Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Coldwind

Öne çıkan mesajlar

Film harikaydı, ben bu kadar iyi olacağını beklemiyordum. Bir çok yerde tüylerim diken diken oldu, gözlerimin yaşardığı anlar oldu... Harikaydı yani.

Ayrıca film çok ustaca bir şekilde 4. filme bağlandı. Herşey cuk diye yerine oturdu.

Müziklerde harikaydı, sahnelerin duygusal kuvvetini katladı resmen. John Williams rullaz.

Efektler artık zaten inanılmaz, Lucas şov yaptı resmen. Sinema tarihinin en başarılı efektlerini gördük.

Sonuçta harika bir filmdi. Eski üçlemenin şanına yaraşır bir filmdi. 2 kere gittim şuana kadar, 2 kere daha gidicem sanırım.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth)
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=mace vs sidious devam 2]mace windu kılıç kullanmakta çok iyi, sidious ise force'una güveniyor sadece. kotor 2'ye göre windu über jedi weapon master, sidious über sith lord dersek, zaten sidious'un düelloda mace'in yanında çocuk gibi kalacağını söylemiş oluruz. ancak sidious da force konusunda ne kadar iddialı olduğunu kanıtlıyor. bir lightning çakıyor push etkisi yaratıyor.
uzun süre lightning yapabiliyor doğru, ama neredeyse tüm gücünü kullanıyor vücudu zayıflıyor, hatta çürüyor.
anakin'e kendini acındırıyor doğru, ama zaten kendisi acı çekiyor. sadece çektiği acıyı, süsleyerek daha fazlaymış gibi gösteriyor. yani bence.[/spo][signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 Mayıs 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

film bence cok guzeldi hersey aciga kavustu bazi seylere hadi ordan dedim ama olsun mesela dooku gidiyo 2vs 1 duel de 2 sn de obiwan i yere seriyo anakin le kapisiyo anakin yeniyo bunu kolayca ama gidip obiwan a yeniliyo sora dedim hane cok ofkeli oldugu icin ne yaptigini bilmeyerek savasiyo sora bu dusunce guclendi baya bende obiwan senden yuksekteyim simdi ne yapacaksin dediginde anladim adamin gozu kararmis :) ama normal sartlarda anakin in obiwan i oldurebilmesi lazim mis onu da anladim :) obiwan tecrubesi sayesinde kazandi o savasi sora yoda i hic zorlanmadan yenen sidious neden windu a yenildi onu da anlamis degilim bu arada konusmari hazirlayan adami (lucas tir heralde :) ) tebrik etmek lazim ben bile etkilendim sidious konusmalarindan anakinin yerinde olsam bende dark side a gecerdim :) ben grevious oldurecek zannediyorum jedilari anakin jedi temple a girdiginde hele o cocuklarin saklandigi konsey odasina girip lightsaber i acinca icimde bisiler haraket etti..ilerki film leri dusununce gercekten uzuldum ama onca yapilmis plan savas vs velet luke un senaryo geregi hersey yikmasi falan sogutu yani sidious o kadar plan yapmis 1 adam geliyo herseyi berbat ediyo :)

film de tek uzuldum sey obiwan in anakin i sans eseri oldurmemesi ne biliyim anakin in ayagi kaysaydi dusseydi vs duelo da obiwan in anakin i yenmesi üzdü gercekten beni..normal bi insanda obiwan da ki kadar bal olsa her hafta loto da 6 bilir yani ne diyim ordan kurtul sunu yap bunu yap 4. film de ayri bi artis zaten filmi seyrederken geber ulan geber dedim yani :)
bende seyrettim sora 4-5-6 i tekrardan bu nerden geliyo bunlar 1-2-3 te yoktu dedigim tek bir olay olmadi..hele obiwan in anakin nin lightsaberini almasi falan sora 4 te luke a vermesi oha dedirten bir olay..
Sosyal ağlarda paylaş

Way:
[spo1=bazı şeyler]
-O bahsettiğin sahneyi "dooku ownz obi, anakin ownz dooku, so: anakin ownz obi" olarak görmen yanlış. obiwan orda bayılıyor, yoksa savaşmaya devam ederdi. aynı duruma anakin de düşse o da bayılırdı, saf dışı kalırdı. senaryo icabı obiwanı seçmişler. palpatine ile anakini konuşturmak için.
-normal şartlarda anakinin obiwan'ı öldürmesi lazım demek yine yanlış. yaklaşık aynı güçteler. ancak obiwanın tecrübesi, anakinin gençlik enerjisi var. ancak savaş dediğin zaten tecrübe işidir, sadece gençlik dinamizmiyle savaş kazanamassın. son sahnelerde zaten obiwanla anakin "normal şartlar"da savaştı. anakin'in hırsına yenik düşmesi yüzünden kaybettiğini söylüyorsun. ancak hırsına yenik düşmemek de bir tecrübe işidir. savaşta zihnini açık tutmak ve düşmanının hamlelerini iyi tartmak zorundasın. bunu da obiwan anakinden çok daha iyi yapıyor. obiwan'ın orda kazanması hiç de şaşırtıcı değil.
-yoda'yı hiç zorlanmadan yenen sidious neden windu'ya yenildi? yoda'yı hiç zorlanmadan yenmedi ki.
şöyle bir kıyaslama yapabiliriz. yoda en iyi jedi masterlardan biri, sidious ise en iyi sith lord. ayrıca eşit güçteler bile olsa, dark tarafa push konusunda torpilli geçilmiştir star wars evreninde. sith, bir duvara push çeker taşları sütunları yıkar, ancak jedi anca üstüne düşmekte olan sütunu push ile zar zor tutar. benzeri olay sidious vs yoda savaşında da var. biri sürekli şu uçan araçları yollayıp dururken, diğeri tutarken ve çevirirken zorlanıyor. ayrıca yodanın kılıçta daha iyi sidiousun ise force'ta daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.
buna göre, sidious orda kolayca yenmedi. gülmesi onun savaşı çok kolay kazandığı için değil, herşeyin gayet güzel gittiğine sevinmesi ve rakibinin moralini çökertmeye çalışması yüzündendi. kılıçta yodayı yenemiyeceğini anlıyınca onu savaşı kendisinin lehine çevirebileceği bir yere taşıdı. böylece sürekli push yapabileceği eşyalar vardı. tabii yoda, gelen bir cihazı çevirerek güç kazandırıp fırlattığında sidious orda bişi yapamadı. bu da yodanın tecrübesini gösteriyor. aslında orda savaş birisinin über olmasıyla sonuçlanmadı. ikisi de yeterince güçlü. sidious ise sadece yodanın dayak yiyip uzaklaşmasına çabaladı. force vs force veya sabre vs sabre konusunda uzun soluklu bir dövüş yapamadıklarından, düzgün bir sonuç söylemek yanlış olur.
-peki sidious yodayı yenerken neden windu'ya yenildi? bu daha basit bir soru. windu kılıç kullanmada o dönemdeki en iyi jedilardan biri, hatta en iyisi. sidious'a giderken yanında iki tane de kobay fare götürdü. sidious orda push yapıp durabileceği cihazlara sahip değildi. üstelik force güçlerini winduya karşı kullansa diğer iki velete karşı açık vermiş olacaktı. elindeki tek seçenekle yani saberla dalmak zorunda kaldı. winduya karşı avantaj elde edebilmek için yanındaki iki veleti öldürmesi lazımdı. önce onları öldürdü sonra teketek winduyla kaldı. ama windu en iyi kılıç kullananlardan biri olduğundan onu yenmek o kadar kolay değildi. windu hiç zorlanmadan sidiousu orda yatırdı yere.
-sidious zaten bence filmde en iyi "acting" yapmış adam. en kötüsü de padmeydi. biri çok ağdalı konuşurken mimikleri süperken diğeri de tersine çok monotondu.
-sidious herşeyi planlıyor, tek bir adam geliyor herşeyi bozuyor. burda da yanlışsın. tek bir adam değil. luke'un yanında ona yardım edebilecek leia, r2-d2, han solo, chewbacca gibi vatan evlatları vardı. üstelik asıl savaş dışarda askerler arasında olduğu için, onlara yardım edecek kişiler de vardı. luke tek başına mücadele etmedi yani.
vader+sidious vs luke olayından bahsediyorsan. zaten anakinin kafasının allak bullak olduğunu biliyoruz. luke tek başına sidiousu öldüremiyeceği için, vader oğluna yardım edip sidiousu öldürdü bu sırada kendisi de öldü.
yani sidious'un planlarını luke bozmadı. sithleri güçlendiren anakin, orda bu sefer sithlerin parçalanmasına neden oldu.
-not: tabii bunlar hep benim düşüncem. yanlış veya doğru olabilir.[/spo][signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

film de dikkatimi ceken bazi seyler vardi soguttu cidden bazi sahneler ben animasyonum bilgisayarda yapildim diye bagiriyodu 1 sahnede degil bircok sahnede film e gideli cok oldu artik dvd sini alinca tekrar bakarim tam olarak nerelerde olduguna.. bi de padme nin bir balkon sahnesi var guzelim kizi igrenc bi hale sokmuslar makyajla böee dedim insallah bu tur seyler dvd de duzelir yonetmeni lucas olan bir film e yakismayan olaylardi..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Windu vs Sidious]Ayrıca Mace Windu gelmiş geçmiş en iyi lightsaber kullanıcısı, Sidious ne kadar güçlü olursa olsun 1 vs 1 lightsaber duelde Windu'dan dayak yemesi gayet doğal..

Ama her şekil All Hail Lord Vader[/spo][signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=MaceVsSidious+mace hakkında yorum]bence yine de tek gitse sidious mace i yenerdi direk lightningcakardi gelmis gecmis en ii lightsaber kullancisina :) direk iptal olurdu bone un yazdiklari bana cok mantikli geldi orda force kullansa dier gelen jedilara karsi gucsuz kalacakti windu onlari yem olarak kullandiktan sora sidious u 1vs1 duel e zorladi..

ve bu windu cok aptalca haraketler yapti film de madem anakin in ihanet edecegine inaniyosun davranislarinin tutarsi olduguna inaniyosun adam ona yardim etmek yerine sana guvenmiyorum vs trip atiyo deseya sen kralsin aslansin seni master da yapariz kral da yapariz merak etme vs zaten tutarsiz davraniyo adam ona guvenmeyen bi yeri niye savunsun ki sora sıkısında direk yok hain o onu oldur vs orda sidious u ispiyonladiginda anakin tamam sende gel cok ii bir is cikardin vs dese ne darth vader olurdu ne cumhuriyet cokerdi mace windu a ÖLÜM![/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Windu vs Sidious]Yerde yatarken force lightning ile inatla kendini kızartıp Anakin'i gaza getirdiği doğru ama o pozisyona gelene kadar zaten daha Anakin ortalarda yoktu.

Sidious lightsaber duelde Windu'dan dayak yedi, ha lightsaber dışında force kullanarak da Windu'yu altedemez miydi ? Ederdi elbette. Ama lightsaber duelde Windu'dan dayak yedi, ki Windu'yu lightsaber duelde ne Yoda, ne Anakin, ne Sidious dövebilir. Bir ihtimal Obi Wan biryerlerden sallanırken dövebilir, herifin biryerlerden sallanırken adam dövebilme gibi ilginç bir aurası var =)

Zaten herkes kendi fikrini belirtiyor, George Lucas gelip "Böyle yaptı" demezse bu tartışma uzar gider, gereksiz =)[/spo][signature][hline]Never come near me again..
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler olayını kullanmayı sevmiyorum, o yüzden direk yazacağım düşüncemi ona göre okuyun yada okumayın.

windu palpatine'den üstündür. palpatine bilmiyordu bile anakin'in geleceğini. anakin direk girişmeyince kendini savunmak zorunda kaldı lightning ile, o da olmadı. sonlara doğru anakin değişmese, episode 4,5,6 nın kaldırılması gerekecekti. Ayrıca yoda'da ezmiştir bir güzel palpatine'i.

Palpatine geriye dönüp kaçacakken (korkarak), "If so powerful you are, why leave?" diyerek herkesi "daayt" moduna sokmuştur. Sonra tabii ki, çeşitli etkenler ve filmin episode 4'e bağlanması düşünülüp Yoda safdışı kalıyor savaştan. Zaten Yoda'nın bir force push'uyla sandalyeye yapışıp tepetaklak düştüğünde galadakilerin çoğu kahkahaya boğuldu.

Ha peki nedir? Olay, herkesin darkside'ı gözünde büyütmemesi, lucas'ın yaptırdığı sith ve jedi ürünlerinden sith'lerin kapışılıp jedi ürünlerinin elde patlamasını engellemek için Palpatine'in şamar oğlanı olmasından başka birşey değildir. Lafa gelince dırdırdır konuşan palpatine, icraatta işi şansla alıyor.

Ayrıca herkes görmüştür ki, darkside of the force; cilt sağlığına zararlıdır. :)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Anakin'in I hate you dediği zaman dikkat ettiyseniz göz damarları kırmızı kırmızı belirginleşiyor. Orada sıcaktan yandığını mı anladınız yoksa nefretten öyle olduğunu mı ? Ben açıkçası birinci sonucu çıkardım.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Genel olarak kılıç savaşları]SW serisi boyunca zaten kılıç savaşlarında genel olarak bir kaos var, kim güçlüyse o kazanmıyor, kim daha "aşmış" gözüküyosa o kazanacak diye bir şey yok. Ancak genel olarak Jedi'ların savaş sırasında ışın kılıcında sithlere üstün olduğu, sithlerin de force bakımından daha "yoğun" olduğu bir gerçek. Çünkü bir jedi forceu yoğun olarak direk rakibini öldürmeye kullanamıyor. Elindeki tek silah da kılıcı kalıyor. Oysa sith onun yerine lightning vs ye yoğunlaşıyor. Örneğin Yoda- Sidious dövüşünü iyi izleyin. Dövüş aslında berabere, sidiousun yodayı yendiği hele hele rahatlıkla yendiği yok. Ama dikkat edin ne zaman sidious kaçmaya kalksa yoda kılıç çekti. Ne zaman eline fırsat geçse de sidious ışın kılıcı savaşından kaçtı. Bi sahnede yodanın üstüne yuvarlak bölmeleri fırlattı, bi sahnede eline lightning attı bi sahnede kaçmaya kalktı başta vs ama genel olarak kılıçtan uzak durmaya kalktı elinden geldiğince.

Windu ise zaman zaman suyunu çıkarmadan ve dikkat ederek darksideı kontrol edebileceği kadar kullanan bir adam. Yani tam bir "true order" adamı değil. Bunu zaten Clone Wars çizgi filminde bikaç yerde görüyoruz. Ayrıca senatoda fikirlerini sununca yodanın "bu fikirler bizi darksidea çeker" demesi, ve sidiousla dövüşürken suratındaki öfke ve sinir ifadesi, yine sidiousu kılıçsızken öldürmeye kalkması da bunların göstergesi bence. Ha, bir arkadaş "gelmiş geçmiş en iyi kılıç dövüşçüsü" demiş, bu yanlış. Ancak kendisi "Blademaster od Jedi Council" yani yaşadığı dönemde en iyi kılıç dövüşçüsü jedilar içinde sadece. Orada Sidious'u bilerek mi yendi hiç bilemeyeceğiz. Çünkü Anakin orda olmasa da Sidiousun Anakin geliyo diye hissetme olasılığı var. Ha savaş sırasında bunu nasıl hissetmeye konsantrasyon harcar o da ayrı tabii..

Anakin-Obi Wan dövüşünde ise zaten tam bir denge vardı başlarda. Çünkü ikisi de aynı eğitimi almış birbirlerinin hareketlerini kopyaladılar adeta. Ama Obi'nin de gençliğinden ve dinamizminden birşey kaybetmediği de ortadaydı o savaşta bence. Ve zaten Obi Wan'ın kazanması lazımdı, çünkü hala Anakin'den daha güçlü. Anakin esas gücü padme öldükten sonraki sinir kriziyle yakalıyor bence. Tecrübesi sayesinde zaten yüksek zemine geçti. Ancak ben daha acımalı bir obi isterdim. Yani ne kadar artık düşman da olsalar orada kaç senelik kardeşim dediği padawanı yanarken kılıcı saplayıp öldürmeli, acısını dindirmeliydi. Ama senaryoya uymazdı tabii...

Dooku vs Anakin + Obi Wan düellosunda direk safdışı kalması ise bence senaryonun en büyük ayıbıydı. Ve biraz geçiştirme olmuş gibiydi. Yani orada lörk diye bi anda kesmesi saçma oldu.

Son olarak pek sayılmadı dövüşler arasında ama Organa'nın Jedi temple'da trooperlarla konuştuğu sırada arkadan löp diye atlayıp takır takır trooper indiren padawanın hareketler de süperdi bence ölene kadar. Acaip force-saber kombosu yaptı.

Ha bi de Lucas amcam kol fetişisti olduğunu bi kez daha bağıra bağıra gösterdi. Her filmde de bu kadar kol kesilmez ki... [/spo][signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

evet sinemadan sonra dün kopya dvd sini de aldım 2 kere izledim bence şimdiye kadar izlediğim en güzel starwars buydu bir sith lord u dövüşü nerde görülmüş başka sorarım size başından beri film sonlarına konan duellolar sonunda filmede yayılmış ve çok güzel olmuş jedi lar ile sith lerin düşmanlığına dair şeyler filmde hep sözde kalıyordu -işte sith ler bin yıl önce yokedildi falan gibi- kardeşim ben o bin yıl öncesini görmek istiyorum neyse bu filmde biraz olsun sith lerin tadına baktık özellikle ian mcdiarmid (palpatine) 'in oyunculuğu karşısında bittim...[signature][hline]imza dediğin ne ola ki ?..hele bi anlat bakim..
Sosyal ağlarda paylaş

Way:
Jedi'ların işi biraz daha alengirli olur. Sith'ler gibi "bu yoldan çıkıyor, aha hemen öldür" felsefesiyle hareket etmiyor.
Kotor 2 oynarsan bunu daha iyi anlarsın. Dark Side'a doğru geçsen bile seni iyi birisi yapmaya çalışırlar (Misal Obi Wan ve Mace Windu). O yüzden kimse Anakin'e saldırmadı. Ta ki Tamamen Dark Side olunca biri çıktı kesti :)

Wispy:
Bahsettiğin sahnede gözleri kızardı evet. Ama çok önce bir ara ekrana bakıyordu gene gözü öyle kızarıyordu.
Büyük ihtimalle nefretinin force'uyla yansıması olabilir... Yandığı için olsa, Darth Vader ölürken maskesini çıkardığında da gözleri kırmızı olurdu. Ama Episode 6'da gözlerinin kırmızı olduğunu hatırlamıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 24 Mayıs 2005 18:27 tarihinde demiş ki:
spoiler olayını kullanmayı sevmiyorum, o yüzden direk yazacağım düşüncemi ona göre okuyun yada okumayın.

windu palpatine'den üstündür. palpatine bilmiyordu bile anakin'in geleceğini. anakin direk girişmeyince kendini savunmak zorunda kaldı lightning ile, o da olmadı. sonlara doğru anakin değişmese, episode 4,5,6 nın kaldırılması gerekecekti. Ayrıca yoda'da ezmiştir bir güzel palpatine'i.

Palpatine geriye dönüp kaçacakken (korkarak), "If so powerful you are, why leave?" diyerek herkesi "daayt" moduna sokmuştur. Sonra tabii ki, çeşitli etkenler ve filmin episode 4'e bağlanması düşünülüp Yoda safdışı kalıyor savaştan. Zaten Yoda'nın bir force push'uyla sandalyeye yapışıp tepetaklak düştüğünde galadakilerin çoğu kahkahaya boğuldu.

Ha peki nedir? Olay, herkesin darkside'ı gözünde büyütmemesi, lucas'ın yaptırdığı sith ve jedi ürünlerinden sith'lerin kapışılıp jedi ürünlerinin elde patlamasını engellemek için Palpatine'in şamar oğlanı olmasından başka birşey değildir. Lafa gelince dırdırdır konuşan palpatine, icraatta işi şansla alıyor.

Ayrıca herkes görmüştür ki, darkside of the force; cilt sağlığına zararlıdır. :)

[spo1=Force]Zaten Lucas sanki filmde hep lightside üstün gibi anlatmış öle bi imaj yakalamaya çalışmış. Gerek Yodanın sidiousun lightningini yansıtıp ardından pushla yapıştırması, gerek anakinin böhü diye ağlayıp ölümle savaşmak için darkside a geçtikten sonra yodanın "eski bi dost qui ölümü yendi" demesi falan bana öle bi izlenim uyandırdı...[/spo][signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Rew]
dediklerine aynen katılıyorum. Özellikle şu kısma:
"Organa'nın Jedi temple'da trooperlarla konuştuğu sırada arkadan löp diye atlayıp takır takır trooper indiren padawanın hareketler de süperdi bence ölene kadar"
En hoşuma giden savaşlardan biri buydu. "Lan acaba Kyle Katarn mı?" diye düşünürken vıjt diye öldü gitti garibim...[/spo][signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

açikcasi daha fazla uzay savaşi olmasini bekliyodum sirf saber dövüşleriyle olmamış.lucas; grevious gibi karizma bi karaktere,clone askerlere sırtından vurulan jedilardan birini öldürtseymiş, grevious benle beraber binlerce insanı peşinden sürüklermiş :p bu arada eklemeden gecmemek lazim sidious un olayları önceden görme gücü var, dolayısıyla mace le yaptiği dövüşte anakinin odaya geleceğini bilip bilemediğini kestirmek güç.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yok hayır.

palpatine o an ne oluyor ne bitiyor göremez. hele duel sırasında, zor. sadece gelecekte olma ihtimali yüksek şeyleri görebiliyor yoda gibi. önceden de görmesi zor çünkü anakin çooook tereddütte kalarak gitti oraya. önceden görse "lan ben winduyla duel yapim sonra anakin kesin gelir halleder" demesi de anakin'in o anki kararsızlığı nedeniyle gayet imkansız gözüküyor.

qui-gon living force ile içiçe olduğu için, kendini ölümsüz kılıyor. mesela episode 1,2,3 te obi-wan ve yoda'nın living force'la o kadar çok alakası yok. eğer 3 ile 4 arasında qui-gon'dan ders almasalar living force ile ilgili, onları da zor görürdük episode 4,5,6 da.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

ya starwars eskilerini izlemediniz mi siz orda hep şöyle deniyodu işte imparator bunu önceden gördü imparator bunu önceden sezdi adam çok güçlü ileriyi görme konusunda (luke hariç o seçilmiş olan) nasıl anakinin geleceğini bilmezdi winduyla olan sahnede bunların hepsi başından çok iyi bir biçimde hazırlanmış komplodur bu bölümler cumhuriyetin nasıl ustaca hazırlanmış bir komplonun karşısından duramayışının anlatılmasıdır yav bunu anlamadınız mı ayrıca tabiki de lucas kötülerin üstünlüğünün sağlandığı bir bölümde iyileri çeşitli numaralarla ön plana alıcak tabiki sith leri rezil edicek çünkü lucas ta jedi aslında :P
bu arada şey sahnesinde tüylerim ürperdi anakinin konsey odasına girdiğinde ne olduğunu biliyosunuz koltuğun arkasında saklanan...nasıl yaptı ya onu dark side işte -izlemeyenler olduğu için söylemiyim anlayın-[signature][hline]imza dediğin ne ola ki ?..hele bi anlat bakim..
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Genel]Film icabı bazı yerlerde olmayacak şeyler var gerçekten, mesela Count Dooku'nun Obi Wan'ı bir force grip ile tutup fırlatıp altetmesi çok saçma. Bu adam kimleri dövüyor ediyor, Count Dooku sanki çocuk dövermiş gibi tek harekette Obi Wan'ın işini bitiriyor, ayıptır..

Sidious'un 4 vs 1'de Windu dışındaki Jediları leblebi yer gibi yemesi de bana fazla yalan geldi. Tamam, Sidious da koskoca Sith Lord sonuç olarak, herhangi bir Jedi'ı dövmesi çok doğal, ama Sidious 4 kişinin arasına ilk atladığında öldürdüğü ilk Jedi kendini savunmak için hamle bile yapmıyor.

Ayrıca filmde hiç olmazsa Grevious'un bir iki Jedi öldürdüğüne tanık olmak isterdim.[/spo][signature][hline]Never come near me again..
Sosyal ağlarda paylaş

Ya iyi güzel de baştan mesajının baştan sona yanlış olduğu "seçilmiş olan"ın luke değil anakin olması gerçeğiyle geçersiz kalıyor zaten ;)

Ha bi de oturup meditasyon yapıp düşünmek var, bi de kılıç düellosunda, üstelik döneminin en iyi kılıç dövüşçüsüyle düelloda kestaneyi korumaya çalışmak için yusuflarken geleceği görmeyi denemek var coldun dediği gibi. Yani hangisi hala bilinemez...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...