Greandisthas Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/underdev/index.html#ahnqiraj yeni patch hakkinda ilk bilgiler gelmeye basladi blizzard dan :) guzel degisiklikler var. bloodfang super olacak[signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoria http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005 [Bu mesaj Greandisthas tarafından 14 Kasım 2005 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yueni şaman set geliyor ehe[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fish Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 bloodfang 1.6 dan evelki haline cok benzer bi hal ile geri dönüo. 1.6 dan sora rezil etmişlerdi. anladılar sonunda eski halinin daha guzel olduunu :D[signature][hline]FiShyy [ N.E Rogue ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Güzel olacak gibi. Şu içeriye girme q ini merak ettim.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 the "Looking for Group" and "Trade" channels have been unified among the corresponding cities, meaning you can trade your goods or look for groups in Ironforge while in Stormwind! bu güzel olmuş bence.[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 zaten yapabiliyosun onu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 oh ya sonunda Pally talentlerine bakılacak ya...ayrıca sanırım AH olayınada çözüm getirmişler,hadi bakalım Blizz..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 çok kral seyler geliyor abi.. Blizz bu; siçiyorda yapiyorda..[signature][hline] Tüylü[Tauren-Shaman] --Deathwish for MT-- Burning Legion Yolcu[Orc-Hunter] --Academy of Hammerheart-- Dunemaul FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ytaw bu pallylerin seti tapınakcı mason'ların kıyafetı gibi olmuş allah aşkına bu nedir ya maskeli fln[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 fallen paladin içinmidir nedir cidden o set öyle..[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Muahahe Oyuna Robocop eklenmiş pally setine bak resmen Robocop :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 paladin seti space marines dark angel's hatırlattı bana acaba neden.... Shaman setı cok tatlı olmuş yalnız ordaki gibi parlarsa bide soğuk soğuk muhteşem olur tam frostwolf clan oluruz.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bu shaman seti ten stroms mudur?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Gaming, 14 Kasım 2005 22:55 tarihinde demiş ki: the "Looking for Group" and "Trade" channels have been unified among the corresponding cities, meaning you can trade your goods or look for groups in Ironforge while in Stormwind! bu güzel olmuş bence. e zaten var ki bu? join channel'a LookingForGroup - Ironforge yazman yeterli // edit : Anladigim kadariyla artik büyük sehirlerde ortak Trade ve LFG kanali olacakmis, ondan yenilik diyor.[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Night Elf Priestess, proud member of Pain Train Emilo, Gnome Warrior [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Kasım 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya benım anladıgım, sadece kanal degıl ah ler lınklı.Yanı herşehirde bir ah girişi olcak. mı olsa ya[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 olcak her sehirde AH ve baglantili olcaklar...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hani bize ?? set [signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MaelStrom - ExEcute - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) [Bu mesaj ozii_x tarafından 15 Kasım 2005 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 dragon kafalıklı hunter seti taurenlerde boynuzlu dragon hissi uyandırıcak pehh sanırım ilk defa boynuzlar iyi bir işe yarıycak :))[signature][hline]harbi? [Bu mesaj xarion tarafından 15 Kasım 2005 02:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ınsanalr SW den IF de AH ye gırmeyı dert edıyorda kalımdorda gorev yaparken sıcıyor resmen ınsan ebesının nıkahında kalıyor AH bence darnassus a bır lınk olsun cıllop olur darnassus ıstısnasız oyundakı en anasının nıkahındakı sehır UC den OG ye zeplın var dırek tandurbufftanda gıtme ole aman aman zor degıl horde un ısı guzel baya e bakıyoruz SW den IF ye gıtmek beles zaten deeprun tram ıle e SW den darnassus a gıtcem dersenız ne olcak ya booty bay ratchet ashenvale ordanda auberdıne seklınde oghhh dıceksınız yada IF ye gecıp manethıl ordan auberdıne ordanda darnassus yapıcaksınızkı cok kasış bı yol bence buda e halıyle darnassus ta ılgı cekıcı bısey olamdıgı ve ebesının nıkahında oldugu ıcın bombos kalıyor bende fıtıl oluyorum ally ların yuzde 75 ı uzaklık nedenıyle gıtmemıstır daha darnassus a cunkı cezbedıcı bıseyı yok[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 bu arada o paladın set nedır oyle ya paladın degıl masallah judge dredd olmus bu demekkı allıance a gelıcek yenı race stallone amca olucak dredd zırhı geldıne gore :P[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 heh paladin zırhı tam cleric zırhı olmuş, verdiği statlar cleric statları olduğu için yadırgamadım. (ufak fotoda gördüğümde nemesis sanmıştım baştan, dreadmist gibi biraz) 160 küsur int 100 kadar spi verip üstüne de savaş plate'i gibi görünse abes olurdu esas. kutsal savaşçı gibi görünmek için pvp zırhı var nasılsa.. talentlara bakalım nasıl olacak.. linkli AH ve birden fazla BG sırasına girme olayları çooooook iyi olmuş, neyse ki xp'ye saklamadılar bunları..[signature][hline]Field Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: Viktor, 15 Kasım 2005 04:37 tarihinde demiş ki: ınsanalr SW den IF de AH ye gırmeyı dert edıyorda kalımdorda gorev yaparken sıcıyor resmen ınsan ebesının nıkahında kalıyor AH bence darnassus a bır lınk olsun cıllop olur darnassus ıstısnasız oyundakı en anasının nıkahındakı sehır UC den OG ye zeplın var dırek tandurbufftanda gıtme ole aman aman zor degıl horde un ısı guzel baya e bakıyoruz SW den IF ye gıtmek beles zaten deeprun tram ıle e SW den darnassus a gıtcem dersenız ne olcak ya booty bay ratchet ashenvale ordanda auberdıne seklınde oghhh dıceksınız yada IF ye gecıp manethıl ordan auberdıne ordanda darnassus yapıcaksınızkı cok kasış bı yol bence buda e halıyle darnassus ta ılgı cekıcı bısey olamdıgı ve ebesının nıkahında oldugu ıcın bombos kalıyor bende fıtıl oluyorum ally ların yuzde 75 ı uzaklık nedenıyle gıtmemıstır daha darnassus a cunkı cezbedıcı bıseyı yok meyce portal açtırıp gitme seçeneğin var tabii,ama bu yinede cezbedici olmamasını değiştirmiyor.zaten fazla questte yok orda,ne anladım ben darnassustan.[signature][hline]Önce bi acıdım,geçti sonra.. Lancelion Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 sakinlik var orda.Zaten gitmeyin diye yapmışlar bozmayın elf ortamını =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 laggingforge'a elveda diyecez en sonunda. darnassus'da otururum artik is guc yokken, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ay aman ne sevindim be shaman ten storm armoru yenileniyomus ulan ben mavi seti tamamalamadım cok spi veriyo diye deiştirin abi uzay elbisesi yapın kowboy elissi yapın bana ne ya[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar