Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 08/11/05'te aşağıdaki realm'lar açıldı. Hepsi "fresh" realm. Khadgar (English Normal) Bronzebeard (English Normal) Chromaggus (English PvP) Dentarg (English PvP) Moonglade (English RP) Yine aynı tarihte aşağıdaki migration'lar başlıyor. Bitişler en geç 11'i (cuma) ama realm nüfusları istenilen noktaya ulaştığı anda kapanıcak. Geçmeyi düşünüyorsanız zaman kaybetmeyin. Al'Akir --> Balnazzar Shattered Hand --> Genjuros 14/11/05'te aşağıdaki realm'lardan taşınmalar başlıyor. Hedef henüz belli değil. Kor'gall --> Destination to be decided Zenedar --> Destination to be decided[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Blizz anasayfasında hiç duyurmadı, forumlarda mı duyurdu acaba ? Denemek için rasgele bi char açtım who 0-60 yazdım max level 16 paladindi. Bir sorum olacak, acaba nerden öğrendin bunların bugün açıldığını :) ? Bir diğer sormak istediğim ise, aranızda bu serverların herhangi birinde char açmayı düşünen varmı ?[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 şu kor'gall'dan açılsın artık migration yaw... her akşam 400+ sıra bekliyoruz... bugün açılması gerekmiyor muydu kor'gall'ın ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 31 ekimde accaklardı korgall dan sonra 7 kasıma ertelediler ondan sonra şimdi 14 kasım valla GM le konustum dedi yine tam olarak bi tarih veremeyiz dedi forumda 14 u yazıo bakalım kısmet bende bekliorum migrationu 4 gözle 500kişi vardı bugun bekliyorum hala :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: Giber, 08 Kasım 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Blizz anasayfasında hiç duyurmadı, forumlarda mı duyurdu acaba ? Bir sorum olacak, acaba nerden öğrendin bunların bugün açıldığını :) ? icerde adamimiz var ama aramizda kalsin *!sagina soluna bakinir*[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Kor'gall çok bomba realmdir he.Migration olması kötü olmuş.Çok kalite bi ortamdı.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 kalite mi yok yaws yani en azından ally tarafında bi kaliteye rastlamadım horde u bilmem :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ama feci şekilde doldu... ben de şu an kararsızım... guild'im ayrılmak istiyor ama arkadaşlar kalmayı düşünüyor :(... horde tarafında da sağolsun lok tar ogar guild i yüzünden bir kalite falan kalmadı :(... [Bu mesaj kfg tarafından 08 Kasım 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Haydeyin arkadaşlar, toplanıp alt açalım bu freshlerden birinde. *!gaz verir gördüm kendimi yahu*[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 PVP'lerin birinde orc warlock açtım , adı Cruel ama hangi realmdi unuttum :)[signature][hline]Silvermoon , Kyane NE Shadow Priestess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 chromaggus'da alliance karakter açıyorum şimdi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 haumarush ta fresh sayılır ya çoğu adam anlıyo oyundan gelin hepiniz :P[signature][hline]dorf rogue, haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 arkadaslar hadi let's rock khadgar ![signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 durun bı nordrassıl dolsaydı once hehe[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Khadgar, Bronzebeard Bunlardan birinde human mage yaratasım geldi. Çok oynamasam da yaratırım, sırf pve spec verip instance yapmak istiyorum.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Kor'gall zaten migration realm değil miydi neden tekrar oradan migration ettiriyorlar ki?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 said: DeMiRMaSKe, 09 Kasım 2005 11:53 tarihinde demiş ki: Kor'gall zaten migration realm değil miydi neden tekrar oradan migration ettiriyorlar ki? evet ben kor'gall a burning legion dan taşımıştım karakterimi ama şimdi burası da acayip şekilde dolmuş durumda her akşam en az 400 kişi sıra var[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 chromaggus(yada herneyse) ally başlıyorum, herkesi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 arkadaşlar herkes kafasına göre başlamasa da birleşip tek bir servera yönelsek güzel olmazmı ? 2 tane English PVP server var. İkisinden birini seçelim ve alt'larımızı açalım derim ben..[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ufukta Dunemaul'dan başka bir realme migration görnüyor mu ?[signature][hline]msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 en ilginci korgall burnişng legiondan migrate ettirlen bir serverdi yane millet oray alag war diye gitmisti[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Chromaggus'ta Human Female Warrior açtım. Nick: Lienna Ekleyiniz :)[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter, 18 Tauren Warrior EU-Nordrassil 19 Dwarf Warrior EU-Burning Legion Lienna - Human Female Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 said: BonePART, 09 Kasım 2005 20:27 tarihinde demiş ki: en ilginci korgall burnişng legiondan migrate ettirlen bir serverdi yane millet oray alag war diye gitmisti hehe öle valla bnm charda Bl en kor'gall a kacanlardan ama şimidi kor'gall da her akşam 500 kişi beklioruz ve seviye cok düştü ya inşallah acılır artk migration 2 efa ertelediler ::D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 ya acaba migration açıldığında direk taşımak mı gerek yoksa herkes oraya hücum ederse kor'gall rahatlar mı ?[signature][hline]Makhaon Level 40 Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2005 14/11/05 başlangıçlı: Kor'gall –> Executus Zenedar –> Executus[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar