Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

efsane avcıları iyice tozuttu

innkeeper

Öne çıkan mesajlar

eskiden basit, ufak deneyler yapıyorlardı. mesela nedir, cola dişleri eritirmi diyorlardı, bi kabın içine diş parcası ve kola döküp bekliyorduk ailecek. veya 3000 balon bi çocuğu kaldırabilir mi gibi konularda ışık tutuyor idiler.

lakin son bölümlerde, tabiri caiz ise, iyice "zıvanadan çıktılar".

mesela bi kaç gün önce , agaçtan top yaptılar, mermi koyup cidden çalıştığına emin oldular, hatta ekran karşısında beni bile tatmin ettiler o derce başarılı idi silahları. iç savaş olursa, veya günün birinde ülkemi savunmam gerekiyorsa, bilinki beni belgrad ormanlarında bulabilirsiniz.

bugün ise, "donmuş tavuk" topu yaptılar. buzhaneden aldıkları donmuş tavukları, mermi olarak kullanan bir topdan bahsediyorum. önce ciddiye almasamda, daha sonra izledikçe vay anasını satayım demeye başladım.

şaka maka, saatde 200+ km hızla uçan bi donmuş tavuğun, kurşun geçirmez camı parçaladığına şahit oldum.

aynı deneyi çözülmüş tavuklarla da yaptılar.

masum masum evde oturmuş televizyon izlerken, bianda kendimi havada 200 km / saat hız yapan tavukları izlerken buluvermek ilginç idi.

gittikçe daha garipleşiyorlar, ilgi ile izliyoruz kendilerini. sonları pek hayırlı olur mu bilemem, yakında juves verne'nin aya top ile insan gönderme olayını irdeleyecekler mi :) gönderilmesi gereken bi iki kişiyi tanıyorum, gönüllü olarak onları göndermek isterdim ;)

ps: ismini unuttum, kel kafalı kızıl efsane avcısı, her bölümde daha bi psikopatca gülmeye başladı. bilmem belkide bana öyle geliyordur, ama özellikle bu son bölümde, top namlusunun üzerinde oturmuş, bacaklarının arasında 200 km/saat hızla donmuş tavuklar geçerken çıkardığı sesleri pek beğenmedim. psikopat olduğuna dair ciddi şüphelerim bulunmakta.

henüz bu ilginç belgeseli(?) izlemedi iseniz, buaralar ilk siftahınızı yapmanızı öneririm.
Sosyal ağlarda paylaş

roket yaptilar gecende. amerika ic savasinda kullanildigi rivayet edilen bir olayi denediler. demir borular falan filan, calisti, gitti bi 500 yard filan. mcgyver cok izlemis bunlar gencken...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

en son gördüğümde adamlar "biri seni silahla kovalarken suya atlarsan kurtulur musun?" sorusuna yanıt arıyorlardı. Sonuç şaşırtıcıydı yalnız. 9 mmlik tabanca ve şu karabarutlu, barutu içine döküp tıkıştırdığın sonra bilye koyduğun eski tüfek falan 3 metreye kadar etkili olabiliyor fakat süpersonik silahlar (mermisi sesten hızlı olanlar) denendiğinde çok ilginç bir sonuç elde ettiler. 23 derece açıyla ateş ediyorlardı ve süpersonik silahlar 30 cmye kadar etkisiz kalıyorlardı. Cevabı ise basit: su beton etkisi yapıyordu. Yalnız bu kadar ciddi olacağını ben de tahmin edemezdim, M4le falan ateş ettiler (csciler için söliim 4ün 2si ahah) mermi suya çarptığı anda paramparça oluyor. Hatta en son devasa bir dürbünlü tüfek denediler (bu da delta forceda vardı) ki silah özel izin gerektiriyormuş, bu yüzden program için satın alamadılar, sahip olan birinden ödünç aldılar. O korkunç silahla dahi bir hasar almıyordu hedef, mermi paramparça oluyordu...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true
Sosyal ağlarda paylaş

hakkatten güzel ve eğlenceli bi program ama[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Sosyal ağlarda paylaş

o adamlardan korkuyorum ben. geç saatde vermeseler daha rahat izleyeceğim en azından izledikden sonra uyuyabılecegım[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar güzelim klasik corvette'in içinde domuz çürüttüler.. rezil oldu arapayı parça parça satabildiler ehe[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

hani bi aralar bi haber çımıştı işte yağmurda koşarakmı gitsen çok ıslanırsın yürüyerekmi lafını araştıran bilim adamları die. bunlarmış onlar meer. adamlar dalgıç elbises, suni bir yağmur ve birer palto eşliğinde yaptılar o deneyi. ama sonucunu hatırlamıorum...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

en zevkli bolum elektrikli supurgeyle hoover yapip yaristiklari bolumdu .

tabii izleyenler varsa yarismaya calistiklari bolum diye duzeltirler beni .

ne var ki adamlara ozenmiyor degilim . her turlu ekipmanlari var ve sacma sapan isler yapmalari icin para veriyorlar adamlara .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Voys, 01 Kasım 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
o adamlardan korkuyorum ben. geç saatde vermeseler daha rahat izleyeceğim en azından izledikden sonra uyuyabılecegım

burdan gündüzleri uyuyup geceleri syrettiğin bu programdan korktuğun anlamı çıkıyor hmm..bi de program uyku getirici birşey sanki sana göre..
Sosyal ağlarda paylaş

büyük şekerler varya..küçük çocukların ağzında felan kaplıyormuş bir kaç çocuğun yüzü yanmış öyle..onu deniyorlardı..meğer şekerin iç katmanlarından biri dıştakilere göre daha çabuk ısınıyormuş..ani basınç yapılınca içteki zaten genleşmeye kasan katman patlıyormuş..

insan ilgiyle izliyor ya bi uçak motorunun önüne koydukları arabanın parçalanması ama takla atmaması da ilginçti..
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar çok izledimki en garip olanları şunlar ;

-Japon balıklarının hafızasının 3sn olmadığını çözdüler.Akvaryuma Labirent yaparak yem attılar sürekli sonra balıklar bi süre sonra yemlerin nereye düşeceğini anlayarak o bölgeye gidiyorlardı.

-Donmuş tavuk olayı çok güzeldi.Amaç orda koltuklara yapışıp yapışmamasıydı.Koltuğa yapıştırdılar herhalde?

-Bir adam 120kilo çamaşarı makinaya sığdıramayınca üstüne çıkıp çamaşırları ezerek sığdırmaya çalışmışlar bu sırada adam düğmeye basarak dönmeye başlamış.Dökülen çamaşur suyuna köpek işemiş.sonra patlama olmuş yapmaya çalıştılar olmadı =)

-Bir cd nin 68000 devirde parçalandığını gösterdiler.

-Yağmurda koşarkenmi daha fazla ıslanırsın yoksa yürürken mi? Deneyini yaptılar.Koşarken daha fazla ıslandığını buldular.

adamlar harika ya...[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 01 Kasım 2005 22:39 tarihinde demiş ki:
hani bi aralar bi haber çımıştı işte yağmurda koşarakmı gitsen çok ıslanırsın yürüyerekmi lafını araştıran bilim adamları die. bunlarmış onlar meer. adamlar dalgıç elbises, suni bir yağmur ve birer palto eşliğinde yaptılar o deneyi. ama sonucunu hatırlamıorum...

yürürken daha az ıslanılıyor.(gaah! dakika farkıyla kaçırdım >.<)[signature][hline]writers block

[Bu mesaj Eshevar tarafından 04 Kasım 2005 11:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 01 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
adamlar güzelim klasik corvette'in içinde domuz çürüttüler.. rezil oldu arapayı parça parça satabildiler ehe

eheh bu çok güzeldi yaklaşık 1 aymı ne tuttular.
Hatta Jermie arabayı kullandı amonyak nedeniyle bayılıyordu.
Ama temizleyemediler arabayı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...