Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battleground: Arathi Basin

Hergonan

Öne çıkan mesajlar

paladinlerin son derece zayıf aoe si consecration dmg koymasına rağmen bayrak alınma işlemini interrupt etmiyor. bayrağın başında 4 kişi varsa elidne tuf olan bir pala 4. kişiye vurana kadar bayrak ele geçmiş oluyor.

ama bazen horde salak çıkıyor yakın skordayız ve biz öndeyiz ben bayrağın yanında siheld açmışım zıplıyorum 6 horde peşimde vurmaya kasıyor sonra aralarından biri durumu fark etti alkışlamaya başladı :D

birde test server ında başıma pek gelmeyen bir olay burda sürekli oluyor.
diyelim öldüm ve ressleniyorum. işte diyelim 20 sn kaldı. tam o sırada horde benim reslendiğim eri ele geçirince beni resslenebileceğim başka bir mezara ışınlıyor normalde ama ress olayları sırasıdna 1-2 sn lik bir boşluk var tam o sırada bayrak alınırısa sizi ışınlamıyor. al başına belayı hayalet bir şekilde mezar arıyorsunuz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

evet jaan'ın bahsettiği o bug berbat cidden..

consecration bazen interrupt ediyor, bazen etmiyor. anlamadım ben bu işi. power word: shield'li olmayanlar da etkilenmiyor her nasılsa bazen. ama gördüğüm kadarıyla gouge effectli grenadeler hayli iyi bu iş için, interact edenler shieldli de olsalar gene etkileniyorlar..[signature][hline]Lieutenant-Commander Safir of Brewers - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Style: Occupy resource nodes to accumulate resources.
Limits: Level 20-60 players (level range breakup: 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, and 60)
Maximum players per team: 15 Horde/15 Alliance
Win Conditions: Accumulate 2000 resources[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...