Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Arcane Talents - 28 points Arcane Subtlety rank 3/3 Arcane Focus rank 5/5 Arcane Concentration rank 3/5 Improved Arcane Explosion rank 5/5 Evocation rank 1/1 Improved Counterspell rank 2/2 Arcane Meditation rank 5/5 Presence of Mind rank 1/1 Arcane Instability rank 3/3 Fire Talents - 0 points Frost Talents - 23 points Improved Frostbolt rank 5/5 Ice Shards rank 5/5 Winter's Chill rank 3/3 Piercing Ice rank 3/3 Cold Snap rank 1/1 Arctic Reach rank 2/2 Frost Channeling rank 3/3 Ice Block rank 1/1 sizce nasil ekleme yapmak yada bir seyi degistirmek gerekirmi sizce yoksa daha iyi bi talent secimi varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 perfect bende bunun benzeri yapcam ama accık pvp olcagı için shatterı alcam[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 shatterlisini kullanıodum pvp icinde ama pve icin senin yaptıgın en iyisi bana gore[signature][hline]Mervune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Pom gider ice barrier gelir. Gerisi güzeldir evet.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 PvE dediğinden kastın nedir onu öğrenmeli ilk? MC, BWL, Onyxia ise farklı talentlar tavsiye edebilirim. Ama diosan sadece farmlamak ve DM, Lbrs, Ubrs gibi yerlerse uygun bence.[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2005 evet gangren ben alt karakter olarak mage açtım ve buyuk isntancelar için en uygun talentleri yazabilirsen çok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Shatter ve Frostbite 5/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arcane Talents - 20 points Arcane Subtlety rank 3/3 Arcane Focus rank 5/5 Improved Arcane Missiles rank 2/5 Improved Arcane Explosion rank 5/5 Evocation rank 1/1 Improved Counterspell rank 2/2 Arcane Meditation rank 2/5 Frost Talents - 31 points Improved Frostbolt rank 5/5 Ice Shards rank 5/5 Improved Frost Nova rank 2/2 Piercing Ice rank 3/3 Cold Snap rank 1/1 Improved Blizzard rank 1/3 Arctic Reach rank 2/2 Shatter rank 5/5 Ice Block rank 1/1 Frostbite rank 5/5 Ice Barrier rank 1/1 Sizce bu nasıl? [Bu mesaj adonis tarafından 09 Kasım 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 barriersiz pve speci hatta frost speci limonsuz mercimek corbasina benzer icilir ama yane gerek yok[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Büyük instacelarda genelde bosslar önemli olduğundan, Frost Nova, Shatter ve Frostbite çok gereksiz kalıyor. Aynı şekilde Icebarrier'in de gereksiz olduğu kanısındayım. Imp. Frostbolt, Arctic Reach, Frost Channeling gibi talentlar daha yararlı olacaktır. Özellikle Iceblock (Cold Snap ayrıca) en yakın dostun sayılır, bir priestten çok ona güvenebilirsin :) Arcane dalında ise, kesinlikle Arcane Subtely, Arcane Focus, Arcane Concentration gibi talentları alman gerekir. Evocation, Arcane Mind mana sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Bazı kişiler Arcane Meditation da alabilir ama bence 5 talent vermek gereksiz. Mage Armor + Mana Gemler + Night Dragon + Mana Potlar işini görür. Bunun dışında biraz daha hasar vermeye yönelik 3% crit ve 3% damage veren Arcane Instability ile benim şahsen çok sevdiğim ve yararlı bulduğum Presence of Mind gibi talentleri alabilirsin. Şu anda BWL, MC ve Onyxia gibi instancelarda bunları kullanıyorum, çokta memnunum :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 ice blocku es gecip arcane power almak konusunda ne diyorsun gangren ? ben oyle bir sey dusunuyordum su rank isimi bitirdikten sonra 31 arcane 20 frost[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Brewers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Arcane Power (büyük instancelarda) gereksiz mana kaybından başka bişey değil. Magelerden hiçbiryerde çok ciddi damagelar beklenmiyor birkaç boss dışında. Ice Block, Elonia'nın dediği gibi guild içindeki healarlardan daha çok güvenilen bişey haline geliyor. Ice barrier insanlarla berbaber oynadıktan, insanlar senin oyun tarzını öğrendikten sonra kaldırabilecek bişey bana kalırsa büyük instanceların başlarında ice barrier olmazsa olmaz fakat daha ilerlerde, takımının dispellerine, heallarına, bufflarına güvenibileceğini düşündüğünde ister istemez barrier dışı instability e kayıyosun. Ayrıca Ice barrier malum 31 talent istediğinden pve spec dışına çıklmış oluyor ulaşmak için. Chill effect efendime söliyim imp blizzard falan gibi. Frost effectlere immune olan çoğu boss ve minion mob için gereksiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 hmm pve için frost mu gidiyorsunuz? fire giden tek "zeki !" ben miyim acep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 PvE Bencede firedır. Frost olacaksada shatter olmalı. Boss'a gidene kadar bir sürü adamı daha kolay hızlı kesmeni sağlar.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fire frost farketmez :) Ama genelde frostun artıları mc/bwl de yüksektir... survivability/mana cost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fire mage le mc-bwl-onyxia yapilmaz yapilamaz.ragnaros a girin bakalim fire magelerle hehe.tabi gelebilirseniz[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 fire magele de mc bwl onyxia yapılabilir bizim guildde 2 tane fire mage var gayet güzel damage yapıyolar ragnarosu da kestik :D[signature][hline]Tuor Delarren Tuor of BoD(WoWEU-Bladefist) Level 60 Undead Mage Ecavi of Magtheridon(WoWEU) Level 5x Human Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 yapılır :) AMissiles rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 bende fire mageim ama frost mageler genelde geciyo damage meterda :) 10. falan oluyorum genelde mcde gectigim frost magelerde oluyo tabi.ama zul gurubda falan müthis damage veriyorum o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Hiçbir firemage attığı am lerle frost mage'i damage da geçemez. PVE de frost talentları damage/mana oranı çok yüksek olduğu için tercih edilir. 9k mana ile 7 kez su içerek tüm molten core u bitirebiliyorum. Bu fire spec ile yapılamaz.[signature][hline]Eshreff-[Mage] of Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 ya zaten allahın emri ki o haha. pve için frost talent ve int-spirit item lazımdır. hele moltencore giren firemage'e ne diyim, misafir sanatçıdır...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 PvE de Frost Mage > Fire Mage bunu tartışmayalım. Tartışalım diyosanız buyrun neden fire mage diyosunuz yazın okuyalım.Ardından ben neden frost mage diyorum yazayım bide siz okuyun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: innkeeper, 09 Kasım 2005 08:42 tarihinde demiş ki: hmm pve için frost mu gidiyorsunuz? fire giden tek "zeki !" ben miyim acep :) HAYIIRRRR :D BEN HAYATIMI WERDIM FIRE A DURUN YAPMAYIN GITMEYIN ICE A :):):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: xrex, 09 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki: fire mage le mc-bwl-onyxia yapilmaz yapilamaz.ragnaros a girin bakalim fire magelerle hehe.tabi gelebilirseniz 10 aydir fire mage im ragnarosu 5 ay once felan kestik su ustune usluk 27 kisi lucifronu kestik su anda nefarius dayiz guildmaster is icin 2 haftaligina bi yere gidicem dedi hala gelmedi ugrasmioruz zaten onuda kestiler warsongda 2 3 hafta once felan horde guildi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2005 said: muzcu, 12 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki: ya zaten allahın emri ki o haha. pve için frost talent ve int-spirit item lazımdır. hele moltencore giren firemage'e ne diyim, misafir sanatçıdır... Ya ne olursunuz boyle seyler yazmayin bilip bilmeden ondan sonra terbiyesiz diorlar bana forumlarda yok abi oyle bisi misafir sanatci nedir ya banada cok soylediler ilk gircegimizde 6 7 ay once felan frost ol die ben fire kaldim fire girdim dd listlerdede adim cikar yani oyle demeyin misafir felan die plx[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar