Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rose Red

Arkansis

Öne çıkan mesajlar

çooook uzun bi film. öle çok şaşalı bi film değil, çok enteresan bi film değil. gerilim değil. yani psijik insanlarla ilgili bi film. stephen king'in kitabından uyarlama. sadece bi ev var, geziyolarda geziyolar =). ama dvd'sini alırsan dvd'de o seçeneklerde ne deniyo bilmiyorum, işte ordaki background çok hoş eheuah[hline]G-power a.k.a gehena
werewolf
uin
Sosyal ağlarda paylaş

4.30 saatmidir nedir yaf o film. yalnız zaman zaman insanı harbi geriyor diyebilirim. vaktiniz bolsa izleyin, sanırım 3 bölümlük bir diziyi film haline getirmişler..

biz arkla izlioduk o filmi. filmin baslarında hocaları sınıfa salı günü saat 2 demi ne sınavınız var diodu. Benim ark da elektronikçi, benle alakasız dersler alan birisi; ikimizin de salı günü 2 de sınavı vardı :)
dedik noluoz, bismillah bi durun :)

p.s gün ve saati tam hatırlamıom suan da, misal olsun die yazdım..
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar uzun ki, bir yerden sonra alışıyorsunuz gerilme hadisesine.
filmin ilk cdsi bittiğinde bu tipler hala eve gitmek için hazırlanıyorlardı. ikinci cdnin ortasını biraz geçince girebildiler sanırım, ehe.
klişe dolu bir film diyebiliriz. dizi gibi izlenirse güzel olabilir. 3 günde filan bitirilirse yani..
Sosyal ağlarda paylaş

boşu boşuna 3 saat bana kalırsa. zamanında cd aldığım dükkandaki eleman verdiydi. arkadaşla olası süper korku filmi gözüyle bakarken, fos bir film çıktı. Çok sıkıcı hiçbir atraksiyon vb yok. 3 saatini boşa harcıycağına , 2 tane 1.5 luk filim al izle.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Sinemada Stephen King in kitapları kadar piç edilen başka bir yazar var mıdır bilmiyorum.Abi daha doğru dürüst bir uyarlamasını sevmedim.Tabi film o kadar da kötü değil.Tv serisi şeklinde çekildiği için tnt de part seklinde veriyor o bayar tabi.Aslında filmde beni çeken tek unsur şu gözlüklü şişman eleman :D Dialogları süper...
Sosyal ağlarda paylaş

keldron said:
Sinemada Stephen King in kitapları kadar piç edilen başka bir yazar var mıdır bilmiyorum.Abi daha doğru dürüst bir uyarlamasını sevmedim.Tabi film o kadar da kötü değil.Tv serisi şeklinde çekildiği için tnt de part seklinde veriyor o bayar tabi.Aslında filmde beni çeken tek unsur şu gözlüklü şişman eleman :D Dialogları süper...

Sinemayla alakası yok ya pek. Adamın yazdığı gibi yönetemiyor kimse. Mesela Christine gibi bir kitabı alıp film yapınca komik oluyor, ama kitap baya iyidir. Ama işte ekranda görünce "huaa katil araba" diye dalga geçmeden edemiyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

keldron said:

misery var benim favorilerden izlemediysen izle
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...