Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En tiksindiğiniz şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
uyuz olduğum insanlara kibar davranmak zorunda kaldığım anlar.
bi de patlıcan.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Mesaj tarihi:
Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..

Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
fede o ne ya[signature][hline]Ex Malruthion...
All I imagine is heaven on earth,
I know it's you
Mesaj tarihi:
said:
fede, 13 Kasım 2005 00:01 tarihinde demiş ki:
Erkek cinsel organına ( Penis ) tırnak makası veya sarımsak rendesiyle yapılan müdahale çok iğrençtir bence

Korktum (:
Mesaj tarihi:
*50cent (ve benzerleri)
*içindeki yemek parçaları net görülebilen kusmuk
*dışkı IIIIIIIYK
*sarkık popolar
*sarkık&tombul gıdılar
*çok sahte görünen saç renkleri (mavi turuncu...)
*hayvanları kendilerini yalarken görmek
*develerin tükürük gibi şeyleri
*kuzu eti
*ritmixin narlısı IYK
*tuvaletteki çöp
*sahlep
*tarçın
*zencefil[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.

Mesaj tarihi:
said:
Mavi, 12 Kasım 2005 23:31 tarihinde demiş ki:
Sigara.

:tup:[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
dişlerimin arasından bir halının yada yün bişeyin geçmesi ve o anda içimin titremesi iğreniyorum ama çok yapmak istiyorum durumu anlamyamadım gitti[signature][hline]Rewendor, 08 Ağustos 2005 01:08 tarihinde demiş ki:
- E iyi de benim Diablodaki karakterim de Jet Remziydi o da frp deil mi
Mesaj tarihi:
20'den az köntürün kaldıgında kadının cıkıp "Su an ON DOKUZ köntürünüz vardır lütfen en kısa zmanda köntür yükleyiniz"demesine sinir oluyorum...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
çocukken rüyamda bana hep isalli insan dışkısı(shit)+sümük+tükrük+kusmuk karışımını zorla içirmeye çalıştıklarını görürdüm. o günden beri bu karışımdan nefret ediorm sdlfgjksdlf
Mesaj tarihi:
Mide filminizi cekerken icidikleri beyaz dis macunu kıvamında yogun sıvı(Yaklasık yarım litre iciyorsunuz ölüm gibi)[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste

Mesaj tarihi:
Küpe !
küpelerden nefretten öte tiksiniyorum, özellikle küpe abartı bir küpeyse yüzüne bakmadan konuşuyorum. Kız arkadaşlarıma, anneme, sevgilime küpelerini çıkartmasını rica ettikten sonra rahat konuşabiliyorum.
Mesaj tarihi:
Bademciklerim cok problemlidir en ufak üsütmede hemen siser ve düzelmesi cok uzun zaman alir. Bahsi gecen zaman icinde sisen bademciklerimin yutkunurken yarattigi garip his beni benden alir acidan baska biseydir o tarif edilemez sanki birbirine deger insani alir goturur buralardan ve en yakın yere kafa atma istegi yasatir, yasayan bilir.[signature][hline]Kulağı kıvrık köpek biti gibi huysuzlandın ? Kekiği bol buldundamı yıprandın ?

[Bu mesaj daverc tarafından 13 Kasım 2005 01:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
rock - metal ve türevleri midem bulanır kusarım çalan yerden yalın ayak kaçarım .[signature][hline]YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!!
Yerin kulağı var derler.Benimde kulağım var.Peki ben yermiyim?... HAYIR YEMEM

www.2pac.com
Mesaj tarihi:
said:
Razu, 13 Kasım 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
20'den az köntürün kaldıgında kadının cıkıp "Su an ON DOKUZ köntürünüz vardır lütfen en kısa zmanda köntür yükleyiniz"demesine sinir oluyorum...
+8544684 abi süper derece uyuzz we tiksinç bu olay kafayı yiyom yaaa her seferinde küfür ediom
Mesaj tarihi:
Jackie Chan sevmeyen kızlardan tiksinirim...

Jackie Chan sevilmez mi ya...[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için
Mesaj tarihi:
said:
kitana, 13 Kasım 2005 00:38 tarihinde demiş ki:
dişlerimin arasından bir halının yada yün bişeyin geçmesi ve o anda içimin titremesi iğreniyorum ama çok yapmak istiyorum durumu anlamyamadım gitti

+1!

aklıma biseler daa geldi,bn d otobus camlarndan cookkk igrenirim yaglı yaglı boyyle öğğğ
ayrıca yolda karaçarşaflıları falan görünce de tiksiniyorum!!! :D
  • Yeni Oluştur...