sanırım alttan alev ver. aoelere başla gebersın hepsı[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Absolut, 24 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki: Diğer classlar seni heallerken tanklarken iyi, sen su verirken mi yorucu oluyor :) ya absolut bizi tanklayan warriore, heal çakan priye ekmek su helal olsun. da onun dışında hep waterboysun. bg ye girion buffları çakıp su içmeye başlıosun. çat 1-2 kişi su isito. yapıoz suyu sonra bs ye dalalım derken mana bitmiş su yapmaktan. yapmazsan da n00b olusun :D hadi onu geçtim çıkıon bg den bg önünde ifde dungeon başlarken 50 tane mesaj alıosyun SU SU SU. neyse ki ben gold farmer deilim yani para kasmıyorum pek kasmıyorum öle ve 45liklerden en az 80 tane yapıyorum her isteyene ama düşün ki ben çok kasan biriyim her su isteyen kişi yüzünden 1,4 altın zararım var :D neyse bu conjure muhabbeti mage de kaldı o tmm da. bu da buff deil aksine dier classlar bufflanmış gibi. =)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yav diğer classlar neden buflanmış gibi olsun her halukarda diger classlar senden su almayacak mıydı? Alacaktı ve zaten alıyorlardı yani sadece senin yaratma süren kısaldı ve daha az ugrasıcan yani sana da buff değil ama kolaylık, onlara buff değil hatta farkeden birşey yok sadece instance basında 10 saniye daha az beklicekler senin manan dolana kadar ki bunu çoğu diger class farketmeyecek bile yani bence tek iyiliği siz mageler için daha kolay ve fazla su yapmak dolayısıyle daha az hamallık oldu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 valla süper hehe ama millete 5-6 stack fln hayatta vermem millete deil kendime buff olarak görüyorum bunu. aç mıdır nedir millet amma su içio ya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ha bu arada tutup da manasını arttırcaklarsa rezalet olur hehe ne farketcek 5 saniye daha hızlı yarattık diye sevincek miyiz:) yine oturup su içip mana dolmasını beklicez diger stackler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Casterlara 40 digerlerni 20 yetiyor genelde. Yani hunter ile 20 su ile her turlu insytance yetiyo bana. Priest ile end game instancelar dısında 40 su haydi haydi yeter.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sorun instancelar değilki. zaten kendi grubumdaki adam isterse çok su da veririm. ama millet gelip suuuuu diye yırtınıyor orgrimmarda onlar da artık 20-40 suyla yapsınlar grindini veya baska mage bulup biraz da ondan alsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Wispy, 24 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki: 1.9 patch notestan: "Food and Drink are now in separate categories, so you can only have one food effect and one drink effect on you at a time. The only effect should be that foods that used to stack with each other (you could have two food effects on you at once) no longer will stack. " Eh 2 mob arası down time artık 2 dakika falan olur Gratz Blizzard nasil ya oyle sey mi olurmus ????[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar