Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 izleyen varmı ? korkunç mudur ? Nasıl bir film gerilim ? korku ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 çooook uzun bi film. öle çok şaşalı bi film değil, çok enteresan bi film değil. gerilim değil. yani psijik insanlarla ilgili bi film. stephen king'in kitabından uyarlama. sadece bi ev var, geziyolarda geziyolar =). ama dvd'sini alırsan dvd'de o seçeneklerde ne deniyo bilmiyorum, işte ordaki background çok hoş eheuah[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 4.30 saatmidir nedir yaf o film. yalnız zaman zaman insanı harbi geriyor diyebilirim. vaktiniz bolsa izleyin, sanırım 3 bölümlük bir diziyi film haline getirmişler.. biz arkla izlioduk o filmi. filmin baslarında hocaları sınıfa salı günü saat 2 demi ne sınavınız var diodu. Benim ark da elektronikçi, benle alakasız dersler alan birisi; ikimizin de salı günü 2 de sınavı vardı :) dedik noluoz, bismillah bi durun :) p.s gün ve saati tam hatırlamıom suan da, misal olsun die yazdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 e abi dedik ya psijik bir film. uahe[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 o kadar uzun ki, bir yerden sonra alışıyorsunuz gerilme hadisesine. filmin ilk cdsi bittiğinde bu tipler hala eve gitmek için hazırlanıyorlardı. ikinci cdnin ortasını biraz geçince girebildiler sanırım, ehe. klişe dolu bir film diyebiliriz. dizi gibi izlenirse güzel olabilir. 3 günde filan bitirilirse yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 245 dakika bugün izleyelim dedim dralnu korku sevmiyomuş vazgeçtik onun yerine meet the parents izledik fockeer :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 gaylord fockerr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 boşu boşuna 3 saat bana kalırsa. zamanında cd aldığım dükkandaki eleman verdiydi. arkadaşla olası süper korku filmi gözüyle bakarken, fos bir film çıktı. Çok sıkıcı hiçbir atraksiyon vb yok. 3 saatini boşa harcıycağına , 2 tane 1.5 luk filim al izle.[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 kim cekmistr,kimler oynar bu filimde?[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Burdan alalım sizi =P[hline]G-power a.k.a gehena werewolf uin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 şu an TNT de oynuyo, süper filmdir, yeni başlamış izlemeyen varsa kesin izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çok saol iyi oldu bu saate güzel gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kötüydü bu baya, hatta izlediğin Stephen King uyarlamaları arasında en kötüsüydü sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sinemada Stephen King in kitapları kadar piç edilen başka bir yazar var mıdır bilmiyorum.Abi daha doğru dürüst bir uyarlamasını sevmedim.Tabi film o kadar da kötü değil.Tv serisi şeklinde çekildiği için tnt de part seklinde veriyor o bayar tabi.Aslında filmde beni çeken tek unsur şu gözlüklü şişman eleman :D Dialogları süper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 yanlış hatırlamıyorsam bu filmi çook çok eskiden 5 cd olarak izlemiştim. bitmek bilmiyordu haliyle.ve yamulmuyorsam dah yeni bir versiyonu mevcut?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 keldron said: Sinemada Stephen King in kitapları kadar piç edilen başka bir yazar var mıdır bilmiyorum.Abi daha doğru dürüst bir uyarlamasını sevmedim.Tabi film o kadar da kötü değil.Tv serisi şeklinde çekildiği için tnt de part seklinde veriyor o bayar tabi.Aslında filmde beni çeken tek unsur şu gözlüklü şişman eleman :D Dialogları süper... Sinemayla alakası yok ya pek. Adamın yazdığı gibi yönetemiyor kimse. Mesela Christine gibi bir kitabı alıp film yapınca komik oluyor, ama kitap baya iyidir. Ama işte ekranda görünce "huaa katil araba" diye dalga geçmeden edemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben bu filmi sevmistim. Orta okulda fln dim izledigimde VCD de izlemistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 keldron said: Sinemada Stephen King in kitapları kadar piç edilen başka bir yazar var mıdır bilmiyorum.Abi daha doğru dürüst bir uyarlamasını sevmedim.Tabi film o kadar da kötü değil.Tv serisi şeklinde çekildiği için tnt de part seklinde veriyor o bayar tabi.Aslında filmde beni çeken tek unsur şu gözlüklü şişman eleman :D Dialogları süper... misery var benim favorilerden izlemediysen izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 TNT de pazar günü değilmiydi rose red 3 ? reklamını gördüm ama tarih yanlış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar