Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 valla lucas amca 3. bölümün ismini ne koyarsa koysun umurumda değil. ömrümüz yete de şu son bölümü seyredek...[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Bence anakin in o resmi fake bilemicem.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 o resim epeydir piyasada.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 azmo ya katılıyoru m yenı fılmı cekılmesse en cok ona uzulurum... ama ben bu filmden çok ümitliyim yani kesin iyi bişeyler çıcaka bence.. epidose 1 bir hataydı onu olmamış kabul ediyoruz ewok ları ve jar jar ı fln yanı hec dıkkat etmem o ok atan kucuk yumaoş ayıalrına :)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 ya şu yeni bombanın adı nedir nerden geniş bilgi bulurum[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 burdan[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 abi o anakin nedir...[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 İsim pek bir yaratıcı olmuş. Bölüm 6'nın adı da ilk başta Revenge of the Jedi olarak belirlenip daha sonradan öc almak jedi felsefesine ters diye Return olarak değiştirilmiş. Kim bilir belki Lucas'ın içinde kalmıştır Revenge'i kullanamamak.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bence anakin fake abi o şekildeki bi adama o kadar ileri teknolojide bile zırf versen darth vader gibi rahat kullanamaz ya bi suratı kalmış abi bu ne iç organları gözükecek ayrıca bacağının biri yok?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 kingpin, anakin'in lav ya da benzeri birşeye obi-wan'la olan duel'den sonra düştüğü, bundan dolayi o "oldukça" ileri teknoloji zırhı giymeye mahkum oldugu biliniyor. Resim pek tuhafıma gitmedi benim. Ama fake olabilir tabi birşey demiyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 cıvı'ya düşüyor benim bildiğim öle bişeydi ama .. lava düşse zaten gider abi ? :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Bizimle uğraşmak; Güven Özveri Tecrübe ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Ya baya bi kötü oluyor işte gördüğün gibi. Bacağın teki yok.. vucut mahvolmuş falan. Olacak böyle birşey.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 abi böyle yyanardağ ağzı gibi bişey de dövüşürler lav'a düşer anakişn.. en azından öyle anlatılır görücez filmde..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 genel olarak ben de beğendim.severek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 abi ep. 1 dışında hepsinin arkasındayım...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 abi sonuçta Star Wars bu her episode u beni aşırı heyecanlandıran bir film. Episode lar arası şu iyi şu kötü karşılaştırmaları yapılabilir fakat STAR WARS BU! ismini yazarken bile heyecanliorum OFF![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 bence gelmiş geçmiş teknik açısından en ii duel darth maul duelidir![signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2004 obiwan darth vader duelini kimse gecemez yavas agirdan alarak combat yapilir sonra obi wan bakti olacak gibi dgil adam en sonunda force olur ehue[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: BOccOB, 27 Temmuz 2004 23:44 tarihinde demiş ki: .. Hele episode II iyice kötüydü hem efekt hem işleniş olarak. Bence phanto menace ın özel efektleri çok daha güzel... Lucas naaptı ne etti efsaneyi 3. filmde kurtardı yoksa swg ölür benim için... bunu ilk kez duydum iste hehe azmo, yanliz diilsin 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 phantom menace da jar jar binks gibi bi disney elementi varken nesini seversiniz anlamıyorum.. tabii umarım o yüzden sevmiyorsunuzdur ? :D[signature][hline]I am all, but what am I? Another number that isn't equal to any of you I control, but I comply.Pick me apart, then pick up the pieces I'm uneven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 3. filmde kurtarır mı diye şüpheye düşmüş biri.. Şöyle demek yerinde olur bence: Aksiyona ve dolayısıyla Lightsaber'a doyacaksınız. Edit: Filmi ben çektim ordan biliyorum :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 28 Temmuz 2004 09:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 arcane 6. filmde de tedy bear kılıklı yaratıklar vardı jar jar en azından bir karakterdi. 6 filmde o tedy bearlardan bir orman dolusu vardı. Ve de tam techizatlı stormtrooperları taşla sopayla yeniyorlardı. Şimdi bu öğeler 6. filmi çocuk filmi yapmıyorda ilk filmdeki jar jar mı çocuk filmi yapıyor? hee bir de anakin diyeceksin de anasının karnından 20 yaşında çıkamazdı herhalde.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: BOccOB, 28 Temmuz 2004 01:23 tarihinde demiş ki: ama yeni episode lardaki lightsaber duel ları hiç birşeye değişmem, gelişen teknoloji ve stunt-manlik sağolsun :P said: Bivrip, 28 Temmuz 2004 01:38 tarihinde demiş ki: bence gelmiş geçmiş teknik açısından en ii duel darth maul duelidir! star wars episode 1'i çok sevmemin darth maul ve qui gon jinn'in çok büyük etkisi var.. ilk üç filmi izlemiştim de fazla sevmemiştim.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 valla yeni epsiodeları beğenmemenin tek sebebi eskilere efsane gözüyle bakmak olabilir sadece. yani okadar güzel filmlerki gözünüzde ne yaparlarsa yapsınlar içine edecekler piskolojisi bence :) yoksa gayet güzeller bence. hele episode 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 abi eskilirde hikaye var... atmosfer var üstüne üstlük efsaneler.. ama ep.1 de hiç biri yok.. efektler güzel gungan savaşı fln çok şık ama abi jar jar nasıl bir karakterdir??? zaten klon savaşını başlatarak kişiliğini karakter kapasitesini ortaya koyuyor.. ama darth maul duel'i ayrıdır... ödüllü fln zaten o... ep2 bence baya baya iyidi aslında bir iki yer var insanın gözüne takılan ama filmin akışı sırasında fark etmiyosun bile.. bence 3 süfer olacak[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar