10ur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Klavyenizi ters çevirip bikaç kez sallayın :D ne çıkcaaak Walla bende ekmek kırıntısından başka bişi çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çöp çıktı benimkinden.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 ekmek kırıntısı saç susam gıbı şeyler[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 GARBAGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye bağıran bi topic bende de abimin uzun saçları sağolsun bi sürü saç çıktı[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bi dolu kirpik ekmek kırıntısı çekirdek kabuğu kedi tüyü[signature][hline]Dynun, 12 Kasım 2005 09:40 tarihinde demiş ki: Gelin tanış olalım, Aylardan da Kasım. Rira ediyorum canım patilerim Biraz uslu olalım. Israr edersen eğer cıvıtıcam diye Çok dikkat et baş harflere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 laplop alınca dikkat etmeye başladım hem laplop'un klavyesi desktop masalarındaki gibi aşşa da olmadığında nerdeyse hiç döküntü olmuyor belki bir kaç ufak kağıt parçası biraz da pizza kırıntısı :D ama desktop klaveyede neler neler: kuruyemiş atığı, bilimum unlu mamul kırıntıları, bitkiçayı kola ve nescafe + türk kahvesi lekeleri, yağlı ellerin kalıntıları :D toplandığında avucu doldurcak fazlalıkta toz yumağı, çubuk makarna yediğimin kanıtları vb. :D edit: tabi her bölgeden bilimum kıllar. uzun kısa kıvrık vb. :P (iğrençlikten dolayı özür dilerim.)[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) [Bu mesaj muzcu tarafından 13 Kasım 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 [signature][hline]FİLTHY PLAY!*********... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 omfg süper lan haha. kül tabağı icat olmadan öncesi :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 bende toz kül ekmek kırıntısı ...[signature][hline]EMESEN SIPEYS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 zaugna nın olcaktı bi resmi :d[signature][hline]Say will you dream with me tonight, under moonlit skies? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saç toz yapış yapış bi şeyler(haıyr öle değil) kırıntı çekirdek[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 hicbirsey cikmadi cok temizim len[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çorap ipliği, katılaşmış tarhana çorbası, ekmek kırıntıları, susamlar, saç, toz, kaybettiğim sim kartım ve yeşil bi parça[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Kurutulmus süümük..Kek+saclar uzun kısa her türlü..gereksizn binimum sacma sapan ekke kırıntılari tozlar selpak kagitlar. O_o imkansiz ama cıakrdim icinden salo bant parcasi. simdilik bu kadar kim bilir daha ne homojenler vardir ciidne :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saç çıktı ve kırıntılar[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kuru üzüm çıkmıtı bi keresinde nasıl girmıs anlamadım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 kirpik var, çiğdem çöpü var, bide kırıntı dolu[signature][hline] Müthiş Site Prudent a.k.a Sorrowful İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 toz[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) tee eskiden uo oynarken nickim Azeroth du Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Sigara külü 6 yıldır aradığım küçük kardeşim. P.s : Fistan koyma odamın resmini yaa ;)[signature][hline]Güzel Sözler Arşivi karala bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 çiğdem çöpü ne be[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Cips, kek, kola, ekmek pide v.s envai çeşit hamurlu ürün, bir iki çözemediğim cisim..[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -Nasıl Post Kasılır? -by Sabrina- -El es mi compañero del alma, -Nos encenderemos por siempre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 saol 10ur, bi sözünle benimki de dahil tüm patilerin klavyelerini temizlettin:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 of masayı mahfettim sizin yüzünüzden[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Susam , Cekirdek kabuu[signature][hline]oper, 09 Kasım 2005 00:07 tarihinde Hakansukurun 10 dk kızlarla ilgili 10 topic acmasından sona demiski: olm senin sorunun mu var kızlarla?? istedin de vermediler herhalde.. ?? ------------------------------- Haumarush-Tauren-WArrior-Zaptiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Garadia, 13 Kasım 2005 15:24 tarihinde demiş ki: saol 10ur, bi sözünle benimki de dahil tüm patilerin klavyelerini temizlettin:P Bişi diil kendim temizlerkene aklıma gelmişti zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar