Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Uzun süredir deil 1 yıldır falan dinliyorum yani 1-2 yıl önce keşfettim aşağı yukarı ve bence çok güzel bi müzik yapıolar. Heaten Chemistry albümünü çok sevdim çok anlamlı bi müzik bence. Siz neler düşünüosunuz..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hala iyi müzik yaparlar. Coverlanan bir sürü kral şarkıları vardır ayrıca.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben susayım thom yorke konuşsun.. They're a joke aren't they? It's just lots of middle class people applauding a bunch of guys who act stupid and write really primitive music. Then people say 'oh it's so honest'[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ne güzel demiş Thom Yorke... Radiohead'ci tayfa olarak bir kez daha alkışlıyoruz... *!clap clap clap*[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 rezil olduk lan ehe [Bu mesaj elvyn tarafından 14 Kasım 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Ben müziğini seviorum yaptıkları müziği yani. kendilerine öyle özel bi ilgim yok ama bence kalite müzik yapıolar.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yanlış anladın sanırım elvynciim, antimodes ironi yapmıyodu gerçekten alkışlıyodu :)[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Psychedelic'in hastasıyız, Radiohead'in ustasıyız:P Çok severim cidden.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 3-5 sarkisini dinledim onlarda güzeldi ama nedense daha fazlasini dinleyesim gelmedi cok sevmedim dinlediklerim stop crying your heart out my generation(who cover) lyla who feels love dont look back in anger simdi bunlar aklima geldi hepside güzel sarkialrdir ama öye çok sevemedim grubu ben[signature][hline][i]herkes bir gün yanlışlıkla bir asteroide düşebilir[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Oasisin hastayım çok müthiş müzik yapıyorlar.her parçada kalite kokuyor. tafsiye ettiğim parcalar Stop crying heart out Lyla bunlar çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Oasis;Brit-Rock'ta gerçek bir ikon olmuş çok kaliteli bir guruptur bana göre...Rock'ın yumuşak tarafından hazzetmeyenler için sevilmese de Oasis büyük bir gurup...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hastasıyız. son albümde çok başarılı bence. "th part of the queue" (yanlış yazmış olabilirim) eküridir.. oasisin ilk albümlerini hatırlatıyor bana bu parça. ayrıca wonderwall gibi de kültleşmiş klasikleşmiş über bir parçaları da vardır. seviyorum ulan.. (brit rock tabirine karşıyım biraz bu arada oasis için..)[signature][hline]Papirus* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Wonderwall[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 osis tüm albumleri hep aynı sound da olmuşutr cizgileri hiç degişmedi.coook güzel bir grup[signature][hline]Biyoloji dersinden... - Hocam, peniste kemik var mıdır? + Yok kızım sana öyle gelmiş. DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 ben de severim çok hoş şarkıları var.hala çok iyiler[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2024 güzel bir sürpriz oldu, liam kendine biraz çekidüzen verdi sanırım. bozulmadan gene albüm yapabilseler iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2024 Vay be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2024 oha konusu açılmış dsadkasd benim en sevdiğim grup olduğu için tabi daha özel geliyor. bilet almak için bir telefondan 75bin, diğerinde 78bin kişiyi bekledik 6 saat sonra sıra geldi ve bilet almadık. çünkü fiyatlar olması gerekenden 2-3 katı yüksekti. talep çok diye ticketmaster fiyatları yükseltmiş. neyseki ballot hakkı kazanan arkadaş bize bilet aldı ama saçma sapan uzak dksajdksa umarım vize vs. sorun olmaz da gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2024 Bu arada yeni albüm muhabbeti de dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar