Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 fatih terim sen hakanla alpayı çıkarmakla en büyük hatayı yaptın ama bu hakemlerle olmaz oda ayrı konu ama genelde iyi oyndık saygı duymak lazım[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 her sinirlenen odasında bi küfür mü edicek duvarı mı yumruklucak ne yapıcaksa yapsın 5 dk sonra açıyorum kilidi. sakinleşin biraz.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 varya nası moralım bozuldu anlatamam.Keske farklı yenılseydıkde bole elemenseydık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 elendik tamam herkes sinirli çok hırs yapmıştık ama küfür etmeyin arkadaşlar biraz sakin.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 sakin sakin lutfen.. hepimizin morali bozuldu ama sakin olun[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yaf bu nası iş sinirden ne yapacımı bilmiom yaf olmas ama bizim hakkımızdı hakem bi penaltı verdi die başka pozisyoonlarımız da vardı ama neyse yaaaa bizim hakkımızdı TÜRKİYESİz bi dünya kupası:([signature][hline]HERKES Bİ GÜN FBLİ OLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 3-1 den sonra durakladık sonra golü yedik ama bu oyunla kesinlikle elenmeyi hakeden taraf değildik yazık oldu.[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu takımla daha iyisi beklenemezdi hep söyledim kadro yanlış[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ben varya o hakemin. O bitane sarı kafanın. Bide o bize son golü atan ibnenin. Hatta o şerefsiz en az mactan 2 dakika çalan kalecinin............................[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Fistan sana tek bişi hakan daysa eğer suc tek bişi lebron james diyim sen anla okey ?[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 bu kadar sinirlenmeye gerek yok arkadaşlar boşverin.çıksaydık iyi olurdu ama çıkamadık.olsun önemli olan bu hatalardan ders almak diyecem ama sanmıyorum ders alacakalrını.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yazık oldu+ yalan oldu :([signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: DynamicK, 16 Kasım 2005 22:22 tarihinde demiş ki: elendik tamam herkes sinirli çok hırs yapmıştık ama küfür etmeyin arkadaşlar biraz sakin. edicez, ediyoz herkes ediyo oh edicem işte allah belasını versin böle takımın da rakibin de hakemin de elim acıdı duvara yumruk atmaktan pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: rarebee, 16 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: bu kadar sinirlenmeye gerek yok arkadaşlar boşverin.çıksaydık iyi olurdu ama çıkamadık.olsun önemli olan bu hatalardan ders almak diyecem ama sanmıyorum ders alacakalrını. o dersi 2004te almış olmaları lazımdı...[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Sakin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 ya hala hakana laf mı atıosunuz be kardeşim adam tuncayın golünde kafayla topu armut gibi indirdi 2.golü de attı bi rahat bırakın şu adamı artık[signature][hline]www.metinoktay.com http://www.footballderbies.com/results/match_details.php?id=42&match_id=55 inanmayanlara belgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Hakem=düzenbaz hileci herif alpay=hırs ama sonuç=alpay :(penaltı tuncay =hırs türkiye = küfür[signature][hline]Buraya tıkla makro dupe vs seyleri öğren... Feberbahceli degil sen Ata'm izindeyiz çünkü bizde Fenerbahçeliyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 spiker pozitif enerjisini gonderin diyince sanyiede 30 tane aduket soktum televizyona ah allahım bu turu gecicektik . yanarim bu takim isviçrede nerdeydi. niye hep son dakikaya kalırız :'( bizim bi suçumuz yok bizim başımıza ne geldiyse bu güzel havalardan*[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 penguen deget allasen[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 said: Fransuxa, 16 Kasım 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Fistan sana tek bişi hakan daysa eğer suc tek bişi lebron james diyim sen anla okey ? ne hakanda olacak suç ya onu milli takıma alan adamda.kabadayı züğürt herif..[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hakanı bende sevmiyodumda bu maçta laf etmeyin adama çok iş yaptı hakkaten. helal olsun hakana...[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Monk of Bodom (Mo/W) Elessar Kabraxis (R/N) Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bence oldukca guzel oynadik ilk onbirde iyiydi ama sanssiz bir penaltiyla geriye dustuk sonra tuncay ve hakanın golleriyle umitlendik tuncay serhata yapılan fual sonucu olan penaltiyi kullanan necati bizi one gecirdi ama tolganin taca cikmasini istemedigi topu arkasina bakmadan geriye dogru vurmasi sonucu rakip takima top geldi ve 3 kisi ile atakta olan isvicre cok rahat bir gol atti... :( F. Terim bence elinden geleni yaptı bariz hatasi yok son dakikalarda doldur bosaltlari dusunerek orta sahadan adam cikardi ve forvete adam soktu bence oldukca iyi bir dusunceydi ama tutmadi daha dogrusu sanssizlik yakayi birakmadi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Mideme agri girdi.. Hiç olmamişti demekki sadece lafın gelişi değilmiş.. bunuda öğrenmiş oldum. Necatiyi oyundan çikarmak yerine H.Şükür'ü neden çikarmadi diye de bir soru yöneltmek istiyorum Sayın Terim'e. Terim gerçekten güzel oynattı ama 52. dk'da gelen golden sonra sanki kazanmışız gibi oynu soğutup taktiksel ataklar yapmayı planlamak neydi? Gaz olmuş gidiyorduk 64-36 oynama yüzdesi var vs vs.. Adamlar dağılmış. Neyine soğutursun oyunu? Offf of..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 hakana laf yok o bitane[signature][hline]laviniam.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 suçu olmayan adam mı var ya hemen hemen herkesde suç var.federasyondan tut da oyuncuya kadar.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar