Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 Kasım 2005: Türkiye-İsviçre..

Kuntz

Öne çıkan mesajlar

said:
DynamicK, 16 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
elendik tamam herkes sinirli
çok hırs yapmıştık ama küfür etmeyin arkadaşlar biraz sakin.
edicez, ediyoz herkes ediyo
oh edicem işte
allah belasını versin böle takımın da rakibin de hakemin de
elim acıdı duvara yumruk atmaktan pf
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rarebee, 16 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki:
bu kadar sinirlenmeye gerek yok arkadaşlar boşverin.çıksaydık iyi olurdu ama çıkamadık.olsun önemli olan bu hatalardan ders almak diyecem ama sanmıyorum ders alacakalrını.

o dersi 2004te almış olmaları lazımdı...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar
-Yemin et
-Wtf?
Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin,
Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin,
Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
Sosyal ağlarda paylaş

spiker pozitif enerjisini gonderin diyince sanyiede 30 tane aduket soktum televizyona ah allahım bu turu gecicektik .

yanarim bu takim isviçrede nerdeydi. niye hep son dakikaya kalırız :'(

bizim bi suçumuz yok bizim başımıza ne geldiyse bu güzel havalardan*[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Sosyal ağlarda paylaş

Bence oldukca guzel oynadik ilk onbirde iyiydi ama sanssiz bir penaltiyla geriye dustuk sonra tuncay ve hakanın golleriyle umitlendik tuncay serhata yapılan fual sonucu olan penaltiyi kullanan necati bizi one gecirdi ama tolganin taca cikmasini istemedigi topu arkasina bakmadan geriye dogru vurmasi sonucu rakip takima top geldi ve 3 kisi ile atakta olan isvicre cok rahat bir gol atti... :(

F. Terim bence elinden geleni yaptı bariz hatasi yok son dakikalarda doldur bosaltlari dusunerek orta sahadan adam cikardi ve forvete adam soktu bence oldukca iyi bir dusunceydi ama tutmadi daha dogrusu sanssizlik yakayi birakmadi...[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Mideme agri girdi.. Hiç olmamişti demekki sadece lafın gelişi değilmiş.. bunuda öğrenmiş oldum. Necatiyi oyundan çikarmak yerine H.Şükür'ü neden çikarmadi diye de bir soru yöneltmek istiyorum Sayın Terim'e. Terim gerçekten güzel oynattı ama 52. dk'da gelen golden sonra sanki kazanmışız gibi oynu soğutup taktiksel ataklar yapmayı planlamak neydi? Gaz olmuş gidiyorduk 64-36 oynama yüzdesi var vs vs.. Adamlar dağılmış. Neyine soğutursun oyunu? Offf of..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...