hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Orjinal forumdan alıntıdır: Haste Aura - http://www.thottbot.com/?sp=13589 Thorns Aura - http://www.thottbot.com/?sp=7966 Healing Aura - http://www.thottbot.com/?sp=7331 Enraging Aura - http://www.thottbot.com/?sp=7069 Charismatic Aura - http://www.thottbot.com/?sp=19748[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 diğerleri bir nebze kabul edilebilirde haste bütün dengeleri bozar abartmak istemiyorum ama yeni talentlerle birlikte kontrollü dps gelirse paladinler kendini healleyebilen ve plate giyen roguelar olur gibi geliyor bana[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bide merak ediyorum,thottbot'a koyulmus yani gercek olma ihtimali epey fazla sanirim.Oyle degil mi??[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 13 Kasım 2005 23:39 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj hikmetozsahin tarafından 13 Kasım 2005 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 totemler gibi işe yarıcak bişi olmaz =)[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 oeh o haste aura nedir öyle :) bedava blade flurry. bide stack oluyosa blade flurry + SnD + bu = 70% attack speed increase[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Thott'tan bilgi alma devri bitti arkadaşlar. Burdan bütün illegal server'ların kendi arzularıyla oyuna kattıkları şeyleri izleyebilirsiniz ama official oyun hakkında bilgi almak mümkün değil.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Bunlar sanırım betadan çıkarılan auralar...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Ben forum sayfasinin adresini vereyim bide :D http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-paladin&t=547247&p=1&tmp=1#post547247[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 verin sewinsinler ya istediği kadar hızlı vursun purgelıom seal meal kalmıo tertemız pala oluyo bırakın sewinsin pala onu kullanınca armor veren aurayı kullanmayacak zatı 2 hand kullanıo oh oh ii olur[signature][hline][img=http://img324.imageshack.us/img324/8042/acecig26zw.png][/url] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 o hızı olursa bence armor icin gelen auraya gerek kalmaz two handed mace kullanan plate giyen gerektiginde invul olan kendine heal atan bir rog dusunun[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Shapeshift barı baya çoşar.Çok saçma auralar bence bunların gelme olasılığı çok düşük ne kadar forumda millet yazmış olsada gereksiz zaten bunlar çok fazla bi katkısı olmaz.[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2005 said: Blackfake, 13 Kasım 2005 23:53 tarihinde demiş ki: verin sewinsinler ya istediği kadar hızlı vursun purgelıom seal meal kalmıo tertemız pala oluyo bırakın sewinsin pala onu kullanınca armor veren aurayı kullanmayacak zatı 2 hand kullanıo oh oh ii olur seal değil bunlar aura?[signature][hline]doğruluk ve adalet için yasarim, dragonlarla savasir, babamin kilicini bulmaya kasarim. kilicim, kalkanim, atim benim yoldasim, er kisi hazzetmez kotulukten, pislikten... Paladin Rely On Chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 haste dışında yalan hepsi =). ama yeni auralar lazım palaya ya.[signature][hline]By blood and honor we serve dogu, 11 Kasım 2005 23:12 tarihinde demiş ki: şehit olmak heralde kutsaldırda.allah demiş şehitlerin yeri farklı(öyle duydum).o zaman hepimiz şehit olalım.hem onurlu ölüosun hemde bi işe yarıyosun tabi önce MİLLİ olmak lazım.(alay etmiyorum ciddiyim ama gencecikken ölmekte koyuyo insana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hepsi yalan...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Magtheridon) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 thorns aura druidin hakkıdır! druid hakkını yedirme! thorn auramızı geri isterik! :D[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 o aura lar paladin aurasi degil. trinket etc ile gelen abilityler. aura olarak gechiyor[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 ya sanırım ayrıca,pallylerin bi sürü auraları vardıda betada sonradan kocaman bi nerfle hepsi gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 hiçbir class a 20% attack speed veren bir aura verilemez, verilmesini de 2-3 exp boyunca beklemeyin.[signature][hline]Nutiara - Nefastus Guild Realm: The Maelstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2005 Bide eger mobların classalrını gosteren bir add-on kullanırsanız goruceksini ki bir cok mobun classı paladin olarak geciyor. Yaqne UBRS deki flamecaster dragonlardan tutunda bristleback shamanlara kadar speeli olan ve aynı anda melee vuran her mob paladin.[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar