RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Blöööö[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sigara.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hamam böcüü. ıyk[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 uyuz olduğum insanlara kibar davranmak zorunda kaldığım anlar. bi de patlıcan.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fede yuh. o ne ya. icim bir garip oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 fede o ne ya[signature][hline]Ex Malruthion... All I imagine is heaven on earth, I know it's you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: fede, 13 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence Korktum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 *50cent (ve benzerleri) *içindeki yemek parçaları net görülebilen kusmuk *dışkı IIIIIIIYK *sarkık popolar *sarkık&tombul gıdılar *çok sahte görünen saç renkleri (mavi turuncu...) *hayvanları kendilerini yalarken görmek *develerin tükürük gibi şeyleri *kuzu eti *ritmixin narlısı IYK *tuvaletteki çöp *sahlep *tarçın *zencefil[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Mavi, 12 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Sigara. :tup:[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 dişlerimin arasından bir halının yada yün bişeyin geçmesi ve o anda içimin titremesi iğreniyorum ama çok yapmak istiyorum durumu anlamyamadım gitti[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki: - E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 20'den az köntürün kaldıgında kadının cıkıp "Su an ON DOKUZ köntürünüz vardır lütfen en kısa zmanda köntür yükleyiniz"demesine sinir oluyorum...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Mavi, 12 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Sigara. +1[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atakman Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 çocukken rüyamda bana hep isalli insan dışkısı(shit)+sümük+tükrük+kusmuk karışımını zorla içirmeye çalıştıklarını görürdüm. o günden beri bu karışımdan nefret ediorm sdlfgjksdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Mide filminizi cekerken icidikleri beyaz dis macunu kıvamında yogun sıvı(Yaklasık yarım litre iciyorsunuz ölüm gibi)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Küpe ! küpelerden nefretten öte tiksiniyorum, özellikle küpe abartı bir küpeyse yüzüne bakmadan konuşuyorum. Kız arkadaşlarıma, anneme, sevgilime küpelerini çıkartmasını rica ettikten sonra rahat konuşabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Sinek.Hele bi de böle ellerini sürtmüyolarmı birbirlerine tiskiniyorum[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bademciklerim cok problemlidir en ufak üsütmede hemen siser ve düzelmesi cok uzun zaman alir. Bahsi gecen zaman icinde sisen bademciklerimin yutkunurken yarattigi garip his beni benden alir acidan baska biseydir o tarif edilemez sanki birbirine deger insani alir goturur buralardan ve en yakın yere kafa atma istegi yasatir, yasayan bilir.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ? [Bu mesaj daverc tarafından 13 Kasım 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 rock - metal ve türevleri midem bulanır kusarım çalan yerden yalın ayak kaçarım .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM www.2pac.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qsc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: Razu, 13 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki: 20'den az köntürün kaldıgında kadının cıkıp "Su an ON DOKUZ köntürünüz vardır lütfen en kısa zmanda köntür yükleyiniz"demesine sinir oluyorum... +8544684 abi süper derece uyuzz we tiksinç bu olay kafayı yiyom yaaa her seferinde küfür ediom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Punk kızlar...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Jackie Chan sevmeyen kızlardan tiksinirim... Jackie Chan sevilmez mi ya...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Bi de lahana turşusu[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Yalnız olduğum sıralarda gördüğüm mutlu çiftlerden de tiksinirim...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: kitana, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki: dişlerimin arasından bir halının yada yün bişeyin geçmesi ve o anda içimin titremesi iğreniyorum ama çok yapmak istiyorum durumu anlamyamadım gitti +1! aklıma biseler daa geldi,bn d otobus camlarndan cookkk igrenirim yaglı yaglı boyyle öğğğ ayrıca yolda karaçarşaflıları falan görünce de tiksiniyorum!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar