Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 İzleyen var mı bilmiyorum ama ben sevdim diyebilirim. Morgan Freeman tanrı rolüne yakısmıs, Jim Carry de rolünde iyiydi diebiliim. Jenifer Anistona (a.k.a Rachel) zaten laf yok :P Film duygusal-komedi türü bişi. Birçok güzel espri var, günlük hayatımıza atıfta bulunan. Sinemalara geldiginde gidin derim kısaca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hmzz..burda da varmıs, sory:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 eheh heycan ın kotu sonu :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 yaf aslında o topic genel olarak, izlememiş olupta yorum yapanlar icin ehe son 1-2 sayfasında sadece izleyenler yorum yapmıs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bende şimdi seyrettimde güzel yani. eğlendirdi[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 bende o topicten sonra filmi aldım izledim (ne yapam eylüle kadar bekleyemem. O filmi eylülde buraya getireneleri kınıyorum) J.C. tamamen komedyen olarak yaratılmış sanki. Ama filme dininine aşırı ilgi gösterenler tepki vercektir. Bir çok sahnede inc eespiriler de var (ortadan ikiye ayırdığı çorba kızıl renkte = kızıl deniz :) ) Maymun olayından sonra filmi pause ladım ki sahne kaçırmayayım (gülmekten ölüyordum) Kullandığı yahoo dan bozma prayer servisi komikti (okunmamış 3........... tane duanız var :-P) EHala filmin türkiye de eylülde gösterilecek olmasını kınıyorum. Aynısını blade 2 ye de yapmışlardı. ne güzel matrix,Lotr gibi filmleri aynı anda gösterime sokuyorlardı. Hem bu sayede kopya satışını azaltabiliyorlar. Ama şimdi kopya vcd almak zorunda bırakılıypruz. Ya da divx iindirmek (o da aynı bence)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Bence filmdeki en güzel esprilerden biri: Patronu buna bir günde cok sey yaptın gibi bişiler sölüo.. Bu da, sen bi de 7 günde yapabilceklerimi görsen diyor.. Kopmustum buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Filmden parçalar anlatmadan önce spoiler diye yazın. Ayıp, izlemeyen dolu adam var.[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Kendince güzel bir film ama Bir Lier Lier kadar iyi değildi bence. Ama çok güzel espriler var filmde.[hline]What if the prophecy is true What if tomorrow the war could be over? Isn't that worth fighting for? Isn't that worth dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Jaan, 07 August 2003 20:50 tarihinde demiş ki: ...(ortadan ikiye ayırdığı çorba kızıl renkte = kızıl deniz :) ) ...[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 kızıl deniz kızıl renkte değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: eldar, 09 August 2003 13:38 tarihinde demiş ki: kızıl deniz kızıl renkte değil ki Yapma be, değil mi hakkaten?[hline]ymumcuoglu / Saeros Lúinwë Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 - oh my god ! + you can call me bruce[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 I've got the power şarkısının jim carrey ile bütünleşip izleyeni resmen gülmekten ortadan 2 ye ayırması[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar