Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch 1.9: The Gates of Ahn'Qiraj

Greandisthas

Öne çıkan mesajlar

http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/index.html#ahnqiraj

yeni patch hakkinda ilk bilgiler gelmeye basladi blizzard dan :) guzel degisiklikler var.
bloodfang super olacak[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 14 Kasım 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

the "Looking for Group" and "Trade" channels have been unified among the corresponding cities, meaning you can trade your goods or look for groups in Ironforge while in Stormwind!

bu güzel olmuş bence.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Sosyal ağlarda paylaş

ytaw bu pallylerin seti tapınakcı mason'ların kıyafetı gibi olmuş allah aşkına bu nedir ya maskeli fln[signature][hline]Burning Legion
LVL 60 Night Elf Rogue
Tomcats , Whissinn
hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi..
Sosyal ağlarda paylaş

paladin seti space marines dark angel's hatırlattı bana acaba neden....

Shaman setı cok tatlı olmuş yalnız ordaki gibi parlarsa bide soğuk soğuk muhteşem olur tam frostwolf clan oluruz.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gaming, 14 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
the "Looking for Group" and "Trade" channels have been unified among the corresponding cities, meaning you can trade your goods or look for groups in Ironforge while in Stormwind!

bu güzel olmuş bence.
e zaten var ki bu?
join channel'a LookingForGroup - Ironforge yazman yeterli

// edit : Anladigim kadariyla artik büyük sehirlerde ortak Trade ve LFG kanali olacakmis, ondan yenilik diyor.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train
Emilo, Gnome Warrior

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya benım anladıgım,
sadece kanal degıl ah ler lınklı.Yanı herşehirde bir ah girişi olcak.

olsa ya[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

ınsanalr SW den IF de AH ye gırmeyı dert edıyorda kalımdorda gorev yaparken sıcıyor resmen ınsan
ebesının nıkahında kalıyor AH bence darnassus a bır lınk olsun cıllop olur darnassus ıstısnasız oyundakı en anasının nıkahındakı sehır

UC den OG ye zeplın var dırek tandurbufftanda gıtme ole aman aman zor degıl horde un ısı guzel baya

e bakıyoruz SW den IF ye gıtmek beles zaten deeprun tram ıle
e SW den darnassus a gıtcem dersenız ne olcak

ya booty bay ratchet ashenvale ordanda auberdıne seklınde oghhh dıceksınız

yada IF ye gecıp manethıl ordan auberdıne ordanda darnassus yapıcaksınızkı cok kasış bı yol bence buda
e halıyle darnassus ta ılgı cekıcı bısey olamdıgı ve ebesının nıkahında oldugu ıcın bombos kalıyor bende fıtıl oluyorum
ally ların yuzde 75 ı uzaklık nedenıyle gıtmemıstır daha darnassus a cunkı cezbedıcı bıseyı yok[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada o paladın set nedır oyle ya paladın degıl masallah judge dredd olmus bu demekkı allıance a gelıcek yenı race stallone amca olucak dredd zırhı geldıne gore :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

heh paladin zırhı tam cleric zırhı olmuş, verdiği statlar cleric statları olduğu için yadırgamadım. (ufak fotoda gördüğümde nemesis sanmıştım baştan, dreadmist gibi biraz) 160 küsur int 100 kadar spi verip üstüne de savaş plate'i gibi görünse abes olurdu esas. kutsal savaşçı gibi görünmek için pvp zırhı var nasılsa.. talentlara bakalım nasıl olacak..

linkli AH ve birden fazla BG sırasına girme olayları çooooook iyi olmuş, neyse ki xp'ye saklamadılar bunları..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 15 Kasım 2005 04:37 tarihinde demiş ki:
ınsanalr SW den IF de AH ye gırmeyı dert edıyorda kalımdorda gorev yaparken sıcıyor resmen ınsan
ebesının nıkahında kalıyor AH bence darnassus a bır lınk olsun cıllop olur darnassus ıstısnasız oyundakı en anasının nıkahındakı sehır

UC den OG ye zeplın var dırek tandurbufftanda gıtme ole aman aman zor degıl horde un ısı guzel baya

e bakıyoruz SW den IF ye gıtmek beles zaten deeprun tram ıle
e SW den darnassus a gıtcem dersenız ne olcak

ya booty bay ratchet ashenvale ordanda auberdıne seklınde oghhh dıceksınız

yada IF ye gecıp manethıl ordan auberdıne ordanda darnassus yapıcaksınızkı cok kasış bı yol bence buda
e halıyle darnassus ta ılgı cekıcı bısey olamdıgı ve ebesının nıkahında oldugu ıcın bombos kalıyor bende fıtıl oluyorum
ally ların yuzde 75 ı uzaklık nedenıyle gıtmemıstır daha darnassus a cunkı cezbedıcı bıseyı yok

meyce portal açtırıp gitme seçeneğin var tabii,ama bu yinede cezbedici olmamasını değiştirmiyor.zaten fazla questte yok orda,ne anladım ben darnassustan.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra..

Lancelion Human Paladin-
Sosyal ağlarda paylaş

sakinlik var orda.Zaten gitmeyin diye yapmışlar bozmayın elf ortamını =)[signature][hline]By blood and honor we serve
dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki:
şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...