0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 master arkadaslar bu karakterler master olunca isimleri ne die deişiyo orc we human carları ayrı ayrı yazarmısınız örneğin mageyi bliyorum.. orc mage: elemental lord human mage: arch mage peki ya dier leri(rogue,priest,warrior)[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: 0ttavio, 20 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: orc mage: elemental lord human mage: arch mage peki ya dier leri(rogue,priest,warrior) orc mage:arch mage human mage : elemantal lord ;)[signature][hline][ img ]http://img356.imageshack.us/img356/5473/klaves7ip2ba7ea.gif[ /img ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Orc priest : Shadow Knight Human Rogue : Kasar Hud Birde imzanda demişsinya kendi kendimi soydurdum diye. Nasıl kendi kendini soydurdun. Kendi kendini soydururken kendinde değilmiydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: JacquieS_, 20 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: işin gücün yokmu ne yapcan öğrenınce ? başım göğe erecek tmm mı bilyosan yazarsın[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
New Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 rogue orc:: shadow vain " human : kasar hood warrior orc :: berserker hero " human:: blade master priest orc :: shadow knight " human:: paladin yeterli?[signature][hline]JacKDaNieL Xigenon 61 shadow vain 8x.xxx np TkT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 priest Paladin Warrior Blade Master rogue Kasar Hood böle biliyorum..[signature][hline]Name : xtx Clan : Yok Lvl : 6x Class : arch mage Nation: El Morad Np :9xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 saolun[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 said: Hypotenes, 20 Kasım 2005 20:32 tarihinde demiş ki: said: 0ttavio, 20 Kasım 2005 20:31 tarihinde demiş ki: orc mage: elemental lord human mage: arch mage peki ya dier leri(rogue,priest,warrior) orc mage:arch mage human mage : elemantal lord ;) len olum get orc mage:arch mage olmaz human magede :elemental lord olmaz tam tersi kafanmı karıstı yoqsa bilmiyonmu*[signature][hline]64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( [Bu mesaj 0ttavio tarafından 20 Kasım 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 orc mage : lord, human:arch[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vbasic Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Artık 60 üstünde master olunabiliyor detayları https://www.teknoproje.net/knight-online-master-skill-acma-rehberi/ burada var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 siteniz hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 36 dakika önce, vbasic dedi ki: Artık 60 üstünde master olunabiliyor detayları https://www.teknoproje.net/knight-online-master-skill-acma-rehberi/ burada var. 17 sene geçmiş ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2022 17 sene bir yana, Marmaray'da Knight Online afişleri görüyorum, ne zaman bitecek bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar