Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fotomaç'ın Ayıbı !!

SbNN

Öne çıkan mesajlar

Bu resimin orjinalidir

Bu da gazetenin ön sayfasının resmidir..

Çok düşündüm Futbol bölümüne mi yoksa buraya mı açsam diye ama en sonunda bunun futbolla ilgili değil Türk Basını ile ilgili bir terbiyesizlik olduğuna karar verdim..

Evet bence Türk Halkının bu tür şerefsiz gazete ve yayınlara Hayır demesi gerekir ..
Bu gazetede yapıldığı gibi onların ayıbına biz de bu şekilde cevap verirsek biz onların ayıbından daha büyük ayıp yapmış oluruz..

Sizce bu tür bi yayın organı Türkiye'ye yakışıyor mu ?
Bu terbiyesizliğin hesabını kim verecek ?[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamlar bunu belçikalılara(ne belçikası beee isviçrelilere mi dicektim :) hitaben mi yapmışlar?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...

[Bu mesaj reyou tarafından 16 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün baya tartışıldı bu konu sınıfta. Adamlar pisliği kamera arkasında yaptılar; bizse gidip tüm kameraların önünde yumurta attık. Ateşe ateşle karşılık vermek gerektii doğru ama bunu da kameraların arkasında yapmak lazım. Böylece kimsenin elinde kanıt olmaz.
Mesela duşlardan sırf soğuk su getirilebilirdi; adamlar öle duş alıp sahaya çıkınca performansları düşerdi (arkadaşın önerisi).[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Ok Kojiroh istiyorsan bide duşlardan gaz verelim adamlar hiç sahaya çıkamadan ölsünler hükmen kazanırız ..

Tövbee..

''Ateşe ateşle karşılık vermek gerektiği doğru'' olarak kullandığın cümlenin ''yanlış'' olduğunu tartışıyoruz burada 1 saatten beri..[signature][hline]I think i'm the NoelBab..
We can't forget him ..
We Love him..
God Bless him ..
I'm his reflection ..[b]

[b]Msn İçin : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar pisviçreli futbolcular olsa gerek onlarsa eğer ben elini öperim böle gastenin helal olsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME!
erkek adam renkli takım tutmaz !!
Be$iKTa$

[Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 16 Kasım 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh ben de futbol bölümne açtım sabah sabah sinirim bozuldu yaa!bu nasıl bir şeydir ya?ben o futbolcuların yerinde oLsam dava ederdim bu gazeteyi..bak yine sinirlendim..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence yaptıkları çok ayıp... Yani eğer ders vermek istiyosan git sahada yap yapıcağını... Kaybederlerse iyice rezil olcaklar+ lafları ağızlarına tıkılmış olcaklar + kuyruklarını kıstırıp kalcaklar

Saçma bişiy olmuş.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

adamlar er meydanina cikti delikanli gibide oynadi.en ufak hatalarida degerlendirmeye calisti.buyrun sonuc ortada.. 1 oldu diregin ustunden.. 2 oldu volkan kurtardi 3 oldu engellendi 4 oldu maaalesef gol ! oldu =((.bizim futbolcular malsa biz nabalim ?[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

Darkness WebPage | msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...