Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest

zuluraptor

Öne çıkan mesajlar

said:
Penthesilea, 15 Kasım 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Valla ben holy olarka durumumdan memnunum, eger birisi bana saldirirsa takim arkadaslarim gelip beni kurtarana kadar kendimi healliyorum, 7.5k mana ve essek gibi regen var, hayata küsüyo saldiranlar : )

abi dun bi holy rezil etti bizi bg de.Almış yanına bi hunter.en azından 5 imizi oldurdu.Ya eleman olmuyor ya allahın belası tam olcek fear fln basıyor,gidiyorum yanına gene shield gene full health[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 15 Kasım 2005 13:51 tarihinde demiş ki:
said:
Penthesilea, 15 Kasım 2005 12:18 tarihinde demiş ki:
Valla ben holy olarka durumumdan memnunum, eger birisi bana saldirirsa takim arkadaslarim gelip beni kurtarana kadar kendimi healliyorum, 7.5k mana ve essek gibi regen var, hayata küsüyo saldiranlar : )

abi dun bi holy rezil etti bizi bg de.Almış yanına bi hunter.en azından 5 imizi oldurdu.Ya eleman olmuyor ya allahın belası tam olcek fear fln basıyor,gidiyorum yanına gene shield gene full health

Hangi BG acaba AB olamaz 1 Hunterın 5 kişi yi AB de yakalyıp kesemezsin.

AV desen karambol dışında 5 kişi yine ölmez WSG da zor.

Çünkü Priest hem healleyecek hem 5 kişinin healtini bitirecek hemde Hunter ı koruyacak imkansız.
Ayrıca şu unutulmuş her ne kadar heallesende Priest Bisküvidir
3 sn de 400 heallersin adam 2 critickle 5000 vurur.

Bana bu biraz acemi işi gibi geldi.(5 ölen için konuşuyorum)
Not.bu ölenlerin hiçbirisi Priest veya Hunter yokm uydu.
Nasıl bir savaştır bu?Mage demi yoktu bari koyun etseydi:)))
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla ole oldu.Gerçi dagınık gırdık ama başa belaydı o priest.Ağlattı direk beni,hani shadow olsa arkasına girsem bassam criti gebericek.Ama bu maşallah olmuyor.
Hunter desen,bu elemanla oyunda 3. karşılaşışım.
ilk ashenvale da kesmişti beni dusuk levelken.Sonra badlands de kesti sonra burda.
Warriorları heallanmadan alıyorum,
bu adam kılıçlarla warriordan sağlam vuruyor ve dmg almıyor şerefsiz.Hoplayıp zıplıyor bıde oraya buraya trap kurmuş =).hayır yakınına gıtsem nolcakkı adam benden ii[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 15 Kasım 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
yuh 3 sn de 400 heallama nerden cikti ki, 1100 - 1800 (crit) arasi healliyor flash heal benim.

Teh Cute priest Pent :P
yokmu hercharm emp talisman felan biz priestlere druidlere yasliyoruz iyi oluyor instancede 3k civari flash heal critleri :P[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Regalya, 15 Kasım 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
said:
yuh 3 sn de 400 heallama nerden cikti ki, 1100 - 1800 (crit) arasi healliyor flash heal benim.

Teh Cute priest Pent :P
yokmu hercharm emp talisman felan biz priestlere druidlere yasliyoruz iyi oluyor instancede 3k civari flash heal critleri :P
haha yok, yazik mageler alsin onlari önce, idare ediyo simdilik böyle : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

milletin vurdugu kritikleri hesaba katmazsaniz iyi olur tabii.

adi ustunde kritik . size gecilmis bir kiyak . ister malzemeniz iyi olsun ister sansiniz yaver gitsin . 3000 kritik vuran adama karsi , vurdugu adami ayakta tutsak ayip olur zaten di mi ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Sosyal ağlarda paylaş

shamn her türlü pri yi aglatır ister shadow olsun ister holy.

neden?

cünkü pri shamna karsı shield acamas, renew acamaz, fear veremez, earth shock la heali engellersin 2handed la dagıtırsın bi de groundig totem var..

noldu pri? yalan oldu[signature][hline]HARD tauren shammy bl

Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Sosyal ağlarda paylaş

said:

Kontrol edermisin sende Flash heal 1,5 saniye değilse bug var sende....
Birde item item item..itemlerin eksiktir senin.
İşte senin gibiler yüzünden zg llerde yatıyoruz.
Priest açmayın kardeşim siz Druid falan açın ne biliim rogue açın!!!
Herkes Priest i oynayamaz Holy i oynamak daha da zor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
murtyy, 15 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:

neden?

cünkü pri shamna karsı shield acamas, renew acamaz, fear veremez, earth shock la heali engellersin 2handed la dagıtırsın bi de groundig totem var..

noldu pri? yalan oldu

Shaman lar yalan oldu.Priest Herşeyi de yapıyor valla.
Bu arada Shaman ı hala öven tutan bir türkler kaldı sanırım serverlarda.....Valla Shamanlar artık ağlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
macc, 16 Kasım 2005 09:14 tarihinde demiş ki:
said:
murtyy, 15 Kasım 2005 21:40 tarihinde demiş ki:

neden?

noldu pri? yalan oldu

Shaman lar yalan oldu.Priest Herşeyi de yapıyor valla.
Bu arada Shaman ı hala öven tutan bir türkler kaldı sanırım serverlarda.....Valla Shamanlar artık ağlıyor.

ben shmanla oynuorum ne ara yalan olmus?

ben pri ye güçsüz demiom güçlü keske bnmde olsa bi ud prim..[signature][hline]HARD tauren shammy bl

Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol .
Sosyal ağlarda paylaş

holy priest da shadow priestta en en çok shamanda kasar büyük ihtimal % 85 kaybeder anca şansa keseriz yani :D
ne büyü attırıo ne shield açtırıyo anca shiftness iç kaç
şu anda kadar l60 da 10 tane shaman kesebildim 1 vs 1 de 15 20 kere ölmüşümdür.
Ama shadow Priest ownz.Holy priest:'( suxx[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL

[Bu mesaj Axelm tarafından 16 Kasım 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
macc, 16 Kasım 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
said:

Itemlarimi imzamda görebilirsin ilk olarak.
Ikincisi, ne bu samimiyet, sen kimsin bana akil fikir verdigini zannediyorsun?
Ucüncüsü, senin yattigin ZG'yi Hakkar haric ilk haftasinda temizlemis bir guildin üyesiyim.
Dördüncüsü flash heal 1.5 saniye degilse ne alaka? 3 saniyede 400 heallamaktan bahsetmis yazan kisi, ben de 1.5 saniyede +dmg buff olmadan 1100-1800 arasi healliyorum ne alaka 3 saniyede 400 diye sormusum, bunu yorumlamak icin özel algi kabiliyeti de gerekmiyor gayet basit bir cümle. (edit: hatta simdi baktim, 3 saniyede 400 healdan bahseden senmissin. Hadi diyelim renew yani heal over timedan bahsettin. 400 tickli renew icin +heal&dmg buff trinketleri kullanmadan full tier2 tarzi bir gear lazim. Ben daha 400 tick renew atan görmedim -ZG trinketi ve emp. talisman ile olur, ama cooldowni var sonucta genelleme yapilamaz 400 tick renew atiyorum hehe diye-. Hadi yine diyelim heal over timedan bahsettin, bu adam senin vurdugun süre boyunca armut mu toplayacak da flash heal atamayacak kendine?
Besincisi, 3 tane level 60 karakterim var open ve closed betalarinda oynadim WoW'un ve bana sinif tavsiyesi verecek, hele hele priesti bana anlatacak adam degilsin bunu bilmeni isterim. Holy Priest oynamak yetenek gerektirir demek ki bu yetenege sahip degilsin ve daha da kötüsü sen holy priesti cidden bilmiyorsun yaptigin yorumlardan anladigim kadariyla. Priest'in görevi milletin healtini takip etmektir, warlock acsaydin bu kadar shadow dmg verme sevdasindaysan. Shadow Priesti kendine uygun görebilirsin hadi de, bari cok mantikliymis gibi övme yani. Priestin PvE rolü healdir, neden health takip edeyim dersen komik duruma düsersin. Hatta priestin PVP rolü de heal olmalidir cünkü senin verdigin kiytirik dmg in kat be kat fazlasini verebilir insanlar arkalarinda senin healin oldukca.

Ben anlayamiyorum ki bu adamlar beni mi buluyor, yoksa random olarak önüne gelene mi catiyor.

edit : Eski mesajlarini okudum da, hunterla nasil shild kullanabilirim tarzi baslik acan adami kaale alip ciddi ciddi cevap vermem hata olmus aslinda.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 16 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 16 Kasım 2005 13:58 tarihinde demiş ki:
said:
macc, 16 Kasım 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
said:

Itemlarimi imzamda görebilirsin ilk olarak.
Ikincisi, ne bu samimiyet, sen kimsin bana akil fikir verdigini zannediyorsun?
Ucüncüsü, senin yattigin ZG'yi Hakkar haric ilk haftasinda temizlemis bir guildin üyesiyim.
Dördüncüsü flash heal 1.5 saniye degilse ne alaka? 3 saniyede 400 heallamaktan bahsetmis yazan kisi, ben de 1.5 saniyede +dmg buff olmadan 1100-1800 arasi healliyorum ne alaka 3 saniyede 400 diye sormusum, bunu yorumlamak icin özel algi kabiliyeti de gerekmiyor gayet basit bir cümle. (edit: hatta simdi baktim, 3 saniyede 400 healdan bahseden senmissin. Hadi diyelim renew yani heal over timedan bahsettin. 400 tickli renew icin +heal&dmg buff trinketleri kullanmadan full tier2 tarzi bir gear lazim. Ben daha 400 tick renew atan görmedim -ZG trinketi ve emp. talisman ile olur, ama cooldowni var sonucta genelleme yapilamaz 400 tick renew atiyorum hehe diye-. Hadi yine diyelim heal over timedan bahsettin, bu adam senin vurdugun süre boyunca armut mu toplayacak da flash heal atamayacak kendine?
Besincisi, 3 tane level 60 karakterim var open ve closed betalarinda oynadim WoW'un ve bana sinif tavsiyesi verecek, hele hele priesti bana anlatacak adam degilsin bunu bilmeni isterim. Holy Priest oynamak yetenek gerektirir demek ki bu yetenege sahip degilsin ve daha da kötüsü sen holy priesti cidden bilmiyorsun yaptigin yorumlardan anladigim kadariyla. Priest'in görevi milletin healtini takip etmektir, warlock acsaydin bu kadar shadow dmg verme sevdasindaysan. Shadow Priesti kendine uygun görebilirsin hadi de, bari cok mantikliymis gibi övme yani. Priestin PvE rolü healdir, neden health takip edeyim dersen komik duruma düsersin. Hatta priestin PVP rolü de heal olmalidir cünkü senin verdigin kiytirik dmg in kat be kat fazlasini verebilir insanlar arkalarinda senin healin oldukca.

Ben anlayamiyorum ki bu adamlar beni mi buluyor, yoksa random olarak önüne gelene mi catiyor.

edit : Eski mesajlarini okudum da, hunterla nasil shild kullanabilirim tarzi baslik acan adami kaale alip ciddi ciddi cevap vermem hata olmus aslinda.

2 satır yazıya bu kadar yazmışsın ilk satır hariç yanlış yorumladığın için cidden devamını okumadım bile.
Ama ilk 2 atırına cevap yazayım gerisi alaksız taşlamadır diye tahmin ediyorum.

Itemlerini linkinden görememe Game site bende Block(Websense var.)
2.si Holy priest 3 saniye de 400 heallerim diyorsa gerçek priest bunu anlardı sen anlamamışsın sanırım gerçek priest değilsin.
Oradaki durum 4000 yazacağıma 400 yazmam dan kaynaklanmış.3 saniye de hangi healin var bakarsan bununda hangi spell olduğunu anlarsın..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 16 Kasım 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
Bu facemelt olayı nedir ya kaç kere duydum ama bir türlü nedir öğrenemedim.

Sana sökmez paşam facemelt felan fıstık yersin bitirirsin onlari aslansin kesseler acımaz vs. :D
//Edik Reason: Facemelt yazmakdan aciz olmuşuz artık nerf !
[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

http://img66.imageshack.us/img66/9013/meee8uz.jpg

[Bu mesaj Regalya tarafından 17 Kasım 2005 09:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...