Keyzar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Geçen gün MTV'de izledim ilk kez ve resmen bayıldım:)... Snoopdog, Xzibit ve adını hatırlayamadığım diğer iki rapçi arkadaş oynamışlar ve izlenmeye değer bir klip olmuş. İzlemeyenler içinde fazla spoiler vermiyim. Sadece beni mi bu kadar etkiledi merak ettim, o yüzden açtım konuyu...[signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 said: Keyzar, 14 Kasım 2005 00:43 tarihinde demiş ki: Geçen gün MTV'de izledim ilk kez ve resmen bayıldım:)... Snoopdog, Xzibit ve adını hatırlayamadığım diğer iki rapçi arkadaş oynamışlar ve izlenmeye değer bir klip olmuş. İzlemeyenler içinde fazla spoiler vermiyim. Sadece beni mi bu kadar etkiledi merak ettim, o yüzden açtım konuyu... yorum yok[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 biri başına silahmı dayamış yorum yapman için yorumun yoksa nie post atıosun ahauheha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 abi ne demek istediğimi anlamadın mı yoksa anlamamış gibi mi davranıyosun ben o bölümleri boşu boşuna mı siyahla gösterdim bide post kassam her gün attığım mesaj sayısı 4 den daha yüksek olurdu emin ol[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 yüxeses te seyrettim komik olmuş baya,ayrıntıları hatırlasam bide..[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korNNN Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 sewin biraz[signature][hline]Komiklik yapmak için espiriye gerek yok zaten komiksiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Korn'un müziğini sevmesemde her klibi gibi bu da güzel olmuş...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ben kornla ilgili hatırladığım tek şey another brick in the wall da gitaristlerinin soloyu çalmak için kıçını yırtması[signature][hline] estranged I knew the storm was getting closer And all my friends said i was high But everything we've ever known's here I never wanted it to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Dinleyene saygı duymak zorundasın, ayrıca klip tartışılıyor burda ki çok güzel olmuş klip bence de.[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Arkeyn uyuma kornuna sahip cik![signature][hline]Torrentit.com: Miraul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 abi şahane bi klip bu ya. her dinlediğimde yarılıyorum, gözlerimden yaşlar akıyor. "Lil' Jon as Jonathan Davis, Xzibit as Fieldy, David Banner as David Silveria, and Snoop Dogg as Munky." nasıl bir ekip seçmişlerse harika olmuş. Lil Jon ve Snoop Dogg cuk diye uymuş adamlara hahhaha. Korn söylesin bunlar playback yapsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 şarkıyı da klibi de çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 hayır ben niye bi ateşle saldırmışsam ahh ergenlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kornun sevdiğim iki şarkısından biri :p diğeri deep inside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 hahah, ben bu klibi ilk izlediğimde korndaki abilerin tiplerinden haberim yoktu, rapçileride tanımam pek. Eh klipteki herifleri gerçek korn sanmıştım, sonra başka biyerde adamları zenci görünce baya şaşırmıştım uzun bi süre sürdü ne olup bittiğini anlamam (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar