Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucu koparsa ne olur?

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

said:
Rewendor, 01 Kasım 2005 14:22 tarihinde demiş ki:
said:
Wendigo, 01 Kasım 2005 12:28 tarihinde demiş ki:
her izledigimde daha cok guluyorum lol

Aynenn.. :)

Hele 50.sn daki gülüş mükemmel.. .Bi de o ana kadar hep saklamaya çalışıyodu bastırmaya çalışıyodu gülüşünü adam, baktı zaten çoktan bitti olay, kovulduğu falan garanti sonunda tutmadı kahkahalarla güldü ya :)
:D evet, bu arada adamin ilk gulusunden sonra arkadaki yasli teyze hafif siritiyor yakaladim:)[signature][hline]imza!
mode: depresif

[Bu mesaj vimpir tarafından 01 Kasım 2005 17:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Muhallebi, 01 Kasım 2005 14:21 tarihinde demiş ki:
Bu ince sesli adamın ilk konuşmasına koptum ben.

* hugululusenivış * gibi birşeyler, kopardı.

Biz ona flemenkçe diyoruz :D (Di mi? Salladık ama tutmazsa karizmayı çizdirmeyelim?)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Sosyal ağlarda paylaş

aauau eleman manyak!:D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 01 Kasım 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
Kadının bacaklar da iyi çarpıkmış bu arada...

hehehehe[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...