Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aziz Yıldırım ile İlhan Cavcav'a 20'şer gün hak mahrumiyeti


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a 20'şer gün hak mahrumiyeti cezası verdi.
Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Aziz Yıldırım ve İlhan Cavcav'a ''Sportmenliğe aykırı beyanatları'' nedeniyle ayrıca 20'şer bin YTL para cezası verirken, Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun ve Malatyasporlu yönetici İlhan Kavuk da aynı gerekçeyle 15'er gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Ayrıca Tulun'a 7 bin 500 YTL, Kavuk'a 5 bin YTL para cezası verildi.
PFDK, sportmenliğe aykırı beyanları nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür'e 3 bin YTL, Malatyasporlu futbolcu Musa Kuş'a da bin 500 YTL para cezası uyguladı.
PFDK'nın verdiği öteki cezalar şöyle:
2 maç: Hüsamettin Balcı (Sarıyer Antrenörü), Orhan Uçak (Adana Demirspor Teknik Direktörü), Selahattin Diyadin (Karsspor Teknik Sorumlusu), İsmail Temur (Aydınspor), M. Onur Dilek (Osmaniyespor), İbrahim İzci (Bitlis Özgüzelderespor), Serkan Şahin (Şırnakspor), A. Kerim Çelebi (Beykoz 1908), Seçkin Getbay (Gençlerbirliği PAF)
20.000 YTL: Trabzonspor .
17.500 YTL: Galatasaray .
2.500 YTL: Malatyaspor.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn
Mesaj tarihi:
bence doğru bi karar.......... aziz yıldırım hakediyodu bence..... ama diğerlerini bilemem :)[signature][hline]1-) Bir
2-) İki

Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :)
mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
askımm nbr
_mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki:
iyiyim cnm benim
Mesaj tarihi:
Bence bu federasyon artık zıvandan cıktı one cıkan isimleri 'otorite bizde' mesajını vermek için gereksiz cezalar veriyo.ozellikle gs macına denk getirilmeside ilginc ..[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen)
Mesaj tarihi:
Bu kesin yalan haber, bjk nası ceza almamış =P
Bizim her hafta garanti bir cezamız var hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Hak edilmişti.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
Nae kadar objektif bir insan yoktur herhalde Blatter gibin![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
×
  • Yeni Oluştur...