ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 arkadaslar simdi önceki topik baya uçmuştu ve konu dağınıktı azcık bende yeni konu açtım şimdi artık maalsef bloodelfler horde'a geliyor buna göre alliance yeni ırk ne olmalı diyenler için belirgin üç seçenek var diğer söylenenler yalan olur çünki 1-drenailer bunları biliyoruz eciş bücüş görünümleri var ama oldukça iyiler bir zamanlar orklarla dostlarmış(iblislerden önce) bu yüzden onlarda şamanistik bir ırk fiziksel olarak pek güçlü olmasada ani saldırılarda ve büyülerde uzmanlaşmışlar zeki bir ırk neden olmasın undeadleri gördükten sonra bunlar hiç değilse bütün vucutlu canlılar barışçıllar aynı bloodelfler gibi sayıları azalmış(orclar sayesinde)yani olmıyacak bişey değil olur hatta tahmini classları shaman-warrior-rogue-hunter-priest(binekleri salamender yada orklarınki gibi kurt olabilir) 2-furbologlar yine şamanistik ve druidic bir karmayla yasayan barısçıl bir ırk büyük bir kısmı delirmiş burning legion yüzünden ama özellikle timbermaw clanı kendini çok iyi korumuş kendilerini şehirlerine kapatmışlar ama bu onların hayatta kalmasını sağlamış(timbermaw hold)corruptiondan etkilenen furbologları öldürüp yada iyileştirip yeniden bir düzen yaratmaya çalışıyorlar kültürlerine ve oyundaki karakterlerine bakarsak classları warrior-shaman-druid-hunter-rogue(orc rogue oluyorsa dwarf rogue oluyorsa furbolog rogue da olur nede olsa onlar tauren kadar büyük değiller)(binekleri iri bir hayvan olur kodo gibi birşey olur) 3-nagalar olabilir uçan hayvanları var(coatal)binek olarak turtle kullanabilirler zıplayabilirler çokta zor değil yılanlarda sıçrayabiliyor pantalon ayakkabı olmaz derseniz o kadarınıda kıyafet görüntüsü olarak uydururlar başta blizzard varken hiç sorun değil(bloodelfi horde verdikten sonra)nasıl bir ırk oldukları belli büyü manyakları hepsi bloodelfler gibi(zati naga olmadan önce elftiler) classlar warrior-mage-warlock-hunter-rogue olur(nagalarla alliance düşmandı derseniz bloodelflerde horde'la düşmadı ama şimdi aynı tarafa gelecekler) bence bunlar olur panderean demeyin çünki oda ayı furbologda ayı tek fak pandereanın panda olması çok az bir ırk zaten onlarda mok'nathal(rexxarın ırkı) gibi birşeybenden bu kadar...(şimdilik)[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... [Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 14 Kasım 2005 03:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj ArchangelTanwen tarafından 14 Kasım 2005 03:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dranei gelmesi bekleniyor, stealther bi ırk gelmesi mantıklı bloodelflere karsı. Ama kalan son draneiler zaten Prince Kael in bloodelfleriyle dost olmuşlardı outlandsde. Alliance a gelmesi zor. Gelirse direk dranei rogue kasarım.. Furbolg yada pandarean tarzı ayılar nightleflerle BL oncesi dosttular. Corruptiondan nekadar kurutlurlarsa kurtulsunlar Nightelfler eski olayları pek unutmaz sanmıyorum furbolg gelicegini yada panderean.. ayrıca pandereanlar illidan ın yanındalar, illidan ıda kesicez espansionda. Naga ve alliance diyen bi kişi wacraft hikaysini pek bilmiyor demektir. Alliance ın belli bi lideri yoktur görünen baskın ırk nightelftir ve naga vs nightelf dusmanlıgı warcraft dünyasında binlerce yıldır olan bişeydir.. Ayrıca elite nagalar ve Lady Vasj illidan ın yanında ve expansionda kesebilcez ilidan ı kesmeye giderken. Tahminimce Half-Giant yada ona benzer bi ırk gelebilir alliancea. 2nci bi human ırkı gelebilir iri yarı highlander tarzı yada half ogre tarzı biseyler gelebilir... Warrior yada stealther based olması mantıklı, ama şamanistik bi ırkın gelmesi zor gibi.. Alliance a shaman verirlerse horde a "Undead Death Knight" vermeleri gerekir dengelenmesi için. Cenarius un ırkını oynuyabilmeyide isterdim hehe.. Mount alma sorunuda olmazdı hahaha[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 1 defa naga gelme sansı sıfır diyen arakdasalra troll + elf = carnage demek istiyorum ama blizzard yaptı ama nagalar tamamen amfibik bir canlı oldukları ve pantalon giyemedikleri icin gelmicek ben hala drenai taraftarıyım ama olurda panderan gelirse oynu bırakcam imkansız kesemem ben onnarı ya super sekelr ayrıca allianc ehorde ally dengesini kurmak icin mecburen allylara cirkin bi ırk vercek[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 inşallah saçma sapan pandalar falan gelmez de.. şimdi expantion da illidan kesilebilinecek? iyi de bloodlefler in illidan ı kesmesi mantıksız değil mi? bunlar illidan ın askerleri değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 alliance'ye yeni gelen ırk türklermiş.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Alliance a bu geliyor boşuna konuşmayın. :) [spo1=Ally][/spo][signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Head, 14 Kasım 2005 12:21 tarihinde demiş ki: alliance'ye yeni gelen ırk türklermiş. haha süperdi[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter (Ret), 60 NE Rogue (Ret), 51 Dwarf Paladin (Ret) EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret) EU-Chromaggus 20 Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 12:15 tarihinde demiş ki: 1 defa naga gelme sansı sıfır diyen arakdasalra Naganın neresine giydiricen çarıkla pantolonu ? NAga Only itemlarmı düşmeye başlıcak bu 1 ikincisi alliance da Naga'nın ne işi var.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hayır naga gelmez diyip nedne olarak elfler nagalarla anasamaz diyen arakadasydı lafım bencede gelemz pantalon hatta mount olayından bide dreanie lerle orclar kan dusmanı be orclar herifleri tuketmis resmen sırf o yuzden gelirler allainceye arkadas demis biri[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 O saçmalamış o zaman. alliance a gelicek tek ırk var Metaphor oda.Sadece Mage olucak o ırktada..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 metaphor senin mage karakterinin ismi değil miydi?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Üstad Bonepart Nacizane warcraft dunyası bilginle bizi aydınlatırmısınız acaba.. Nasıl olurda nagalar ve nightlefler barışır. Yazını yazmadan once, lvl 15 ile 60 arası nightelf questlerini yapıp bide wc3 ft Alliance Campaign i oynarmısın.. Sonra bizi bilgilendir lütfen.. [signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Şöle olucak yani arkadaşlar Race : Metaphor Avaible Class : Mage Bonus : Including 1 year free game-play , 1 Epic mount , Understanding Metaphor and his Gamestyle adlı Guide.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sin cim senden de mumkunse troll tarihini okumanı istiyorum ben diyorum ki sana blizzard bunca yillik kanli gecmisi bi kalemde silip atar cart diye trollerle elfleri(blood night high farketmez) kanka ilan ederse yarında gider nagaları elflerle kanka eder blizzard bu[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Abi Blood Elflerle normallerini bir tutmamak gerek. Elflerden uzaklaştıktan sonra Osman da olabilirdi ırklarının adı. bence sen sadece sonunda elf var diye kafa karışıyo biraz.[signature][hline]Corald | Pain Train | In Flames We Trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bana öyle bir ırk getirinki Undead e karizmada,hikayede kafa tutabilsin. O sekil bir ırk gelmicegine göre olay yine undead'de bitiyor. Elfmiş,bloodmış bunlar yalan dolandan ibaret. Humanları Balta gibi çizdi adamlar Olayların iki ana race i Orc ve Human ken ikisinide rezalet yaptılar oyunda.Hiçbir assolistligi kalmadı bu iki ırkın. Oyunun en karizma iki ırkı olması lazımdı tartışmasız. Biri Human diger orc. Ama şimdi bir Undead e bakıyorum bir human'a. Kızım olsa undead'e veririm direk.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: BonePART, 14 Kasım 2005 13:12 tarihinde demiş ki: sin cim senden de mumkunse troll tarihini okumanı istiyorum ben diyorum ki sana blizzard bunca yillik kanli gecmisi bi kalemde silip atar cart diye trollerle elfleri(blood night high farketmez) kanka ilan ederse yarında gider nagaları elflerle kanka eder blizzard bu 500 tane troll clanı var.. Bu geçmişteki "kanlı" savaşları yapan troller arasında Darkspear troller varmıydı?[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Hele undead dişiler yok mu! Tam şırfıntılar, tam...[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 evet blood elflerle night elflerin alakası yokki, wc3 de konu açıkca işlenmiş night elfler blood elfleri aşağı ırk olarak görmüş o yüzden birbirlerinden nefret ederler, nagalarla anlaşmasıda naga prensesinin blood elf prensine defalarca yardım etmesiydi, yoksa wc3 ün blood elf misionlarının başında nagalarla blood elflerinde düşman olduğu aleni ortada, yani bloodlar kendi yollarını wc3de hordeye katılarak çiziyorlar blizardın sonradan konuya bi katkısı yok[signature][hline]. [Bu mesaj oktayca tarafından 14 Kasım 2005 13:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj oktayca tarafından 14 Kasım 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hay şu elfleri külliyen kaldırsalar da kurtulsak[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Xrzug/The Maelstrom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 high elfler NE leri aşşağı görmüyomuydu ya? Dranei gelir ama sadece outlands de olur tabi nasıl bağlarlar bilemiyorum[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Head, 14 Kasım 2005 13:49 tarihinde demiş ki: hay şu elfleri külliyen kaldırsalar da kurtulsak Aynen. Elfler böle her frp,mmorpg oyununda yoktan var ediliyor. Warcraft III işte. Nerden geldiniz.Ne işiniz var. Hikayede şöyle : Uzun süredir kadim topraklarında kendilerini izdivaya çekmiş bu ırk.... durup durup elf çıkarıyolar oyunda..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." [Bu mesaj Eternal tarafından 14 Kasım 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi tamamda elfler wc2 de de wardı ya human tarafında high elf archerlar wardı hatta troll erde horde tarafındaydı balta atıyolardı o zamannar hatta elfler trollerin kaptanı zuljini kacırınca gidip kurtarıyodukta bize katılıyodu troller[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 naapsınlar osman abiyle fatma hatunla mı oynasınlar insan görmek istemio adamlar artık ewde insan iste insan yeterrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi panda getirsinler bis de kestiimis pandaları skinleyelim sufer olur :P saka bi yana darkspear lar olup olmaması hiç farketmes zaten darkspear ların hakkar a yuz cevir mesi o savaslardan soora oldu (tabi dierleriin de) o yuzden bu exp de bence gelecek tek mantıklı ırc dranieler oolede olacak zaten hem atladıımıs bişi war blizz blood elflere bi hikaye uydurcak diicekki horde a nın outlands taki ayagı felan filan horde sehri felan ıolacak ally için de aynısının olması lasım bu da dranielerden baskası gozukmuo yani en mantıklısı draneiler yoksa allyler nası gecer outlands a[signature][hline]Your blood is my water Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar