Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bruce Almighty

Ceday

Öne çıkan mesajlar

İzleyen var mı bilmiyorum ama ben sevdim diyebilirim.
Morgan Freeman tanrı rolüne yakısmıs, Jim Carry de rolünde iyiydi diebiliim. Jenifer Anistona (a.k.a Rachel) zaten laf yok :P

Film duygusal-komedi türü bişi. Birçok güzel espri var, günlük hayatımıza atıfta bulunan. Sinemalara geldiginde gidin derim kısaca :)
Sosyal ağlarda paylaş

bende o topicten sonra filmi aldım izledim (ne yapam eylüle kadar bekleyemem. O filmi eylülde buraya getireneleri kınıyorum)
J.C. tamamen komedyen olarak yaratılmış sanki. Ama filme dininine aşırı ilgi gösterenler tepki vercektir. Bir çok sahnede inc eespiriler de var (ortadan ikiye ayırdığı çorba kızıl renkte = kızıl deniz :) )
Maymun olayından sonra filmi pause ladım ki sahne kaçırmayayım (gülmekten ölüyordum)
Kullandığı yahoo dan bozma prayer servisi komikti (okunmamış 3........... tane duanız var :-P)

EHala filmin türkiye de eylülde gösterilecek olmasını kınıyorum. Aynısını blade 2 ye de yapmışlardı. ne güzel matrix,Lotr gibi filmleri aynı anda gösterime sokuyorlardı. Hem bu sayede kopya satışını azaltabiliyorlar. Ama şimdi kopya vcd almak zorunda bırakılıypruz. Ya da divx iindirmek (o da aynı bence)[hline]NO PAIN NO GAIN

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...