Baluu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bir de agaclara dalma kültürü vardi, o da kayip heralde artik.. sonra ekmek arasi olayi.. Dolma tekerler.. : ) daha sayamayacagim bir cok sey.. bir cook..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ahh ahh çok güzeldi ya =) keşke olsa geri gelse o yıllar... HBB de amerikan futbolu var Star , Teleon , Cine5 ve daha birçok kanalın açılışına tanık ettik test yayınını izledik günlerce... Star da ydı sanırım Perihan Abla vardı Şevket Altuğ ile oynardı.En sevdiğim diziydi. say say bitmez yahu Ağaca tırmanan nesildik biz.Bütün ağaçlara dalar saklambaçlarda bir numaralı yerlerimiz oraları olurdu. Kuka , istop bazende renklisini oynar Ajax mavisi der milleti delirtirdik =) Şimdiki nesil evden çıkmıyor ehehe.Benim ufak kuzen 93 doğumlu çocuk evden çıkmıyor sürekli bilgisayar başında ne sokağa çıkıp top oynarlar nede başka bişey. Acıyorum yeni nesile
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 solo test yahu 1-bilgin 2-zeki 3-kurnaz hey gidi günler(:
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 80 lerin sonlarına yetişmeme rağmen yarısından fazlasını yaşamışım güzel bişey tabi michael jackson ftw.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 83lüyüm, 83bin tane yazarım o derece.hafızamda süperdir. 80lerde doğmak bana göre berbat bişey, çok hızlı değişen nadir kuşaklardan, şebek olduk resmen.neydik ne olduk portreleri çıkar yüzlerce.tey tey.
kingpin Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ne varsa eskilerde var fistan, ayrıca sus.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Bide eğitim sisteminin tüm yenilikleri bu nesillerde denenmiştir. Kobay bi nesil niteliğindedir. =) Fistanı sokağa çıkarmamışlar kıskanıyo. bide balkon çocukları vardı biz hep dalga geçerdik onlarla anneleri sokağa çıkartmazlardı. sonra bide mesela sokaktan eve seslenilirdi.O zamanlar megafonlu ziller yok tabi "aaaaaannnnnnnnnnöööööööeeeeeehhğğ" diye bağrırdık illaki tipin biride çıkarr "babaaaaaa zuhahaha" yapardı. Çok fazla promosyonlar vardı.Sürekli beleş bişeyler kazanmak için çar çöpü toplardık sultan su kapakları , cipso paketleri falan gerçi bunlar 90ların başıydı ve taso furyası vardı çok eğlenceliydi deli gibi kavga ederdik taso için eheheh.o da 90ların sonuna doğru çıktı sanırım.
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 80 lerde cocuktum 5-6 yasında ama yazılan cogu seyleri yasadım bende. örbeğin sinek ilaçlamak için gelen arabanın arkasındaki dumandan bizde çok koşmuştuk :). o zmnlar bilgisayar yerine mahallede bilye oynar kola kapaklarıyla oyun oynardık :) tabi çocuğuz :) aşağı mahalle yukarı mahalle diye ayrılırdık ben aşağı taraftaydım :) mahalle maçları olurdu. yolun ortasında 2 tane taştan kale yapılır plastik topla maç yapılırdı. şimdiki gibi toplardan değil :) hatta babama zorla bi kere aldırmıştım futbol topu bi karizmam olmuştu. fazla maça alınmazdım ama top benim olduğu için almak zorunda kalıyorlardı artık :) bide maç yaparken hep yoldan araba geçer böyle top ele alınır sonra araba geçer geçmez devam edilir gol olursa baya bi kavga ederdik :) [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 02:52 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ey gidi plastik toplar, sert sut cekince daga tasa giderdi.
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 sonra 3 katlıları çıkmıştı fazla uçmuyolardı kolay kolayda patlamıyorlardı :) ama pahalıydı işte.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 said: ...Çok fazla promosyonlar vardı.Sürekli beleş bişeyler kazanmak için çar çöpü toplardık... rahmetli dedem binlerce kupon keserdi
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 o topların en son 9 katlıları çıktı. markası da kames'ti.
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Goosebumps vardi ya ShowTV'de, onu unutamadim ben hic. Gerci 90 basina denk geliyor sanirim bu.
zgrw Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hakkaten ya :) eskiden yazın kış meyveleri, kışın yaz meyveleri yiyemezdik :D
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bizim bahçede vişne ağaçları vardı. babannem sürekli toplatırdı bana. yükseklere yetişemiyorum dedikçe gaz verirdi ne var sanki oraya çıkmakta diye :)
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 taso 94te cıktı 90ların sonunda da cıktı ama sen 94te cıktıgını hatırlamıyosan sein yaşından şüphe ederim ben blackchaos. :) 94 te mega taso vardı epic taso mor boyle. bi elemana bu ne lan tırt taso diyerek önce kötüledim sonra da 2 random taso verip ninjalamıştım tasosunu zuhauza. apabos mu ne vardı içine su doldururdun. komik kafalar şeklindeydi, sonra sıkar fışkırtırdın. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:10 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ya o tasolar yuzunden annemi sakatliyodum ben. Ne eziyetciymisim bak kucukken ya. Bu epic tasolarin 2 yuzunde de default tasolarin ust yuzlerinde olan seylerden vardi. Japon yapistiricisiyla anneme 2 normal tasoyu ust uste yapistirtmistim, islem sirasinda annemin 2 parmagi da birbirine yapismisti euhe. Yarim saat ates ustunde parmak ayirmaya calisti zavalli kadin : ) of of hele o sikinca su cikan kafa muhabbeti superdi. kurukafali olan en sevdigimdi bikac tane daha vardi ama. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:21 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ]
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben de kuru kafalı olan bir de yeşilli bi tip vardı. ha bide ilk euro96 da cıkmıstı futbolcu stickeri. bizim bir arkadaşın babası bursa coca cola bölge müdürü idi. coca cola alana verirlerdi onları. 5 kutu vermişti bana ne para kazanmıstım onları satarken. hayatımda yüzünü bir kere gördüğüm tipler bizim eve gelip satın almışlardı. adamları da bir daha görmedim hani o yıldan sonra. [ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:25 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ahahahaha aklıma ne geldi bak penth.. hani looney tunes den sonra böyle tarihi kişilerin olduğu ne yaptıgı resimle gösterilip yaşadıgı ülke nin yazdığı tasolar çıkmıştı döner taso. çocuklara kültür aşılamanın en güzel yolu.
kermit Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 o euro96 albümü hala duruyor bende ilk okul 3 veya 4 tüm o zmnlar. Hala durur bakarım eski futbolculara. Türkiyede katılmıştı hatta grubunda Danimarka, Portekiz bide Hırvatistan vardı. puan alamamıştık galiba öyle hatırlıyorum hatta alpay Hırvatistan maçında düşürmedi diye gole giden adamı en centilmen oyuncu ödülümü ne almıştı :). takas yapardık o futbolcu sticklerlarını bende olmayanlar felan diye :)
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ilk euro96 da cıkmadı futbolcu stickerları ama o coca colanın albüm stickerı bende de vardı. italya90 stickerları var bende =)
geffen Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yuh 7 yaşında mı başladın sen. ben 7 yaşındayken annem sokağa salmazdı beni :) dogum yılımız aynı fistan. ahanda hizmet.[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 04:41 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar