SbNN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu resimin orjinalidir Bu da gazetenin ön sayfasının resmidir.. Çok düşündüm Futbol bölümüne mi yoksa buraya mı açsam diye ama en sonunda bunun futbolla ilgili değil Türk Basını ile ilgili bir terbiyesizlik olduğuna karar verdim.. Evet bence Türk Halkının bu tür şerefsiz gazete ve yayınlara Hayır demesi gerekir .. Bu gazetede yapıldığı gibi onların ayıbına biz de bu şekilde cevap verirsek biz onların ayıbından daha büyük ayıp yapmış oluruz.. Sizce bu tür bi yayın organı Türkiye'ye yakışıyor mu ? Bu terbiyesizliğin hesabını kim verecek ?[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yuh.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu adamlar bunu belçikalılara(ne belçikası beee isviçrelilere mi dicektim :) hitaben mi yapmışlar?[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected] tik tak listen most beautiful songs are played... [Bu mesaj reyou tarafından 16 Kasım 2005 15:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bişey olmaz bunlar hatırlanmıycak 10 sene sonra dünya kupasına ah katılamadık vah katılamadık konuşulcak adamlar geçen maçta akllı davrandılar hem futbol hemde ülke olarak kazandılar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Eğer bu akşam İsviçre bizi yenerse bu haberi yayınlayanı görmek isterdim yarın ..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bunnar isviçreli futbolcular demi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Yuh ebenin... oha artık Ayıp ki ne ayıp[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ayıp gercekten hemde cok ayıp.[signature][hline]seT By eXe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 düzeysizliğin böylesi.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bugün baya tartışıldı bu konu sınıfta. Adamlar pisliği kamera arkasında yaptılar; bizse gidip tüm kameraların önünde yumurta attık. Ateşe ateşle karşılık vermek gerektii doğru ama bunu da kameraların arkasında yapmak lazım. Böylece kimsenin elinde kanıt olmaz. Mesela duşlardan sırf soğuk su getirilebilirdi; adamlar öle duş alıp sahaya çıkınca performansları düşerdi (arkadaşın önerisi).[signature][hline]"I pwned your head with my awp." "I just pwned your ass noob!" Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki: saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez.. Ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ok Kojiroh istiyorsan bide duşlardan gaz verelim adamlar hiç sahaya çıkamadan ölsünler hükmen kazanırız .. Tövbee.. ''Ateşe ateşle karşılık vermek gerektiği doğru'' olarak kullandığın cümlenin ''yanlış'' olduğunu tartışıyoruz burada 1 saatten beri..[signature][hline]I think i'm the NoelBab.. We can't forget him .. We Love him.. God Bless him .. I'm his reflection ..[b] [b]Msn İçin : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sabah gazeteyi aldığımda katlı olduğu için yüzlerini göremedim o ne lann deyip çevirince hüsranla karşılaştım ama baya bi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fotomaç fanatik okumayın.. akit ve cumhuriyette..[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yapma, çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bunlar pisviçreli futbolcular olsa gerek onlarsa eğer ben elini öperim böle gastenin helal olsun[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ [Bu mesaj 2pacAmaruShakur tarafından 16 Kasım 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Erkek oyunumu bilemem ama adamlar yendi mi yendi o önemli biz bugun yenemez isek merak ediyorum ne başlık atacaklar yarın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 eheh ben de futbol bölümne açtım sabah sabah sinirim bozuldu yaa!bu nasıl bir şeydir ya?ben o futbolcuların yerinde oLsam dava ederdim bu gazeteyi..bak yine sinirlendim..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 lüzumsuz herifler ya.. aha elendik :( alın size erkek oyunu.. [signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people [Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bence yaptıkları çok ayıp... Yani eğer ders vermek istiyosan git sahada yap yapıcağını... Kaybederlerse iyice rezil olcaklar+ lafları ağızlarına tıkılmış olcaklar + kuyruklarını kıstırıp kalcaklar Saçma bişiy olmuş.[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reis__ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 siz ne diyonuz ya kim yuzsuz dalga m1 gecionuz bunu yay1nlayan gazeteyi hergun aliyorum ve almaya devam edicem onlarin yaptiginin yaninda bu ne ki serfesiz ......... bunlara bolesi layik isvicre gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Absolut, 16 Kasım 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Erkek oyunumu bilemem ama adamlar yendi mi yendi o önemli biz bugun yenemez isek merak ediyorum ne başlık atacaklar yarın. +1 yarın fotomaç manşetsiz çıkacak herelde[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 anlamıyorum ben yaa.Sen bir gazetesin , bir kurumsun yaa nasıl yaparsın böyle bir şey??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathema Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yapar tabi adam para kazanıcak + butur garip seyler yapmassa nerden para kazanıcakki.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ei yapmıslar hibnelere[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adamlar er meydanina cikti delikanli gibide oynadi.en ufak hatalarida degerlendirmeye calisti.buyrun sonuc ortada.. 1 oldu diregin ustunden.. 2 oldu volkan kurtardi 3 oldu engellendi 4 oldu maaalesef gol ! oldu =((.bizim futbolcular malsa biz nabalim ?[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Italyan gazeteleri aynisini italya barajina yapinca -MUHAHAHA muthis espri kutluyorum yaraticisini Fotomac yapinca ayip ...[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar