unac Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 ben cok begendim =)[signature][hline]Ben senin alnını karışlarım
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Fena değil...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Şarkının sonları hoşuma gitti sadece ama güzel yinede ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 evet bnde dinledim o şarkıyı.açıkçası mangayı pek sevdimi söleyemem çnkü linkin park özentisi oldunu düsünüorm.nese ama sarkının nakaratı güzl olmus.sarkı tutar yanii.bnce insanların kendi tarzı çok önemli nie baskalarının tarzıyla biyerlere gelmeye çalısıolar ki?!?
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 albümünü ilk aldığım günden beri en çok dinlediğim parçası oldu dursun zaman. göksel gerçekten renk katmış , güzel bir çalışma olmuş.[signature][hline]SéuL Roì
Famy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 gokseli bu sarkı sayesinde sewdim super bı sarkı manganın enii sarkılarından birisi bence cok duygusal we etkıleyici.. klıbı de cekilmiş ama izleyemedim guseldır mutlaka...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım... PATİCİK KIZLAR KLUBU
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Manga'yı sevmememe rağmen güzel feat.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 en guzeli sonlardaki turntable yerleri :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Gölsel'in kendini aştığı an.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever...
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Önce klip çekmeyi ögrensinler.Sonra başka sarkılara geçerler. Önce bir linkin park olmasınlar.Sonra başka sarkılar yaparlar. Önce bir ...[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Önce klip çekmeyi ögrensinler.Sonra başka sarkılara geçerler. Önce bir linkin park olmasınlar.Sonra başka sarkılar yaparlar. Önce bir ... bencede öznel olmaya beceremediler ,beceremezlerde ama abi bu şarkı daha farklı bir formatta olmuş bence.[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
dory Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Önce klip çekmeyi ögrensinler.Sonra başka sarkılara geçerler. Önce bir linkin park olmasınlar.Sonra başka sarkılar yaparlar. Önce bir ... hehe dogru demişsin, bugun rastladım ben de ve patide basliği onceden okudugum için dinleyeyim dedim, manga'nın kendi adına hiçbirsey katamadıgı ama gokselin kendini aştıgı çalişma olmus. manga aynı, linkin park özentiliği tam gaz devam..[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing.
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Önce klip çekmeyi ögrensinler.Sonra başka sarkılara geçerler. Önce bir linkin park olmasınlar.Sonra başka sarkılar yaparlar. Önce bir ... Eternal inanırmısın san bi kez daha katılıyorum kardeş olalım biz senle..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 said: Eternal, 04 Kasım 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Önce klip çekmeyi ögrensinler.Sonra başka sarkılara geçerler. Önce bir linkin park olmasınlar.Sonra başka sarkılar yaparlar. Önce bir ... Durun bendende bi +1:D Şarkı güzel ama cık... Olmamış. Ama Göksel için iyi tabi:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
tellos Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 şarkı dışında mangaya genel bir yorum yaparsak; müzik zevki tartışılmaz kimse yalnış anlamasın lütfen ama bu grupun hayran kıtlesinin &90nını 12-15 yaş grubu oluşturuyo,fazla bişe beklememek lazım ayrıca taklıtler gerceklernı yaşatırlar =P[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Diosun da, 12-15 yaş olayını anlamadım saçma geldi.İstatistiksel bilgi yoksa tamamen saçma bişey söyledin. Not : Evet Manga=Linkin Park tr :)[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Manga= Linkin Park tr denemez çünkü Manga, Linkin Parkın tırnağı bile olamaz... Ordaki tr ifadesini 1/1000000 olarak alabiliyosak, ehh belki:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 LP de bozdu kendini..[signature][hline]-Soy un perdedora.. -Nightmare Before Christmas -Gerçek efsane topik! -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina-
fiona Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bu şarkı çok gzl olmuş.göksel olmasa olmazdı ama..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 A-ye Manga...[signature][hline]We're Opeth from Sweden.
Aidoness Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Manga'nın albümünde Dursun Zaman'la birlikte Vega ile söyledikleri İz Bırakanlarda güzel ve bu şarkıların güzel olmasının tek sebebi Göksel ve Deniz Özbey(Vega)...[signature][hline]LoST
irin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 manganın ve gokselin tek sevdiğim sarkısı..gecen yıl basından beri dinlerim hala guzel bana kalırsa..[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
naduko Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 bence sadece nakarat kısmı can alıcı zaten dikkat edin veya en azından manganın şarkılarında sadece nakaratlar can alıo etkilio..
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 İlk yarısı ile ikinci yarısı birbirinin aynı olan şarkılardannefret ediyorum.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Öne çıkan mesajlar