Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiginiz ifade (smiley)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aman be bişeyi beceremedim, neyse :hrr:[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Zuz :D[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 18 Kasım 2005 00:37 tarihinde demiş ki:

En nefret ettigim smiley --> :D

aynen ama bazen msnden el alışkanlığı olarak yapıorum.Ama cidden çok itici bencede.[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Mesaj tarihi:
:lol:
ben lolu çok seviyorum
[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."

[Bu mesaj fiona tarafından 18 Kasım 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
8======>[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Mesaj tarihi:
:horace: rullaz
aradaki farkı anla:
-seni seviyorum

-seni seviyorum :horace:
olay budur :horace:[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an.
Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara
Mesaj tarihi:

En sevdiğim ve [signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega

Mesaj tarihi:
:D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Mesaj tarihi:
=o)[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
(=5 elvisssssssssss[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
said:
Grizzly, 18 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
:horace: rullaz
aradaki farkı anla:
-seni seviyorum

-seni seviyorum :horace:
olay budur :horace:

:horace::horace::horace: horace her zaman kazanır[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem...
İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Mesaj tarihi:
abi bu çook tatlı patide :-p
[sonunda][signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Daggerspine-Alliance / Exca-Hib
  • Yeni Oluştur...