Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 CNNTÜRK.com iPod'a adapte edilebilen seks oyuncağı iBuzz, müzikle seksi bir araya getiriyor. İngiltere'de yayımlanan 'The Sun' gazetesinin haberine göre, seks aksesuvarları üreten İngiliz şirketi Boffins'in ürettiği iBuzz, iPod'a adapte edilebilen ve müziğin tonuna göre titreşimlerini ayarlayabilen bir vibratör. Love Honey internet sitesinden bayan Ali Carnegie, iBuzz'ın satışına başladıklarını duyurdu. iBuzz'ın iPod'un üreticisi Apple ile hiçbir bağlantısı bulunmuyor. Love Honey internet sitesinde 30 sterline satılan iBuzz, erotik mağazalarda 26 sterline bulunabiliyor. Gösterişsiz tasarımı ile dikkat çekmeyen iBuzz, Carnegy'ye göre her yerde kullanılabilir. İki tutku bir arada Kadınlara yönelik yayın yapan bir teknoloji sitesi olan Gadget Candy'den bayan Jessamy Hawley ise kadınların iki önemli tutkusunun iBuzz'da bir araya getirildiğini düşünüyor. Hawley, "iPod günümüzün vazgeçilmez aksesuvarlarından biri. Vibratörler ise özel anların vazgeçilmez oyuncağı. En sevdiğiniz şarkıyı dinlerken orgazm olmak inanılmaz bir şey" diyor. iPod'unuz yoksa sorun değil iBuzz ayrıca, iPod'a sahip olmayanlar tarafından da kullanılabiliyor. Herhangi bir müzik aletine bağlanabilen iBuzz, müziğin olmadığı durumlarda ise yedi farklı titreşim seçeneği sunuyor. iBuzz, şimdilik sadece İngiltere'de satılıyor. Tüm Avrupa'ya ve ABD, Kanada ve Avustralya'ya satışına ise yılbaşına kadar başlanacak. milliyet.com.tr'den aldım, onlar da cnnturk'den almışlar :D[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki: Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 no comment :D[signature][hline][b]tipitip, 21 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: bilinç dışı tel.i mouse olarak kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 7 Farklı titreşim seçeneği. Alla alla titreşimin 7 farklı şekli nası olcak merak ettim valla.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Zırt zırt Zıııııırt gibi[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bu alet zırrrttt dese ne olur pırtttt dese ne olur.[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun)Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Senin için değil zaten ahaha[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 "iPod la sevişmek" sandım olayı löl..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Hay muchos de falses; -Pero hay apenas una verdad.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Bizim için değil biliyorumda. Yani kızlarıda anlamak imkansız ulan buna para verilir mi be. Şuraya baksana uzaylı gibi mor mor aparatlarıda var :D[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Janjanlı işte ahaha Dikkat çeksin, iyi işlev görüyor. Maksat orgazm olmak değil mi, gerçi para vermesinler tabii beleş verir paticik abaza takımı lol[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ohannesburger'de bi daha ki haftanın yayın akışını izlediniz. Esen kalın efenim.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Oha yuh çüş. Eloğlu kendini aşmakta sınır tanımıyor...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 en sevdiğin şarkıyı dinlerken orgazm olmak.. oha ayrıca gayler için de idop çıkçakmış [signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people [Bu mesaj sir tarafından 16 Kasım 2005 14:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 başlığı görünce tırstım hafiften.zaten bi kaç gündür ipod bana bi farklı bakıodu. çakalmış meğer.uyurken fln.abaav.korktum yahu.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yakında müziğin ritmine uyan iBitch çıkar(şişme kadın)[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 neden bunun erkekler için olanını yapmazlar ki :([signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nba Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 uyfgıysgfı lol:D[signature][hline]kurduğmuz hayallere rağmen değişmeyen dünyanın şerefine pati meyhanesi pati meyhanesi sevenler derneği [Bu mesaj nba tarafından 16 Kasım 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 @Soulcube;insaf...:)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoskobordoS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Erkeklerİcin OlanınıYapmazlar Tabi :D Cogumuz Dogustan HevesLi Bazılarımız Abaza:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 system of a down la denemek lazım bunu.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 yuh be napcanı şaşırdı millet :D ulan ipod sabit bişe olsa anlicamda yolculuk amacıyla yapılmış bianlamda eee bu ne iş oluyo ozamn otobüste giderken falanmı :D veya trafikte arabada tek olmaktan sıkılmış ve ağzı sulanarak vites koluna bakan ablalar için :D[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Ohaaa Çüşşş Brüsstt Yuuuh Yapıcak başka bi yorum gelmedi aklıma[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 aptalca+gereksiz kim orgazm olurken müzik dinlemek isterki.komik gerçekten hani movie fln oynatsa ok ama nedir o yaa müzik-orgazm olayı[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 adamlar asmıs ya aptalca bişi ama[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 insanların bi cinsel organına girmediği kaldıydı zaten onu da başarmış dolaylı olarak helal...[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2005 Söylecek bi laf bulamadım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Fistan, 11 Aralık 2003 16:22 tarihinde demiş ki: madafaka tostumu yedim seni odamda bekliyorum demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar