Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 o listedeki nero ile bugun akşam yemeği yedim mesela atiim linki adama bari hueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 yanlız birisi patiye tam homo sitesi demiş :D grupta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Mortis said: o listedeki nero ile bugun akşam yemeği yedim mesela atiim linki adama bari hueuhe mum ışığında ve romantik bir müzik ile mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 HocaEfendi said: yanlız birisi patiye tam homo sitesi demiş :D grupta.. hep Sam'in suçu, MLP felan diyo sonra insanlar da homo sanıyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 homo momo takılıyok işte bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 babanoz (şenol abi) alıştırmıştı beni tf ye onun cafede takılıyoduk ne oynamıştım ya.. nicklerin bir çoğunu hatırlarımda siz beni hatırlamassınız :D (nickimi unuttum lan neydi tfde ) hatırladığım Para ve Del diye 2 klanda takılmştım bi süre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Babanoz'u neredeyse hiç hatırlamıyorum, gerçi TFC zamanlarından neredeyse kimseyi hatırlamıyorum da, Babanoz'dan hatırladığım iyi adamdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 adam uğraşmış nickleri tek tek yazmış valla saygı duydum. yüzyıllar öncesinden ssler duruyordu bir yerlerde. Bir ara bulabilirsem koyayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ah ulan ah tfc komünitesi negzeldi. Forum vardı bitane ama hiç hatırlayamıyorum neydi adı. Çok eğlenceli insanlar vardı bazen oyun içinde öyle muhabbet dönerdi karnım ağrırdı gülmekten sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 SNN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Hayır, o kadar önceden bahsetmiyorum. Dağılmadan önceki dönemlerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 alakasız olarak gördüm güncel başlıklarda nwo.lorensoth hatırlayan varsa saygılar sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 inanmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 niye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 cunku biz nwo yuz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bende sizin babanızım o zmn, odeon seni hatırlıorum, seni tctdenmi ne almıştık yada WWW den almıştık enginner kafasında bi adamdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 almistiniz? shfdsfjsdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 eh şimdi şu vidyoyu paylaşmak zorunda kalıyorum o zaman. http://www.youtube.com/watch?v=bHTuCZ7vENQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 evet bi bu eksikti deniz sadhasfdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 şu videoda emek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 ben tfc yi competitive oynamadım ama nwo tayfayı taniodum baya nero benim lise arkadaşım demonized la senelerce aynı grupta çaldık şunu hatırlıorum neronun evindeydim TcT ile maç yapiolardı bunlar hepsi random class seçmişlerdi normalde nero medic oynar, soldier olmuştu vs böle ona ramen farkla falan yeniolardı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 emege saygi +rep bab pls ama bu adam iyi hack yapiyodu ya. duvarlardan filan gecerek hw ile hashfdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 spec hack yapardı ne kanser bir olaydı o ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kurbaga Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 benimde aklıma max factorun beni sürekli maç yapın die taciz etmesi gelio :D en sonunda ellerine aldılarda rahatlamışlardı 300 farkı dsfsd adama evimi aradı lan maç yap die ne ruh hastasıyömıs arkadaş yaşım daha 14-15 dfdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar