Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pure pve mage

Remus

Öne çıkan mesajlar

Arcane Talents - 28 points

Arcane Subtlety rank 3/3
Arcane Focus rank 5/5
Arcane Concentration rank 3/5
Improved Arcane Explosion rank 5/5
Evocation rank 1/1
Improved Counterspell rank 2/2
Arcane Meditation rank 5/5
Presence of Mind rank 1/1
Arcane Instability rank 3/3

Fire Talents - 0 points

Frost Talents - 23 points

Improved Frostbolt rank 5/5
Ice Shards rank 5/5
Winter's Chill rank 3/3
Piercing Ice rank 3/3
Cold Snap rank 1/1
Arctic Reach rank 2/2
Frost Channeling rank 3/3
Ice Block rank 1/1

sizce nasil ekleme yapmak yada bir seyi degistirmek gerekirmi sizce yoksa daha iyi bi talent secimi varmi
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane Talents - 20 points

Arcane Subtlety rank 3/3

Arcane Focus rank 5/5

Improved Arcane Missiles rank 2/5

Improved Arcane Explosion rank 5/5

Evocation rank 1/1

Improved Counterspell rank 2/2

Arcane Meditation rank 2/5

Frost Talents - 31 points

Improved Frostbolt rank 5/5

Ice Shards rank 5/5

Improved Frost Nova rank 2/2

Piercing Ice rank 3/3

Cold Snap rank 1/1

Improved Blizzard rank 1/3

Arctic Reach rank 2/2

Shatter rank 5/5

Ice Block rank 1/1

Frostbite rank 5/5

Ice Barrier rank 1/1

Sizce bu nasıl?

[Bu mesaj adonis tarafından 09 Kasım 2005 02:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük instacelarda genelde bosslar önemli olduğundan, Frost Nova, Shatter ve Frostbite çok gereksiz kalıyor. Aynı şekilde Icebarrier'in de gereksiz olduğu kanısındayım.

Imp. Frostbolt, Arctic Reach, Frost Channeling gibi talentlar daha yararlı olacaktır. Özellikle Iceblock (Cold Snap ayrıca) en yakın dostun sayılır, bir priestten çok ona güvenebilirsin :)

Arcane dalında ise, kesinlikle Arcane Subtely, Arcane Focus, Arcane Concentration gibi talentları alman gerekir. Evocation, Arcane Mind mana sorunlarını ortadan kaldıracaktır. Bazı kişiler Arcane Meditation da alabilir ama bence 5 talent vermek gereksiz. Mage Armor + Mana Gemler + Night Dragon + Mana Potlar işini görür.

Bunun dışında biraz daha hasar vermeye yönelik 3% crit ve 3% damage veren Arcane Instability ile benim şahsen çok sevdiğim ve yararlı bulduğum Presence of Mind gibi talentleri alabilirsin.

Şu anda BWL, MC ve Onyxia gibi instancelarda bunları kullanıyorum, çokta memnunum :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage
Sosyal ağlarda paylaş

Arcane Power (büyük instancelarda) gereksiz mana kaybından başka bişey değil. Magelerden hiçbiryerde çok ciddi damagelar beklenmiyor birkaç boss dışında.

Ice Block, Elonia'nın dediği gibi guild içindeki healarlardan daha çok güvenilen bişey haline geliyor. Ice barrier insanlarla berbaber oynadıktan, insanlar senin oyun tarzını öğrendikten sonra kaldırabilecek bişey bana kalırsa büyük instanceların başlarında ice barrier olmazsa olmaz fakat daha ilerlerde, takımının dispellerine, heallarına, bufflarına güvenibileceğini düşündüğünde ister istemez barrier dışı instability e kayıyosun.

Ayrıca Ice barrier malum 31 talent istediğinden pve spec dışına çıklmış oluyor ulaşmak için. Chill effect efendime söliyim imp blizzard falan gibi. Frost effectlere immune olan çoğu boss ve minion mob için gereksiz...
Sosyal ağlarda paylaş

PvE de Frost Mage > Fire Mage bunu tartışmayalım.
Tartışalım diyosanız buyrun neden fire mage diyosunuz yazın okuyalım.Ardından ben neden frost mage diyorum yazayım bide siz okuyun.[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 09 Kasım 2005 11:42 tarihinde demiş ki:
fire mage le mc-bwl-onyxia yapilmaz yapilamaz.ragnaros a girin bakalim fire magelerle hehe.tabi gelebilirseniz

10 aydir fire mage im ragnarosu 5 ay once felan kestik su ustune usluk 27 kisi lucifronu kestik su anda nefarius dayiz guildmaster is icin 2 haftaligina bi yere gidicem dedi hala gelmedi ugrasmioruz zaten onuda kestiler warsongda 2 3 hafta once felan horde guildi[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
muzcu, 12 Kasım 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
ya zaten allahın emri ki o haha. pve için frost talent ve int-spirit item lazımdır. hele moltencore giren firemage'e ne diyim, misafir sanatçıdır...

Ya ne olursunuz boyle seyler yazmayin bilip bilmeden ondan sonra terbiyesiz diorlar bana forumlarda yok abi oyle bisi misafir sanatci nedir ya banada cok soylediler ilk gircegimizde 6 7 ay once felan frost ol die ben fire kaldim fire girdim dd listlerdede adim cikar yani oyle demeyin misafir felan die plx[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...