Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Chastise topic kasma yalandan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 topik kasıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Chastise said: topik kasıyorum Aferin sana o zaman devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 topic kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bu topiği kasarım ben arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Knight bölümünün ayrı bi havası var.Bunu fake'lere bağlayabilirmiiz acep(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yetenegin var mı baglamaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sayfa 8 Knight Bölümüne bir katkım oldu nalet olsun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Beyler +9 şard düplüyom. 89 şahin falan yeter. irtibat için pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya arkadasım sen kınaytçı mısın degil misin? degilsen git burdan ya işin YOQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mulgear6 said: yetenegin var mı baglamaya? Bağlamayı bilmiyorsun herhalde bari bağlayabilenlere engel olma... Sucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 reported :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Synergenx said: Penthesilea said: Sen pirivet serverde mi oynuyodun aga? yok ben ares server'inda oynuyordum aga. Töbe yaAres pirivet server degil miyki ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ares QaRaQeMaL ve k3nklerinindi ama düplediler sonra onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SÝNEQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mulgear6 said: reported :( lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oha sineq gelmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagen Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 KO yu bıraktım 2 sene önce rahat ettim dupesi agası bilmem nesi hala oynayanlara şaşıyorum şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sineq sen beramusta ki sineq misin sineq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eagen said: KO yu bıraktım 2 sene önce rahat ettim dupesi agası bilmem nesi hala oynayanlara şaşıyorum şu oyunu Valla bende şaşırıyorum ama bunlara laf da sölenmiyor hemen ben agayım moduna giriyorlar uğraşmaya değmez boşver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 1 ay oynadım(otomatik oynadı gerçi hiç bi bok yapmadım) ben yılbaşında bunalımdan başlayıp. 4-5 gün önce bıraktım sdf hile mile 1 ay gece gündüz bilgisayar açık kaldı. karaktere 150 ytl veren bi insan buldum satıyom 3 gün sora ahah ko iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Synergenx said: eagen said: KO yu bıraktım 2 sene önce rahat ettim dupesi agası bilmem nesi hala oynayanlara şaşıyorum şu oyunu Valla bende şaşırıyorum ama bunlara laf da sölenmiyor hemen ben agayım moduna giriyorlar uğraşmaya değmez boşver :)Oyunu biraktiktan sonra boyle konusmak kolay tabi... Oynuyorken aqa kim belliydi zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Valla oyun hayatım boyunca kimseye aga felan çekmedim :) Nedense "aga"lı pm lerden bıkkınlık gelmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nik neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nik ne oluyor rumuz mu oluyor kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Birden fazla charım vardı benim ares'te hangi birini söleyeyim :) ilk charım VW idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar