Invulon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Webde LBA 2 yi ararken bunlari buldum :p Abandonware share ediim dedim Little Big Adventure : LBA 1, oldschool platform/adventure, klasik bi oyun oynamadiysaniz deneyin mutlaka, 2ncisi ise daha mukemmel Full Throttle !!! Full Throttle, Klasik gene :p koleksyon da tutiyim diye indirdim tekrardan bitirdim super yani Lotus : hehe lotusu gorunce dayanadim, ilk yaris oyunlarin biri oynadigim Wolfenstein 3d ilk FPS oyunu, arkasinda Doom geldi :p Doom I-II Doom Serisi Space Quest Series !!! <3<3 Street Fighter 2 hehe eger arcade oyniyip bu oyunu bilmiyorsaniz intear edin ne diyim, diger bi klasik LBA 2 ariyorum hala tabi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satyriasis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Monkey Island - The Curse of Monkey Island... Bileniniz var mıdır bilmiyorum ancak 1997 yılında oynadığım oyunu tekrar oynama imkanı buldum şu sıralar... Torrent sağolsun :) Görüp görebileceğiniz en komik oyun olduğunu iddia ediyorum. Başka MI'cı varsa konuşalım, tartışalım... Guybrush : How can you see without eyeballs? Murray : How can you walk around without a brain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2005 cidden monkey island türünün en iyi örneklerinden biri bence, çok eğlendirici bir oyundur :)[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 full throttle hayatimin oyunu muthistir[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stykx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 prince of persia 1 2 hala oynarim tabi monkey island serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 larry'leride indir arşiv yapıyorsan :) bende dün odamı toparlarken Wing Commander 4'ü buldum.(aldığım 2.orjinal oyundu) sevindirik oldum birden :) bilmiyorum abondoware olarak vamıdır ama oynamayan varsa gitşim bi şekilde oynasın.[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Monkey Island serisinin bütün oyunları (4 atarsak) bence kalsikler arasında olması gereken ilk oyunlar. Full Throttle, The Dig, Day of the Tentacle, Maniac Mansion hepsi klasiktir. Tabii Leisure Suit Larry serisini de unutmamak lazm....[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Lost Vikings..Blizzard'ın oyunuydu sonra sapıttılar sc,diablo falam yaptılar (Şaka)[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 ehe lost vikingte harikaydı. takım bazlı oyunların atasıdır kendisi :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Quake 1 derim. Burda topic açmıştım.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 kimse hlaf-life demedi mi? ayıp ayıp[signature][hline]War, war never changes!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2005 Volfied öneririm haliyle...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... O da satılık ya da takaslık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: Chorap, 05 Kasım 2005 23:10 tarihinde demiş ki: kimse hlaf-life demedi mi? ayıp ayıp de get yaa half life ın neresi klasik be! klasik fln deil o.Yaşını alsın biraz o. -Tanktics bir klasiktir. (pek adını duyan yok ama) -Return Fire -Wrestlemania -Red Alert 1 -Warcraft 2 (3. sünden daha iyi bence,klasik oyunlar 3D ye geçince pek iyi olmuyor.Yeşmilord!) -Setlers 2 -Outlaws -Worms2 -Simcity 2000 -Duke nukem 3D -starcraft -Fragile:Allegiance -Theme Hospital -Dark Earth -Sensible Soccer (az Kalsın unutuyoduk) daha aklıma geldikçe eklerim[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr [Bu mesaj GM_Eldarduil tarafından 06 Kasım 2005 03:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 theme hospital ve outlaws hastasıyımm ya onlar cook guseldi nerden bulabılırım bılen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 another world flashback the lost vikings mega lo mania .. .[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 daggerfall eye of the beholder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Theme Hospitalde Outlawsda eski oyun kolleksiyonumda yatıyolar.Bulana kadar neler çekmiştim. Turok Oddworld KKnD Homeworld Heroes 3 Jedi Knight:Dark Forces II Bakıyorumda tepemdeki cd lere.Aslında yazılacak o kadar çok eski oyun warki.Bunlar sadece favorilerimden.[signature][hline]Palantis Moderatör İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 theme hospital olmadan olurmu yaw;)[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Sacrifice...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!" Bruenor Battlehammer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: GM_Eldarduil, 06 Kasım 2005 03:06 tarihinde demiş ki: -Fragile:Allegiance taptığım oyunlardan biridir bence de gerçekten çok iyi bir oyun şimdiye kadar sayılanların oyunların çoğu bende var isterseniz bi şekilde ulaştırabilirim fakat çöyle bi sorun var ki oynayamıyorum xp desteklemediği için öle duruyolar emulatorler(dos) de sürekli sorun çıkarıyo çözüm bilen varsa sölerse pm ile çok sevinirim(: ha bir de lucas arts ın afterlife a taparım bence tam bir klasiktir[signature][hline]In flames we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 populous kraldır var mı temin edebileceğim bi yer??[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: mulgear6, 08 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: populous kraldır var mı temin edebileceğim bi yer?? ben o oyunu cok aradım zamanında bulamadım cd olarak :( 2cisi guzelmi onun?[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Yaw Full Throttle i indirdim ama oyunda save edemiyorum bide konuşma yazılarının hızını düşürmeme rağmen okunamicak kadar hızlı geçiyor.acaba xp yüzünden mi deniyen varmı veya çözümünü bilen oynamayı çok istiyorum da bu oyunu.[signature][hline]Eh Tıklayın Artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 said: GM_Eldarduil, 08 Kasım 2005 21:59 tarihinde demiş ki: said: mulgear6, 08 Kasım 2005 21:54 tarihinde demiş ki: populous kraldır var mı temin edebileceğim bi yer?? ben o oyunu cok aradım zamanında bulamadım cd olarak :( 2cisi guzelmi onun? ben 1 i ve 3 u oynadim ama 3 icin 1 gerkiyo bi dk yukliim belki gerekmez 2yi oynamadim hic bi de o oyunu benden baska seven olduu icin mutlu oldum [signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe Yoda: That's why you failed en iyi bölüm(kapatmayııııın) fenerbahçe [Bu mesaj mulgear6 tarafından 08 Kasım 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 ilk oyun zaten Abondonware olması lazım isterse bile indiri ver[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: TelekomaKafamgirsin - ! - Grrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar