Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

bonecrusher koskoca force'u sadece kılıç dövüşüyle ölçüyorsan püh sana :)
ha tabi dövüşler sadece fiziksel değil ama "en güçlüsü herkesi kesip biçebilmeli!" yanlış bence

ha bi de jedi'lar çok kolay harcandı son iki filmde.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına

[Bu mesaj Eraq tarafından 01 Haziran 2005 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2005 19:11 tarihinde demiş ki:
aklıma birşey takıldı
said:
Invulon, 30 Mayıs 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
most powerful 20 jedi of all
1. Luke Skywalker
2. Yoda
3. Aenon Jurtis (Ancient Jedi Master)
4. Obi-Wan Kenobi
5. Kaja Sinis (The Very First Jedi and Founder of the Jedi Order)
6. Mace Windu
7. Ben Skywalker (Son of Luke Skywalker and Mara Jade)
8. Plo Koon
9. Anakin Skywalker
10. Ce Ce Denowai (Most Powerful Female Jedi of All Time)
11. Kyle Katarn
12. Ki Adi Mundi
13. Princess Leia Organa Solo
14. Mara Jade Skywalker
15. Kit Fisto
16. Qui-Gon Jinn
17. Shintor Beerus (Ancient Jedi Master)
18. Yendar Platis (Ancient six-armed Jedi Master)
19. Bontu Sitmus (Whill Jedi Master Who Taught Yoda)
20. Anakin Solo (Son of Han Solo and Princess Leia

şimdi bu listeye göre düşünürsek, qui-gon jinn o kadar ezik ki, leia'dan bile daha kötü bir jedi (leia ne zaman jedi oldu ki bu arada?)

ancak listenin en üstlerindeki yoda'dan bile daha çok şey biliyor, birkaç sayfa önce gördüğümüz gibi, qui-gon, yoda'nın masteri oluyor.
e madem bu kadar ezik bi adam, nasıl o ölümden sonraki yaşamı keşfediyor, yoda'ya masterlik yapıyor felan?

diğer bir sorum ise,
count dooku mace windu'yu kılıç savaşında yendi deniyor. count dooku'nun masterı sidious. ama mace windu sidious'u kolayca alt edebiliyor. count dooku niye bunla uğraşmak yerine saf saf droid ordusu komuta etmekle uğraşıyor?

obi wan count dooku'yu yenemedi ama anakin yendi. buna karşın obi wan anakin'i yendi.
bunun gibi birşey mi acaba bu durum da?
,
Olay biraz futbol gibi.Mesela gs real madridi yendi,fb de gs yi yendi,ama fb reali yenemez gibi gibi..Herkesin tekniği farklı cunku[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

ewt doru dıo cunku sidious daha cok force uzerıne younlasmıs mace ise full lightsaber dooku da ortası gibi bişi bu arada bence en guclu jedi luke sonra yoda yane cok karızma aslında kck bısı ama lafları flm karızma
İf u Trust(trust mı tam emın deılım) The Power Of Dark Force,Why Run U?
Not:bide bı sahnede yoda kılıcı clone a atıo adamın göğsüne saplanıo sonra zıplayıp kılıcı alıo super[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eraq, 01 Haziran 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
bonecrusher koskoca force'u sadece kılıç dövüşüyle ölçüyorsan püh sana :)

yo koskoca force'u kılıç dövüşüyle ölçmüyorum ki.
o yüzden qui-gon'un listenin üstlerinde olması gerektiğini söylüyorum.

ancak başkaları force'u kılıç dövüşüyle ölçtüğünden öyle bir liste çıkmış işte.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
said:
Suark, 31 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
şindi bi rank yapalım.
Anakin:
+lar
1-)Maço, kızını idare etmeyi biliyo burdan baya puan alıyo
2-)Karizmatik
3-)O bir baba
4-)Öyle elektrikle falan uğraşmıyo direk karizma force kullanıyo
5-)Yüzündeki sub_zero çiziği çok iyi
6-)Gözü kara.Sith oldumu sith lord olçam ben kescem dedeyi diyo
-leri
1-)Çok hırslı.
okadar

al sana bazı eksiler:
-çalışmaktan çekiniyor tembel
-kendini bir halt sanıyor
-şımarık
-çok gıcık bir yüz ifadesi var (episode 2 ve 3)

luke konusunda ise,
jedi'ları tekrar topluyor, çoğu jedi'ı bu eğitiyor.
obi wan ve yoda bunun masterı oluyor.
koskoca imparatorluğa kafa tutuyor..
daha ne artı istiyorsun ki al buyur..

Valla bence anakinin tipi luke a basar.Hangi kıza sorsam öle diyo =).Tamam biraz artiz ama naapsın abisi okadar midikılorya olunca ister istemez kalkıyor bi yerleri.Düşün bak işte koskoca obi-wan ve yoda bunun masterı oluyor bu anca sağlam bir adam oluyor.Halbuki Anakin -başlangıçta- onu istemeyen bir adamla eğitim görüyor.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

valla kıza sorarsan tabii der de sen kız mısın?

iki tane çarpık bakış attın mı zaten o kız o adama hasta olur. biraz da "numetalci gençliği" gibi asi bir kişilik koy, ha tamam ne güzel.

ayrıca luke dediğimiz zaten 70lerin sonlarında çıkmıştı.
o zamandan bu zamana birçok şey değişti. tabii kızlar luke'a hasta olmuycak.
luke'a hasta olmasını da istemiyorum.
ne bu ya beckham'dan mı bahsediyoruz?

adam sidious'un planlarını bozmuş, oturup jedi'ları tekrar toparlamış, eğitimlerinden sorumlu olmuş, felsefe adamına dönüşmüş,
bunu gençlik heyecanıyla ortada koşturup duran veletin tekiyle kıyaslıyorsun. heh

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eheh.Aynı koşullarda olsa oda aynısını yapardı.
Bi kere luke acılı yıllar gecırdı.Babasının bır katıl oldugunu ogrendı,sonra onu dondurmeye calıştı bıd bıdı yani şımarabileceği bir ortam yoktu, anakinin zamanında bir jedi order var adamlar ustte tutuluyor ordulara kumanda edıyorlar, jedi oldum iş bitti havaları var rahatlar ama luke un zamanında insanlar sureklı baskı altındalar savas halındeler.Zevklere aşklara ve şımarıklıklara ayıracak vakıtlerı yok.E luke da bundan nasıbını alıyor[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

obi wan?
o da benzel koşullar altında büyüdü ama şımarmadı.
anakinin padmeye aşık olması felan, kendi suçu. councilin değil

ha karizma arıyorsan sidiousdan başkası yok zaten
adam anakinle konuşarak onu sith tarafına çekti daha nolsun.
episode VI'a bakıyoruz, ordaki ses tonu bile "yes, master" demem için yeterli bi sebep.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 01 Haziran 2005 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya valla qui-gon un obiwana yaklaşımıyla obi-wanın anakine yaklaşımı çok farklı.Tamam 3. filmde araları çok iyi ama 2. filmde obiwanda bir terslik var[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 3. filimin başındaki o obi van la anakinin uzay gemilerinde savaşın içinden geçtikleri sahnedeki kendinden fazla emin artiz tavırlarındna tiksindim açıkcası...bu adamlara hiç mi ışın gelmez ya...

''ahanda uzay gemileri...''-''boşver aralarından geçeriz...''[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

isteyerek aşık olmak ne demek asıl?
hadi isteyerek aşık oluyor diyelim. suç mu şimdi bu? cık cık

aşık olunca "amanın padme ölmesin!" diye yaptıkları (onu bunu kesmesi) suç demek istiyorsun galiba.[signature][hline]Volfied, 25 Ocak 2005 11:16 tarihinde demiş ki:
abi rakı yudumlamak nedir ya
şarap yudumlanır yapmayın şunu allaşkına

[Bu mesaj Eraqrest tarafından 01 Haziran 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 01 Haziran 2005 20:30 tarihinde demiş ki:
eheh.Aynı koşullarda olsa oda aynısını yapardı.
Bi kere luke acılı yıllar gecırdı.Babasının bır katıl oldugunu ogrendı,sonra onu dondurmeye calıştı bıd bıdı yani şımarabileceği bir ortam yoktu, anakinin zamanında bir jedi order var adamlar ustte tutuluyor ordulara kumanda edıyorlar, jedi oldum iş bitti havaları var rahatlar ama luke un zamanında insanlar sureklı baskı altındalar savas halındeler.Zevklere aşklara ve şımarıklıklara ayıracak vakıtlerı yok.E luke da bundan nasıbını alıyor

Luke, Starwars evreninin küçük emrahidir.
1)Eziktir
2)Eblektir
3)Gaydir
4)Ağlaktir
5)İkiz kiz kardeşine yazmiştir,sapiktir
Euda luke filmlere göre çok farkli, karizmatik ve güçlü ama orjinalini bilince hiçte inandırıcı gelmiyor.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

luke'a küçük emrah dediniz de çok güldüm valla.
3 filmi de bir daha izlemenizi öneririm ardından jedi knight 2 ve 3 oynayın
sonra bir daha düşünün.

sanki anakin çok bilge, çok düşünceli, çok zeki birisi de tutup luke'a laf atıyorsunuz.
luke'u ben de sevmem. ama bu kadar aşşağılamanızı hakedecek biri değil.

zırlak diyorsunuz da, şıpsevdi anakin'e ne demeli? ufacık bir olayda bile çocuklar gibi öfkeleniyor, ağlıyor, bağırıp çağırıyor.
sırf bir "artis bakış" attı diye karizma oluyor. vay be...
sidious herhalde mezarında ters dönmüştür...[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Obi wandır, yodadır, sidioustur, han solodur, mace windudur, darth vaderdır (maskeyi taktıgında); star wars denince akla gelen karakterler bunlardır. Anakin de luke da basrolde olmalarına ragmen esas karakter gibi degillerdir, bilmiyorum ama star wars eski serisi denince aklıma han solo ile vader gelir ilk olarak. Yeni seride de master windu varken peeh =)

Evet windu fanatigiyim =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Sosyal ağlarda paylaş

ya hepsi yalan zaten bi gerçek maul var orda oda hemen harcandı..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 01 Haziran 2005 21:12 tarihinde demiş ki:
luke'a küçük emrah dediniz de çok güldüm valla.
3 filmi de bir daha izlemenizi öneririm ardından jedi knight 2 ve 3 oynayın
sonra bir daha düşünün.

sanki anakin çok bilge, çok düşünceli, çok zeki birisi de tutup luke'a laf atıyorsunuz.
luke'u ben de sevmem. ama bu kadar aşşağılamanızı hakedecek biri değil.

zırlak diyorsunuz da, şıpsevdi anakin'e ne demeli? ufacık bir olayda bile çocuklar gibi öfkeleniyor, ağlıyor, bağırıp çağırıyor.
sırf bir "artis bakış" attı diye karizma oluyor. vay be...
sidious herhalde mezarında ters dönmüştür...

6 bittim difilmide defalarca izledim,neredeyse bütün star wars oyunlarini oynadim.İmparatoru kim öldürüyor?Güce kim dengeyi getiriyor?Kim baba kurtar yandim diye ağliyor?
Lucas starwars evreninde Anakin skywalkeri anlatir,esas kahraman odur.Anakin bir karizma bakiştan fazlasini yapiyor bende sana filmlere ek olarak clone warsa bakmani öneririm.Anakin zekasi ,taktik bilgisi,pilotluk becerisi ile obi wani kaç kere eziyor.Obi wan'in bana adam gibi kazandiği bir tane karşilaşma söyleyin.Obi wani ben swgde ölmemek için suya kaçan jedilere benzetiyorum.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural

[Bu mesaj daan tarafından 01 Haziran 2005 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

obiwan-maul,obiwan-vader yapmıyalım şimdi obiyi yabana atmayalım.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...