Pyro Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 "Ey milletim, Ben,Mustafa Kemal'im.. Çağın gerisinde kaldıysa düşüncelerim, Hala en hakiki mürşit ,değilse ilim, Kurusun damağım,dilim Özür dilerim... Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Özgürlük hala, En yüce değer Değilse eğer... Prangalı kalsın diyorsanız,köleler... Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Yoksa,çağdaş medeniyetin bir anlamı, Ortaçağ'a taşımak istiyorsanız zamanı, Baş tacı edebiliyorsanız Sanatın içine tüküren adamı... Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Yetmediyse acısı,şiddetin,savaşın. Anlamı kalmadıysa Yurtta sulh,dünyada barışın. Eğer varsa ödülü,silahlanmayla yarışın, Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Özlediyseniz fesi,peçeyi Aydınlığa yeğliyorsanız,kara geceyi Hala medet umuyorsanız Şıhtan,şeyhten,dervişten Şifa buluyorsanız, Muskadan,üfürükçüden... Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Eşit olmasın diyorsanız kadınla erkek Kara çarşafa girsin diyorsanız, Yobazn gazabından ürkerek Diyorsanız ki,okumasın Kadınımız,kızımız Budur bizim alınyazımız Unutun tüm dediklerimi, Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. Fazla geldiyse size hürriyet,cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız, Saltanatın,sultanın... Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın... Kul olun,ümmet kalın, Fetvasını bekleyin,şeyhülislamın Yıkın,diktiğiniz heykellerimi. RAHAT BIRAKIN BENİ... Süleyman Apaydın Biraz uzun bir $iir ama çok ho$uma gitti.Hatta bilhasla bence herkesin okuması gerek.Hele ki patide de bulunan koyunların... edit:ş lerin $ olarak yazılması el alı$kanlığı yüzündendi.haledildi. [signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê [Bu mesaj Pyro tarafından 15 Kasım 2005 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 güzel bi şiir baya . ama gereksi yere tepkilere uğruycak bi başlık daha diye düşünüyorum şimdi biri yine bi laf atar başörtüye biri korur onu biri oburunu korur zart zurt istirham ediyorum başlığın gidişatı sadece şiir üzerine olsun LÜTFEN::[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ama bence bir başyapıt gibi duruyor. aynı şiir içinde Mustafa Kemal ve ş yerine $'nin kullanılması bence "tezat" kavramı için bir başyapıt örneği.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adamın kalvyesı bozuktur hacı isteyerek yapmaz heralde sanmam eğer öyleyse cidden ince işler var bu işte =)[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 evet bizim hoca okumuştu bunu derste pzt günü bende arşivlemiştim açıcaktım hatta konu ama üşendim görünce sevindim baya süperötesi bir şiir bence ayrıca hürriyet gazetesi 11 kasım cuma günü birinin köşe yazısında çıkmıştı bu bide $leri düzeltirsen süper olur[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 okuyup anlayanlar için, ders cıkarabilir bu şiirden, ama insanlar zaten bunu yapamadıkları için, kendi düşüncelerini olusturamadıkları için koyundurlar dimi? :/[signature][hline]- when life gets you down, know what you got to do? - l don't want to know. - Just keep swimming.What do we do?We swim, swim - Dory, no singing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok anlamlı bi şiir...[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: dory, 15 Kasım 2005 16:28 tarihinde demiş ki: okuyup anlayanlar için, ders cıkarabilir bu şiirden, ama insanlar zaten bunu yapamadıkları için, kendi düşüncelerini olusturamadıkları için koyundurlar dimi? :/ kesinlikle katılıorm dory.[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok guzel herçekten ama elden bişey gelmiyor kahretsin.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 oldukça güzelmiş ben de beğendim, arşivledim.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cuma günü Ceviz Kabuğunda okudu eleman çok hoşuma gitmişti.... iyi oldu saol[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 gerçekten hoş bişi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 tek kelime ile harikulade..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness WebPage | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 forgiver kızmasın ? ne de olsa "cumhuriyetçi yobazlarız" biz onun gibilere göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cocuk gibi insanlara laf atmayın lütfen,hoş değil.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Of cidden çok güzel bir şiirmiş. Bugün zaten Sarı Zeybek'i izleyip salya sümük ağladıktan sonra bu şiiride okuyunca sözlerim doldu nedense :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 cok güzel[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 kapak tadında bi şiir.. mükemmel..[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 adam ne guzel yazmış ya helal valla ne diyim.[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: DoGMeaT, 15 Kasım 2005 18:38 tarihinde demiş ki: cocuk gibi insanlara laf atmayın lütfen,hoş değil. haklısın, kendimi tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 yarin erdogan peki deyip yikmaya baslamasin heykelleri...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Sevisiyorum o halde varim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 said: aquila, 15 Kasım 2005 20:03 tarihinde demiş ki: yarin erdogan peki deyip yikmaya baslamasin heykelleri... sıkar :)[signature][hline]3 yıl oldu ltfn gerçekleşsin artıkın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 hastasıyım bu şiirin. poster yaptırıp odama asabilirim valla ps: ciddiyim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 çok güzel bir şiirmiş. teşekkür ederim. arşivime ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 daha önce bi yarısma icin okumustum ,cok guzel bi şiiir insanın tuylerini diken diken edio[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar