Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mageler 1.9 patch inden itibaren 1 cast te 10 crystal water yaıcak!

Virtue-L

Öne çıkan mesajlar

said:
DeMiRMaSKe, 23 Kasım 2005 15:12 tarihinde demiş ki:
Asıl Tauren femalelerin süt üretebilmesi lazım. Hakkınızı arayın tüm tauren femaleler ayaklanın süt üretmek sizinde hakkınız.

Biz inek değiliz!
imzami kaileye almayiniz.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Kasım 2005 10:42 tarihinde demiş ki:
Buff değil ama mage için bir kolaylık diyelim. Sonuçta eskisinin 2.5 katı daha az uğraşıcaksınız.

yani diğer classlara daha hızlı su yetiştircez. yoksa zaten bizim kendimize su yapma gibi bir problemimiz yokki
günde 5dk su yapmaya ayırsak bütün gün yetio bize zaten o su :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

1.9 patch notestan:
"Food and Drink are now in separate categories, so you can only have one food effect and one drink effect on you at a time. The only effect should be that foods that used to stack with each other (you could have two food effects on you at once) no longer will stack. "

Eh 2 mob arası down time artık 2 dakika falan olur
Gratz Blizzard[signature][hline]Double, double, toil, and trouble
Fire burn and caldron bubble
Sosyal ağlarda paylaş

2 mob dediğin
once 5 mop sora 5 mob.
ii oldu işte ne ole 5 er 5 er kesio mageler.
5 mob çek,nova at
sonra flamestrike sanırım alttan alev ver.
aoelere başla gebersın hepsı[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 24 Kasım 2005 11:19 tarihinde demiş ki:
Diğer classlar seni heallerken tanklarken iyi, sen su verirken mi yorucu oluyor :)

ya absolut bizi tanklayan warriore, heal çakan priye ekmek su helal olsun. da onun dışında hep waterboysun. bg ye girion buffları çakıp su içmeye başlıosun. çat 1-2 kişi su isito. yapıoz suyu sonra bs ye dalalım derken mana bitmiş su yapmaktan. yapmazsan da n00b olusun :D hadi onu geçtim çıkıon bg den bg önünde ifde dungeon başlarken 50 tane mesaj alıosyun SU SU SU. neyse ki ben gold farmer deilim yani para kasmıyorum pek kasmıyorum öle ve 45liklerden en az 80 tane yapıyorum her isteyene ama düşün ki ben çok kasan biriyim her su isteyen kişi yüzünden 1,4 altın zararım var :D neyse bu conjure muhabbeti mage de kaldı o tmm da. bu da buff deil aksine dier classlar bufflanmış gibi. =)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !)
Sosyal ağlarda paylaş

Yav diğer classlar neden buflanmış gibi olsun her halukarda diger classlar senden su almayacak mıydı? Alacaktı ve zaten alıyorlardı yani sadece senin yaratma süren kısaldı ve daha az ugrasıcan yani sana da buff değil ama kolaylık, onlara buff değil hatta farkeden birşey yok sadece instance basında 10 saniye daha az beklicekler senin manan dolana kadar ki bunu çoğu diger class farketmeyecek bile yani bence tek iyiliği siz mageler için daha kolay ve fazla su yapmak dolayısıyle daha az hamallık oldu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 24 Kasım 2005 11:48 tarihinde demiş ki:
1.9 patch notestan:
"Food and Drink are now in separate categories, so you can only have one food effect and one drink effect on you at a time. The only effect should be that foods that used to stack with each other (you could have two food effects on you at once) no longer will stack. "

Eh 2 mob arası down time artık 2 dakika falan olur
Gratz Blizzard

nasil ya oyle sey mi olurmus ????[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion.
Alliance. Mage. Invadoria.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...