Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Eheh rezil oldun sen bittin bida gelme bu forumlara :P[hline]Caine, 29 Ağustos 2002 19:00 tarihinde demiş ki: iw 2 will rock!! sonunda beee drow olacam beee oh beeee Caine, 29 Ağustos 2002 18:48 tarihinde demiş ki: nalfein diye bir isim yoktur olymposda ben uydurdum onu.. yani oyle bir kitap kahramanı yok.. atmayın:) Drowluk senin neyine? Al işte Nalfein
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 lol keyn[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 adam beni ha dövdü ha dövüyodu yani :P[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me!
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Ardeth u nubi? :P buluşmaya gelme Keyn seni Ardeth şiş yapar[hline]Evim...
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2002 asabi bir arkadaşımız yada çok iyi asabi rolu yapan arkadaşımız çıktı bende vazgeçtim eh[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche Bu bir proje değil artık [az kaldı] bir gerçek! DragonLance UO Serverı Pick Me!
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Dünyayı kurtaran kim varsa taş atılmış :P (Gandalf, Tas, Raistlin vs) Ayrıca Merry & Pippin'den biri (zaten tüm seri boyunca birbirine karıştırdım bunları) Nazgûl kesiyo daha ne yapsın. KEstiği Nazgûl da en gral nazgûldu sanırım. Ben en çok Berem'e gıcık oluyorum. -Aa bak ne güzel taşlar var burda! -Bırak lan başımza daş yaacak! -Ben de onu diom bak ne kadar zengin olucaz! Şş çekil git ayaamın altından! 2 sn sonra: -Ah kahretsin kardeşim öldü. Hass..tir! Takhisisss geliyo amanin kaçın! :P bu ne rezillik be :D Sonra bir de Denethor var. "Hay allah kesin geberecez hepimiz Faramir gibi. Aaa Faramir ölmemiş? Salla ya kesin ölür. Ben yine de garantiye alıp yakiim şunu. Hatta... evet evet kendimi de yakiim.." Oyun karakterleri sayılırsa Diablo 1'deki karakterimiz, sen gel Diabloyu kes, sonra taşı beynine sok. Bi de Diablo2'deki tımarhanedeki adam. Baal'ın daşını parçalayacağına berbat ediyo herşeyi.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Fizbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :-)[hline]Unutma; daha çok bağırdığında daha çok dinlenmezsin... Gürültünün parçası olursun sadece !
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 tüm evil karakterlerden nefret ediyorum.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Raistlinden nefret ediyorum...............[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 tasslehoff ve fizban ikilisi derim tek geçerim. ama en verişken tabiki kitiara[hline] www.hayalkent.net/freestyle [Bu mesaj Craven tarafından 02 July 2003 10:39 tarihinde değiştirilmiştir]
tsubasa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 fizban(zifnab) ve tas ..zamansız yapılan kotu espriler ki hep bu iki mal yapıyor bu kadar mı bozar ortamı.. raistline laf edenler: buyucu dedigin evil olur.kimseyi sallamaz sadece gucu ve nasıl elde edecegini dusunur.beyaz cuppeli adamı buyucu kategorisine koymam bile.[hline]Est solarus oth mithas
Craven Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 ya ben en sevdiğiniz okumuşum pardon fizban ve tasslehoff en sevdiklerim:)[hline] www.hayalkent.net/freestyle
Rhoube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Raistlin siz DL olmaz. İstese adam o kapıdan geçerdi geçince olacak halleri her kez biliyor zaten. O tas ın kelesini vurdurur par salian ı yarı taş, bide güzel kum saati göz verir tanisin pi.isini keser hiç bir kıza bakamazdı. İşte bu yüzden Margaret Weis a kıl oluyorum. Elin adamları büyücülerine magic immunity ve wish başka biri hayvani ranger yaratır. Sen elindeki en değerli karakterin büyü gücünü al mal ya.
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ne holşlandığım Strahd Von Zanovich ve Zaknafein Do'urdenle veledi :) dl den tas&flint dalamar sturm caramon.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Palin Majere Riverwind (Nehiryeli) Nemiss Dougan Redhammer Derek Crownguard Kitiara[hline]
Takhisis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bütün Lawful Good karakterlerden nefret ediyorum.Acaip moron oluyorlar.Bir de Laurana.Hatun okurken fitil ediyor insanı.Kafasına Tanis kadar taş düşsün. P.S: evil rules :rock:[hline]Mercy is weakness and weakness is death...
Angelica Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Ardeth, 29 August 2002 21:23 tarihinde demiş ki: Eheh rezil oldun sen bittin bida gelme bu forumlara :P[hline]Caine, 29 Ağustos 2002 19:00 tarihinde demiş ki: iw 2 will rock!! sonunda beee drow olacam beee oh beeee Caine, 29 Ağustos 2002 18:48 tarihinde demiş ki: nalfein diye bir isim yoktur olymposda ben uydurdum onu.. yani oyle bir kitap kahramanı yok.. atmayın:) Drowluk senin neyine? Al işte Nalfein Şom ağızlı şey
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2003 Hmm..[hline][b]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Ölüm Kapısı serisinde banenin adını ne zaman duysam "Ah karşımda olsa bir tane osmanlı tokadı geçirecektim suratına" diyesim geliyor. Aynı ölçütlerde berem e de kılım. Boromirden hiç haz etmem. Tas a, fizban a, zifnab a, birde kalten e laf ettirmem walla(Kilise Şövalyelerinin hastayım, Cem Yılmaz kılıklı şövalyeler resmen)
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 tika steel layd crysania bide dalamrın manita jenna[hline]No job No school No money NO PROBLEM
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 fizban a lafmı pof adam tanrı be sen nesin paticikte forumlara bakmaktan ve cvp yazmaktan başka ne işe yararsın söyle bakalım :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 *!gülümser* [Bu mesaj Gallant tarafından 12 July 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 altınay (ıykk cleric sux) lathander (karanlık vadi miydi neydi/time of troubles ing. i)[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Jarlaxe bu kadar yani hah birde Raistlin in şu son hali...[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
Malkor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Drizzt Do'urden Kazma bi herif içine kapanık kendini aşmaya çelışıyo bide yaşa işte savaş seviş Bide o palaları yokmu oy oy oy[hline]Wake Me Up Before you GO-GO / WHAM!
Öne çıkan mesajlar