Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattaki Vazgeçilmezleriniz, kim veya ne nekadar önemli?

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Hayatta önemsediğim olgulara dair bi sıralama yaparsam:

1)Ailem ve Sevdiğim insan --->Benim için herşeyden önemlidir bu insanlar, ilerde bigün ailem ve sevdiğim insanı karşı karşıya getiren bi durum olursa olabildiğince adil davranır iki tarafada taviz vermem.
2)Dostlarım--->Onları kırmamak kaybetmemek için çaba gösteririm değerli olduklarını hissettiririm.
3)Kariyer --->Hayatı çok fazla boşwermemek lazım öğrenme hayal kurma kendini yenileme insana yaşam enerjisi verir bence ...
4)Sigara --->Bigün kurtulucam ondan.
5)İnsanlar--->Çok damarıma basmayınca kırmamaya çalışırım.
6)Spor---> Olmazsa olmazımdır bikaç günde bir ter atmazsam huzursuz olurum.
7)Bilgisayar internet--->Hayatımda önemli yeri var şuan ama olmasada çok şey kaybettirmez.
8)Alkol--->Kendini bildikten sonra çok büyük bi keyiftir her içkiye göre özel bi masa kurmak bağımlı değilim ama sohbet ortamıyla birlikte alkolü severim.
-------
Benim aklıma gelenler bunlar.
Sizlerin hayattaki olmazsa olmazlarınız ve önem sıranız neler ?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

1 ) Hayallerim ( Hedeflerin de olabilir ) uğruna her şeyden vazgeçebilirim.

2 ) Ailem exp. annem

3 ) Paticik ( internet değil dikkat ). girmezsem internette yapcak başka bişey bulamıyorum.

4 ) Dostlarım : onlara çok değer vermek isterdim ama kimin kime ne kadar değer verdiğini bilemiyorum o yüzden güvensiz kalıyorum.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

Ailem
Dostlarım
Ferrarim[yakında olcak inşallah)
Pati
Yenı olan kız arkadasım :)
Daha ıyısı gelene kadar Pc
Hayatta mutlu olabilceğim hersey
Daha iyisini alana kadar I-pod'um
Kısa suredır ıctıgım nargile
Dem-Narçil-Eftelya-Fayton-golge
Orange-Trip..[signature][hline]--Borgır--
[ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki:

chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ]

[Bu mesaj Shagrath tarafından 20 Kasım 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ailem ve özel 3 arkadasim:severim onlari
diger arkadaslarim:onlarida severim ama üsttekiler kadar degil
sanat:her seklini cok severim onsuz yasanamzdi
kizlar (güzel olanlar):asik olana kadar onlarla idare edicez[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Ailem:Her anımda bana yardım edebilecek ve esirgemeyecek tek kişiler
Arkadaşlarım:Hayatımın neşe kaynağı can yoldaşlarım onlarsız çok sıkılıyorum hep yanımda olsunlar
Kedim:Evde sıkılınca suratına bakıp sıkıntımı attığım reisim :D
Karşıyakam:Güzel semtim takımım takımdan öte hayat tarzı bir maçı ile geçirdiğim güzel günü hiçbirşeye değişmem
Sigaram:Beni hiç bırakmayan sıkıntımı alan aynı zamanda zehirleyip uçup giden varlık
Alkol:İçtik yine daldık hayallere makara tukara değişilmez
Edebiyat:Her türlüsünü severim
Bar saz eğlence:Gitmedimmi olmaz gittimmi yine olmaz ama yinede giderim eğlenmeden olmaz :D
Sosyal ağlarda paylaş

ailem demiycem vazgeçtim bile çünki ^^
ama babama karşı biraz daha bu sene değiştim onu ayırabilirim bi kenara.

yeğenim. dayı olmak güzel bi duygu hayatta en çok değer verdiğim tek kişi diyebilirim.

bi kaç tane arkadaşım onlar kendini iyi biliyo zaten
burda da var zaten şişko fln böyle ^^ arkadaşdan da öte bişi yani güzel oluyo.[signature][hline]Absolut, 01 Eylül 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Gnome diye kız vermeyen ağabeyi Elfi 16 yerinden genkledi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm.. Ailem , O , dostlarim, arkadaslarim..
Müzik yani Sanat desek daha dogru..
Yeni birseyler ögrenmek, Hayallerim..
Üzülmekten de vazgecemiyorum..[signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 20 Kasım 2005 18:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@kermit
Hayatta seni karşılık beklemeden seven sana daima kapıları açık olan insanlardır aile fertlerin onlarla iyi iletişim kurmak için elinden geleni yapmanı tavsiye ederim.
Yaşadığın problemleri bilmiyorum yanlış anlama beni akıl hocalığı yapmak gibi bi niyetimde yok ancak üzüldüm yazını okuyunca ve düzelmesi senin hayrına olacaktır.
Onlar sana anlayışsız olsada yada anlayışsız gibi görünse bile sen yaklaş onlara bırak bu konuda büyüklük sende kalsın ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Todesengel, 20 Kasım 2005 18:30 tarihinde demiş ki:
Muho(RabbiT) sen diehuman'sız bi hayat düşünemezsin bence

bu eidi :D[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski:
olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ??
RabbiT, 20 Kasım 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Özentinin tekiyim ben sana ne
-------------------------------
Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye
Sosyal ağlarda paylaş

Annem >> her zaman yanımda oldu, hep olacağına emin olduğum insan.
abim >> örnek aldığım ve erkek olarak da idolüm olan insan. mükemmel denecek erkek olarak gördüğüm kişi.. geleceğimde adım atarken nelere dikkat etmem gerektiğini öğreten ve öğetmeye devam eden insan.
sefkilim >> hayatıma girdiğinden beri hep yanımda olan, mutluluğu tattıran ve hep olacağını umduğum insan
kedilerim >> onları anlatamam bile bi görseniz miyav miyav peşimde kucağımda sürekli
gırgır >> stresimi atmama sebep, eğlenme şekillerimden biri....
müzik ve dans >> nasıl anlatsam bilmiyorum
para ve kariyer >> en sonda bunlar var çünkü sadece bana yetecek para kazansam mutlu oluyorum ben zaten... yukarda saydıklarımdan eksik olup bu maddenin mükemmel gitmesindense tam tersini yeğlerim...[signature][hline]"la fée aimée"
Sosyal ağlarda paylaş

ailem,,6lim(4ever 2gether),,dostlarim,,a$kim,,kariyerim(dersler diyim suan icin),,internet(aslnda olmasa bise kaybetmesdim hatta daa ii olurdu:D),,e$$egim:-P ...filan filan diye gidio..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir
ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir..

-------------------------------------------meLtem says:
bak istersen sendn özür dilesin
meLtem says:
bn eşeim desin?;)
...ÕzeN¢... says:
i iiih...

Sosyal ağlarda paylaş

**sevgilim
**ailem
**kendim (bakım yapmak kendimle ilgilenmek kendime soru sormak karıştırmak tanımak süslemek boyamak silmek değiştirmek saçımı kestirmek uzatmak renk renk yapmak....;p)
**okulum
**para (=alışveriş : D )
**giyinmek
**bazı akrabalarım
**yapmayı sevdiğim bir sürü şey...[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 21 Kasım 2005 20:44 tarihinde demiş ki:
...
**kendim (bakım yapmak kendimle ilgilenmek kendime soru sormak karıştırmak tanımak süslemek boyamak silmek değiştirmek saçımı kestirmek uzatmak renk renk yapmak....;p)
...
**para (=alışveriş : D )
**giyinmek
**bazı akrabalarım
**yapmayı sevdiğim bir sürü şey...

Haha, ne kadar tipik bir feminen cevap =)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

1)Hayallerim
2)Ölüm günüm
3)Ailem
4)Özgürlüğüm
5)Kendi yaşamım
6)Sağlığım[signature][hline]Neden bu yaşamın saçma kurallarına uymak zorundaymışım ben ? Bunlara uymama beni kimse zorlayamaz. Sonunda ne var ölüm ? Değil mi sadece ölüm ? Herkesin bir gün karşılaşacağı ünlü kişi ölüm ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...