LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Mesela Edward Scissorshands[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Tek kelime ile güzel bir yapıt.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: NBC ı 42315234 kere izledim kusma derecesinde said: Rewendor, 05 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Jonny Depp ve Tim Burton bi araya gelince zaten hep kusursuz bir şey çıkarıyorlar ortaya.. misal hangi film? * edward scissorhands * sleepy hollow * ed wood * charlie and chocolate factory * corpse bride[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: Absolut, 17 Kasım 2005 15:21 tarihinde demiş ki: Tek kelime ile güzel bir yapıt. 3 etti kelime ama olsun, Abso bu sonuçta, boru diil :) Bu arada Sleepy Hollow pek beğenilmemiş, kötü bir uyarlama olduğu falan söyleniyo ama kendi yorumum yok tabii, onu da izlemedim...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 ben sleepy hollow'u da beğenmiştim,burton ve depp'in beğenmediğim bir filmi yok daha,ama çarliyi izlemedim daha.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 said: Fistan, 17 Kasım 2005 00:58 tarihinde demiş ki: NBC ı 42315234 kere izledim kusma derecesinde said: Rewendor, 05 Kasım 2005 14:06 tarihinde demiş ki: Jonny Depp ve Tim Burton bi araya gelince zaten hep kusursuz bir şey çıkarıyorlar ortaya.. misal hangi film? edward sizir hands (yazamadım sizır'ı gelmedi aklıma)[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu [Bu mesaj Cuce tarafından 19 Kasım 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 bana o film dünyamda izlediğim en dandik filmler arasında geldi nedense.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 oops yanlış oldu ed woodla karıştı :) [signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity [Bu mesaj December_Flower tarafından 19 Kasım 2005 13:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otraju Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 tim burton un müthiş eseri.. jack&sally... kesinlikle bir külttür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=2VYuPL3PLW0 http://www.youtube.com/watch?v=GXZqTVEbV58 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bone +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar