Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek Arkadaşına Tecavüz Eden Kadına 9 Ay Hapis!

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

said:
paspatur, 15 Kasım 2005 17:51 tarihinde demiş ki:
ülen yok mu bana tcvz etçek bi hatun...

:utaniem:

ahaha tam imzalık söz :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kızın adı neymiş kazaa dan aratalım.[signature][hline]retard1: pwned originated with quake
retard2:no it started with warcraft
nonretard: Its a fucking typo, like 'teh'or 'pron'. I you were older than 11 you'd know typos happened even before 1337 made tham 'cool'.
otherguy:you faggots just got pwned!
Sosyal ağlarda paylaş

neden tecavuz diyince herkesin aklina duzgun bi sevisme gelipte aynisini istiyolar onu anlamadim ben. buyuk ihtimalle burda tecavuzle kastedilen sey adamin kadina yaptiklarini, kadinin adama ypamasi. yani bunu istiyen insanlar normal degil bence...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Sosyal ağlarda paylaş

siz olayı elini kolunu tutmak olarak düşünüyorsunuz da eğer mahkeme ilk celsede karar verdiyse ve absonun düşündüğü gibi değilse muhtemelen ciddi bir fiziksel hasar da olması lazım. yani ellerini bağlamış, vücudunda bazı noktaları morartmış vs.. olması gerekli.

ki öyleyse de adam nasıl erekte olmuş onu da merak ediyorum.. muhtemelen absonun korktuğu gibi. ve eğer öyleyse "bana da tecavüz etsin" diyen zatlardan uzak durmak istiyorum. :D[signature][hline]BonePART, 14 Kasım 2005 14:18 tarihinde demiş ki:
Eee tamam eternal. iste orcum abi ben. baltam war bole. buyuk kocaman. vuruyom onna kafasına adamın. daha ne olcka.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kuntz, 15 Kasım 2005 19:47 tarihinde demiş ki:
bana tecavüz etsin ben hapse giriyim

Budur...:D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 16 Kasım 2005 10:19 tarihinde demiş ki:
şindi gecelek hatun elinde dildoyla 100 metreyi 4.5 sn de koşacağınız haberiniz ola.

Ahaha çok pis kaçarım heralde:D

said:
AzureSlayer, 15 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
ya siz tecavuz ne zannediyosunuz anlamıyorum ki.Tecavuz taraflardan birinin rızası olmadan gerceklesen cinsel birlesmeye denir."Keske bana tecavuz etseydi" demeniz istekli oldugunuzun gostergesidir dolayısıyla eylem tecavuz olarak sayılmaz.biraz dusunup oyle yorum yazın

Dur be kardeş adamlar fantazi yapıo bozma şunların fantazisini:D[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Tecavüz gülünecek bir olay değildir. Ne fantazisini düşününüz ne de esprisini yapınız.

Her türlü tecavüz olayını ciddiye alınız lütfen. Saygılar.
said:
Mum_Chamber, 16 Kasım 2005 10:03 tarihinde demiş ki:
siz olayı elini kolunu tutmak olarak düşünüyorsunuz da eğer mahkeme ilk celsede karar verdiyse ve absonun düşündüğü gibi değilse muhtemelen ciddi bir fiziksel hasar da olması lazım. yani ellerini bağlamış, vücudunda bazı noktaları morartmış vs.. olması gerekli.

ki öyleyse de adam nasıl erekte olmuş onu da merak ediyorum.. muhtemelen absonun korktuğu gibi. ve eğer öyleyse "bana da tecavüz etsin" diyen zatlardan uzak durmak istiyorum. :D
[signature][hline]U-D-O-R-K ":)"
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

adamda amma yuzsuzmuş be[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

cümlede anlam bozukluğu var bi kere aktif olan taraf erkek değil mi kadın nasıl tecavüz edicek ? herşeyden önce burası yanlış kaldı ki ilginç bir durum.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şimdi neler olmuş olabilir?

Kız bunla zorla ilişkiye girse cık olmaz yani tuhaf oluyo düşünsenize bi:D Yani giren kıza gircek dimi?

Kız çift cinsiyetli filansa ancak mağduru becermiş olabilir:P

Yada bişiyler sokuşturmuş olabilir işte...

Olay ilk seçenekteki gibi olduysa bende öyle tecavüze uğramak isterdim(Kızın güzel olması şartıyla:P)
(Parantez 2: Ehehe olaya bak olay tecavüze geldi kriter koyuyoruz şu olur şu olmaz:P)

Diğer iki seçenek... cık olmaz kaçarım:D Uzak dursun öyle kızlar:P[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...