Zep Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bilet fiyatlarından haberi olan varmı?[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Kale Arkaları: 30 YTL Maraton Üst: 100 YTL Maraton Alt A-B-F-G Blokları: 200 YTL Maraton Alt D-E-C Blokları: 250 YTL Maraton Sarı Tribün: 100 YTL Maraton Lacivert Tribün: 100 YTL Fenerium C-D-E-F Blokları: 125 YTL Fenerium A-G Blokları: 100 YTL Fenerium Lacivert: 100 YTL Fenerium Sarı: 100 YTL Biraz uçmuşlar sanki ;)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bu arada daha yeni tv de GFB,UltrAslan ve Çarşının maça götürülecğini söyledi.bilmiyorum tabii ne kadar doğru[signature][hline]KaRa KaRa KeDiLeR aRaMıZa GiRDiLeR aŞKıMıZı HaM DiYe ÇıTıR ÇıTıR YeDiLeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hasan şaş kadro dışı (sakatlık)[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Umarım eze eze geçeriz. İsviçre'nin bize rakip olamaması gerekiyo ya.. Almaynya gibi bir yerde dünya kupasına katılamazsak çok üzülücem.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Revenge, 14 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Kale Arkaları: 30 YTL Maraton Üst: 100 YTL Maraton Alt A-B-F-G Blokları: 200 YTL Maraton Alt D-E-C Blokları: 250 YTL Maraton Sarı Tribün: 100 YTL Maraton Lacivert Tribün: 100 YTL Fenerium C-D-E-F Blokları: 125 YTL Fenerium A-G Blokları: 100 YTL Fenerium Lacivert: 100 YTL Fenerium Sarı: 100 YTL Biraz uçmuşlar sanki ;) yuh be fiyatlara bak ayıptır.bu maçtan kar mı bekliyolar ya.ulan taraftara yolunacak kaz gözüyle bakıyolar.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 cok zor cooook[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 isimiz cok zor pek umidim yok insallaaaah yanilirim. unutmayalimki bu takim yenilgisiz olarak cikti savunmalari cok cok iyi insallah tam tersi olur bizde cikariz.[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 fatih terim fiyatlar konusun da indirim yapılmasını istemiş federasyondan haberlerde izledim[signature][hline]GüLLeriM soLdu . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Zegna, 15 Kasım 2005 00:00 tarihinde demiş ki: cok zor cooook işte buna +1[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 arkadaşlar maçç yarın artık tek yürek oluppp isviçreyi yenmemiz lazımm.. herkes gördü onların bize nasıl davrandığını.... istiklal marşımız okunurken bütün stat yuhaladııı... aynen karşılık vermeliyiz bence[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Biz tek yürek olsak ne yazar, sahadaki 11 adam işini yapsın yeter.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 karan oynamalı.. forvetler cıvıtsa,defansta follofoş olmazsa yeneriz plus ezeriz.[signature][hline]hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum, bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin o..pun olsun kaygım benim aşkım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 forvette bencede karan oynamalı karan - altntop ikilisi hos olur die dusunuyorum... asıl gecen maca gore en buyuk artımız orta sahamız olacak bence... (emre,yıldıray fln.)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Bi kere karşılamada çok büyük ayıp ettik. Bize yakışan bu değildi. İnsan gibi karşılama yapmalıydık. Dünya Basını şimdi onları bıraktı bizi konuşuyorlar. Herneyse... Oyun düzenine gelince ben her ne olursa olsun Hakan Şükür'den vazgeçmem. Bence alternatifi yok. Takımda tek eksik Hasan ŞAŞ, Yıldıray'da iyileşti. Rakip kadro genç, baskı altında kalırlarsa topa basamaz hata yaparlar. Golüde erken bulursak Almanya'ya gideriz düşüncesindeyim...[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Revenge, 14 Kasım 2005 22:41 tarihinde demiş ki: Kale Arkaları: 30 YTL Maraton Üst: 100 YTL Maraton Alt A-B-F-G Blokları: 200 YTL Maraton Alt D-E-C Blokları: 250 YTL Maraton Sarı Tribün: 100 YTL Maraton Lacivert Tribün: 100 YTL Fenerium C-D-E-F Blokları: 125 YTL Fenerium A-G Blokları: 100 YTL Fenerium Lacivert: 100 YTL Fenerium Sarı: 100 YTL Biraz uçmuşlar sanki ;) ondan sorna statta durmadan anons yapıyorlar haydı taraftarlar bagırın dıye.Bu kadar pahalı bıletler yaparslarsa bagıran taraftar gelmez dogal olarak.Yunanıstan macının aynısı olucak.Kımse bagırmayacak.Bır kac sponsor gelır yıne bayrak falan acarlar.Kendı sponsorlarına bagırırlar fln..[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Adamın parası olsa bağırmaz zaten ;) Dolduracan oraya çarşı - Ua - FB taraftarını böğürecekler 2 saat gör bakalım İsviçre top yapabiliyor mu?[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Genç Fenerbahçelilerin önderliğinde , çarşı ve ua tüm stat tek ses tek yürek olacakmış zaten.[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 O kadar para vermiş mi taraftarlar?[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alırız ya stad zemine yakın zaten adam gib oynıyalım. yok isvicreyi fransa yenememiş irlanda yenememiş biz yenecez kardeşim yenerizde işallah alıcaz .[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu maçta bi taraftar desteği önemliydi onu da yokediyolar bilet fiyatlarıya.dün kazım kanat söyledi(o adama da pek inanmıyorum ya neyse)eğer doğruysa sponsorlara çok fazla bilet dağıtılmış bilet fiyatları da çok yüksek olduğu için belli bi kesim maça gidebilecek.adam hayatında maça gitmemiş adamlara maça gidecek diyo sponsorlar sayesinde.kalae arkası biletler hemen tükenmiş zaten diğerine de sosyeete gidecek :).geçen maç bağırmışlar sosyete taraftar istemiyoruz diye.bu maç da aynısı olursa o stadtan ses cıkmaz herhalde.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuntz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: AthleT, 15 Kasım 2005 13:42 tarihinde demiş ki: O kadar para vermiş mi taraftarlar? federasyon ve bazı işadamları bazı toplu biletleri sponsorlar yerine taraftar gruplarına dağıtmış davut dişli söyledi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 alıcazz bu maçı başka yolu yokk vede ALMANYAYA gitcezz..... tek yürek olalım arkadaşlar...[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 maç 2-0 biter, uzatmalarda gol olmaz, penaltılara gider, Volkan 2 tane kurtarır öyle gideriz, en datlısı olar..[signature][hline]"These pretzels are making me thirsty" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ilk yarı 0 ikinci yarı 2 bastım isviçreye gazamız mübarek olsun.[signature][hline]FİLTHY PLAY! *********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar