Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stealth/ Görünmez Savaşçı

progamer

Öne çıkan mesajlar

Yönetmen: Rob Cohen

Oynayanlar: Josh Lucas
Jamie Foxx
Jessica Biel

Konu: Özel bir program için 400 pilo arasından 3 pilot seçilir. Bunlar mutlu mesut iken filolarına yeni bir uçak eklenir. Uçağın bir pilotu yoktur. Yapy zeka tarafından kurtarılır. Dört dü zor bi görevden dönerken Stealth adlı uçağa yıldırım çarpar ve uçak kafayı yer. Sadece planlama aşamasında olan bi operasyonu kendine hedef seçer ve rusyaya doğru yola çıkar. Diğer üç pilotta onu durdurmaya peşinden giderler....

Film bence güzel ama yurt dışında pek beğenilmemiş galba. Filmin havada geçen sahneleri muheşem. Özellikle havadaki benzinin yanma sahnesi muhteşemdi. xXx ve Fast and the Furios'u sevdiyseniz bunu da seversiniz...[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozkolous, 07 Ağustos 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
vizyona girecek olan bi filmmi

walla beyazperde de yapım aşamasında dio ama ben dvd sini buldum(orjinal diil)[signature][hline]I sense much beer in you! Beer leeds to intoxication! Intoxication leeds to hang over! Hang over leeds to suffering!!
Sosyal ağlarda paylaş

klasik amerikan filmi ve yine klasik amerikan gücünün süperliğini anlatıyor
walla bu filmi sırf savaş uçaklarına hasta olduğum için izledim
biraz film saçma teroristleri ve korelileri fazla güçsüz göstermişler :)

not:torrentit.com ve filelist.org da var 1.5 hafta önce upload edildi torrent kullananlara duyurulur[signature][hline]Nan Curunir
FallenAngeL, 06 Ağustos 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
bugunlerde fakelerde dehset artıs var güçte bir dengesizlik hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
havadaki uçağa nasıl yıldırım çarpıyor? (yıldırım aslında yerden havaya bir olaydır ama olay yer ile bağlantısıdır)

cidden bu amerikallıların yeni bir hedefe ihtiyacı var. ne bu rus sevdası. konu bulamıyor adamlar ruslara bağlıyorlar. ayrıca kadın jet pilotu da komiğime gitti biraz. filmi izlemedim ama umarım o pilotlar arasıdna bir aşk hikayesi felan yoktur.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...