_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 su anda BL de en ii para getiren 2 meslek hangisi? warrior olduum için trainlar beni güzel güzel somuruyorlar mount alamıcam bole giderse ve para kasmam lazım hangi meslekleri önerirsiniz?[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mining ve skining tabikide en iyi parayı bunlar kazandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Toplama meslekleri (Skining, Herabilism, Mineing) her zaman iyi para getiriyor topladıklarını çok kolay satıyosun AH de; light letter i bile satece 20 dakikada 15 tane 20 lik gurubu 30ar gümüşe sattım oeh bu ne dedim :) vendor 20 lik light letteri 9 gümüşe alıyor sen hesapla artık :) ayrıca herabilism var bende ondada kingsblood otunu çok kolay sattım diğer otlarda 1 gün içinde satıldı, eğer alcemy gibi bi meslek alsaydım alcemy nin öğrenme skilleri için çok para harcıyacaktım o yüzden toplama meslekleri diğer mesleklerden karlı ;) şu anda artist herabilist ve skining aldım (ikisine 4,8 Altınar) ayrıca lvl 28 in bütün büyülerinide aldım ve 12 altınım var mutluyum :)[signature][hline]. [Bu mesaj oktayca tarafından 21 Kasım 2005 10:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Wariorun ot toplamasi :D Bir de önlük taktikdik mi wariora :P Saka bir yana alchemy nin getirisi her zaman olur.[signature][hline]NE Hunter of INVADORIA Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Newbie olarak izlenimlerimi söylüyorum; Skinning + leatherworking para getirmiyor, herkesin ortak görüşü toplama mesleklerinin para getirdiği. Ancak cooking uzun vadede para getirebilecek gibi görünmekte bana. Tabii herkese böyle göründüyse kimseye getirmez, ki durum da o sanırım ehe Cookingi para için olmasa da kendin için kasmakta fayda var ama, yüksek skill isteyen recipelardan çok ciddi artılar elde edebiliyorsun, üstelik skinning aldıysan zaten bolca et ürününü raw olarak elde ediyorsun, değerlendirmenin zararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mining her zaman para getirir. Herbalism de iyidir. Ama kendime de yarari olsun arada diyorsan, Herbalism - Alchemy[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Skinning minig para getirir. Mining Engineer PvP için Herbal Alchemy Caster isen.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bende mine-engineer var suanda ironları satmayı pilanlıyorum alt char acıp skinning kassam ii olur da herbin para getirisi var mı die dşünüyorum ayrıca o imza fi tarihinden kalmıs lvl 37 oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 BL di mi? Hmm.. Tailoring ve Leatherworking al, deli para getirio!!1 Arcane Crystal ile Dreamfoiller bize lazım :p[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mining - Engineering FTW! Iron Barları AHde satmayacaksın. Iron Bomb yapacaksın sürekli ve vendora satacaksın. Felaket para getiriyor. 50-60g çıkarttıydım 500 kadar irondan sanırım..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Warrior ile rahat grind icin herb /alch Para icin Mine/Skin . end gamede bir slota Eng al da digerini istersen bos birak.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Giber, 21 Kasım 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Mining - Engineering FTW! Iron Barları AHde satmayacaksın. Iron Bomb yapacaksın sürekli ve vendora satacaksın. Felaket para getiriyor. 50-60g çıkarttıydım 500 kadar irondan sanırım.. lol ironlari ah de sat o para ile ucuz bi ziggler serpent silencer short sword of vengeance tadinda silahlari topla kar ile sat hiç birşey yapamiyorsan 500 ironu heba etmişsin vallahi[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 bl gibi runlardan dusen esyalarin ah de bol bulundugu bir serverda deri yuzup maden toplarsin ancak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 tailor enchanterim. gunde 50g kazaniyorum.[ortalama 100 200 kazandigimda oldu 1 hafta 0g gezdigmde oldu] bilimum enchant satilir :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Enchant satılıoda cok sabır isteyen bişi hele su an BL de oyle. herkesin zaten enc i var =) 50-100 g kaanıon ama butun gun bekleyiorsan. sabretmek lazım enchant için. Ama 1 kişiye enc yapınca 50 g bile tutuo o ayrı. zamanlaman ii olması lazım. cuma cmt saat 8 gibi falan cok elverisli oluyor cok oyuncu oldugu için. ha bide domatesçi gibi baarman lazım o çok kotu. Armor kit gibi olsa ustune meslek olmicak aslında =)[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 said: Darklight1903, 21 Kasım 2005 22:13 tarihinde demiş ki: tailor enchanterim. gunde 50g kazaniyorum.[ortalama 100 200 kazandigimda oldu 1 hafta 0g gezdigmde oldu] bilimum enchant satilir :) benden afirdiklerinle bi epic çekerdin altına..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 tyr's hand farmlayın profession kasacağınıza,en güzeli .)[signature][hline]valandil ownz j0o! i'm a rockstar.kthxby. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Nerdeyse tum tradeskilleri denedim. Yine diyorum, mining-herbalism. Major heal pot-major mana pot-swiftness potion-elixir of greater agility-elixir of mongoose-elixir of giants gibi iksirlerin kullaniminda gereken herbleri toplayip AHde satacaksiniz. Mininglede thorium-mithril-iron cok satiyor(arada arcane crystal-azerothian diamond falan cikarsa extra kar). Deneyin uzulmeyeceksiniz..[signature][hline]Proud employee of; Swissotel Sydney-Retired Hilton Sydney-Bar Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar