Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Masaüstü Southpark ?!?

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar böyle bir olaya bizzat şahit oldum ! Bu yıl Mayıs ayında yapılan METUCON (Middle East Techinical University F.R.P Convention) da bir DM arkadaşımız SouthPark oynattı. Oynayanlara sordum, gayet eğlenceliydi dediler. (oyunu kısa sürmesi dışında) Böyle bir actiona girecek kadar kendine güvenen bir arkadaşımız var mı? Var mı bana ve birkaç paticik dostuna daha böyle bir oyun oynatabilecek ?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ehue ben de cartman olurum ama bırısıde bay hankey olsun he eger baskası ısrar ederse cartman olmak ıcın ben chef te olabılırım :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
--------------------------------------
Armaden Dewild UO Lead HC
www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 03 August 2003 23:55 tarihinde demiş ki:
Asıl ben Kenny olmak istiyorum ama resurrection özelliğimi kullanmıycam, hurilerin arasında kalıcam ben.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

+5vorpal keen[hline]Serve no one but Bane
Solonor 19 July 2003 09:30tarihinde demiş ki:
olm böle bacaklarım hareket etmek istiyolar gibi bi acaip olm işte....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 03 August 2003 23:41 tarihinde demiş ki:
kenny nin bide mech warrior u var :P

mech warrior denmez, mech denir.

Hem o robot daha çok ed-209'a benziyordu. Ama tabii içine oturduğu için mech diyebiliriz..
--------

her ortama dalarım valla ben hele frpyse..[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...