metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 en sevdiğiniz ve en etklilendiğiniz filmler nelerdir. ben şöle bi sıralama yapsam 1-Fight Club 2-Matrix 3-Donnie Darko. diyebiliriz. en etkliyenlerden biri de Requiem For A Dream[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1)Lotr 2)name Of the rose 3)Jeanne d'arc[hline]A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise and a ferrari f1 car which stays in front of the heaven's fire gates is the reason of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1)Rezervuar köpekleri 2)madmax 3)Fight club 4)american history x 5)hayat güzeldir ehe bazılarının adını türkce yadım,ingilizcelerini bilmiom,yanlış yazıp ezilmeim:-p[hline]less talk,more glock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sıraya sokamıcam ama: truman show forest gump 28 days later adaptation hepsi inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Godfather serisi Gladiator Braveheart Usual Suspects Matrix 1[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 21 July 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ehu yaz yaz bitmez ama 1-2 tane yazam Braveheart Glad. Er Ryan Matrixler Lotrlar Fight Club[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Fight Club, Braveheart, 12 Monkeys, 28 days later, Zügürt Aga, Muhsin Bey, Eskiya, Stalingrad, The thin red line, A clockwork orange, Full metal Jacket.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Requiem for a Dream Fight Club Vanialla Sky Er Ryan ı Kurtarmak Black Hawk Down uzar gider[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 3 tane daha var unutmusum, requiem for a dream, memento, irreversible.[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1- What Dreams May Come 2- Road to Perdition 3- Fisher King 4- Memento Filmlerden çok etkilenip sonrada filmleri unutmak gibi bi alışkanlığım var ne yazık ki )-8[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfshade Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Sen cok yasa Gimli! Nasil unuturum Fisher King`i ya...[hline]Symoon, 06 July 2003 23:32 tarihinde demiş ki: Ya yemek falan da olcak yani dikkat et. Kartal da olmasa gelirdim kesin. Uzak ama.. nicotinee, 06 July 2003 23:34 tarihinde demiş ki: senın oturdugun yer neresi caddebostana özel otobus hattı koyucagız.(yakın bır zamanda) LoL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1) Matrix 2) Minority Report 3) Saving Private Ryan 35) Lotr: Fotr 78) (film sayılmaz ama) MGS2 (Matrix ve MR'den çıkınca ağzım bi karış açık aptal aptal bakmıştım etrafa)[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. [Bu mesaj Eraq tarafından 21 July 2003 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Saving Private Ryan Usual suspects Leon[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 şu an içimden gelenleri çat diye yazıyorum bu liste beni ilerde herhangi birşeye bağlamaz :P Hellraiser 5 Ring Starwars Episode 2 : Attack Of The Clones Donnie Darko çok yalan bi liste oldu donnie ile HR 5 hakikaten baya etkiledi ama..[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Braveheart Boonduck Saints Liar Liar Men in Black serisi Mummy serisi Training Day[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Shawshank Redemption ve Dancer in the Darktan çok etkilendiğimi hatırlıyorum...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Raod to Perditionu unutumuşum bende[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Fight club falan nedir bu ya herkes anlatıyor bir şeyler ama inat ettim gitmedim =P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 kingpin feci hata etmişin... tek bi laf sölicem sana: Kült ayrıca se7en da beni çok etkilemişti...[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1.full metal jacket ve lolita disinda butun kubrick filmler... 2.road to perdition 3.yesil yol bugunlerde izledigim ve sevdigim filmler bunlar tabi kubrickler hep 1 numara. en cok etkilendiklerimden biride ölü ozanlar derneği[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kasıp sıraya koydum: 1> The Lord of the Rings - The Two Towers 2> The Lord of the Rings - The Fellowship of the Rings 3> Matrix 4> Gladiator 5> Truman Show[hline]ymumcuoglu Grandmaster Mumcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 1. Charlie's Angels 2. Charlie's Angels 3. Charlie's Angels :) :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 said: theKingpin, 21 July 2003 23:03 tarihinde demiş ki: Fight club falan nedir bu ya herkes anlatıyor bir şeyler ama inat ettim gitmedim =P[hline] KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... fight club anlatılmaz izlemen lazım :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 hmmm... pokemon 1 pokemon 2 hayri pıtır ve aksanan tutkalı glitter britneyin filmi :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 fight club ilk sırada benim için. her sahnesi ayrı tat. :) *!"where is my mind?" dinler* snatch de çok sevdiğim bi film. matrix 1 & 2 (matrix 2'nin bi çok kişinin aksine mükemmel bi devam filmi olduğunu düşünüyorum). saving private ryan, american beauty, the thin red line...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar