Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FALLOUT 3 !!!!!!!!!

SolidSnake

Öne çıkan mesajlar

evet
lionheart çıkınca bi de expansionu çıkınca zaten direk f3 kökliyecekler :)
diablo filan diilki durmadan patch çıkarsınlar.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

işalla bissürü değişiklik yaparlar
iyi¥i senaryolu fallout 1 koyarlarsa önüme anında çöplüğe gider oyun. (bkz fallout 2. iki kere bitirdim sadece)[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
Sosyal ağlarda paylaş

bence falloutlar kusursuz oyunlar...
gittikcede değişiyo...
ben bi tek action pointlerimin gözükmesinden ödün vermek istemem...
yani fallout'un turn based system'ine aşık olduktan sonra arcanum'u görüp kusmuştum...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi sitede fallout 3 un ss'lerini gormustumde hangi site oldugunu hatirlamiyorum. herneyse ss'ler FPS tarzidaydi. eger fallout 3 fps olursa gercekten cok uzulurum ama tabiki bir fallout fanatigi olarak bitirmeden basindan kalkmam gibi geliyor.
ayrica umarim multiplayer ve internet uzerinden oynanabilme seceneklerinide koyorlar.

( Fallout 2 'nin keske multiplayer secenegi olsaydi )
Sosyal ağlarda paylaş

zaten biliniyordu falan diyorsunuz da yok öyle birşey
paticik userları biliyordu
çünkü burada birkaç tane fallout ile yakından ilgilenen, BIS ile de yakından ilgilenen kişiler var onların takipleri ile haberdar olduk[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada düzgün bir rpg yok diyenlere biraz daha sabredip lionheart ı beklemelerini tavsiye ederim
fallout sistemi
blackisle logosu :)
ve çok ilginç roleplay seçenekleri
hede hödö.. :P[hline]Emaleth, 23 July 2003 10:09 tarihinde demiş ki:
ama ne yazık ki kuralsız bulamadığınız gözlemleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

haftaya demosu çıkıcak lionheartın
ben:
sylvant necro/thought/barter/speech ci :)
10 char 10 int 10 perception :)
ilk oyunumu hep böle oynuyorum rpglerde.
necro, çünkü beni canlı tutucak yaratık lazım bana :P
thought, çünkü ordu yaratıcam yaratıklarımdan.
barter, çünkü oyundaki bütün eşyaları alıp yere atmayı seviyorum (evet var delilik biraz)
speech, çünkü.... eee işte biliyosunuz :P
elf necromancer olucam kısaca :P[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental.

Sosyal ağlarda paylaş

allahım fallout 3...
ölüceksem natural bi ölüm olsun bu!!!!
(tribute to volfied :D)[hline]http://www.frp-tr.net
Craven, 17 June 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
biz metalciyiz kötüyüz adiyiz siyah giyer kedi keser satanistçilik oynarız içinde gitar olan bütün herşeyi dinler deli gibi kafa sallarız.bu böyle biline
Disappear, 07 July 2003 16:52 tarihinde demiş ki:
molpedin varmi ?
GoD-FoR-Sa-KeN'dan 27 July 2003 22:52 tarihinde bir kızla tanışırken söylenebilecek altın söz:
Yalarım denir sonrada güzel bi tokat yenir... kutluyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sLog, 24 July 2003 23:38 tarihinde demiş ki:
bence falloutlar kusursuz oyunlar...
gittikcede değişiyo...
ben bi tek action pointlerimin gözükmesinden ödün vermek istemem...
yani fallout'un turn based system'ine aşık olduktan sonra arcanum'u görüp kusmuştum...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua

Valla Terminatör serisi gibi olmasinda .... aman diyeyim :)
[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...