Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiginiz ifade (smiley)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Aman be bişeyi beceremedim, neyse :hrr:[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 18 Kasım 2005 16:13 tarihinde değiştirilmiştir]

Zuz :D[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

8======>[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grizzly, 18 Kasım 2005 18:15 tarihinde demiş ki:
:horace: rullaz
aradaki farkı anla:
-seni seviyorum

-seni seviyorum :horace:
olay budur :horace:

:horace::horace::horace: horace her zaman kazanır[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem...
İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu çook tatlı patide :-p
[sonunda][signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:36 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Suark tarafından 24 Kasım 2005 10:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...