Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arak Parçalar

elvyn

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
will smith-Gettin' Jiggy With It

sonali vajpayee-teri meri

arkadaki ritim in biraz hızlandırılmışı :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

arak parçalar...
ajda pekkanın bütün şarkıları. acaba kendine ait şarkı var mıdır diye merak da etmiyor değilim. joy fm dinlerken "aha ben bu melodiyi dutmuştum?" demekten yoruldum:)
sezen aksu da araklar, ama güzel araklar, insanın sinirini bozmadan araklar. ailecek hastasıyız:-)
unutmadan, metallica merciful fate hastasıdır, yazsam sığmaz buralara:)
[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir

[Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 15 Temmuz 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

mor ve ötesinin arak olayı biraz abartılıyor, rock ve bazı metal müzik te gayet sık kullanılan bir efekt ve melodi ritm combosu, adamlar yapalım demiş yapmış, tek bir şarkıdan inatla arak değil, ha tamam mvö nün öyle fazla orjinal bir müziği yok doğrudur ama bir adı bile var o efektin, kullanmalarında çok da büyük bir sakınca yok.

bu arada müzisyenler illa da diğer tüm müzikleri dinlemek zorunda değiller sonuçta, adam hayatında duymamıitır şarkıyı ama ona benzer bir şey çıkartmıştır farkında olmadan, ikisini de dinleyen bir sazan hemen atlamıştır ahanda arak diye. (hepsi öyledir demiyorum ama böyle de değildir)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
franz ferdinand-matinee,linkin park-figure linkin park girişi tamamen çalmış sadece daha fazla distortion tonu kullanmış ama eyer dinlerseniz anlicaksınız aynı! =) winamp shuffle da calarken figure calıyomuş bende değişik geldi biraz diye düşündüm başı sonra bi baktım linkin parkmış =D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
othinn, 16 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
mor ve ötesinin arak olayı biraz abartılıyor, rock ve bazı metal müzik te gayet sık kullanılan bir efekt ve melodi ritm combosu, adamlar yapalım demiş yapmış, tek bir şarkıdan inatla arak değil, ha tamam mvö nün öyle fazla orjinal bir müziği yok doğrudur ama bir adı bile var o efektin, kullanmalarında çok da büyük bir sakınca yok.

bu arada müzisyenler illa da diğer tüm müzikleri dinlemek zorunda değiller sonuçta, adam hayatında duymamıitır şarkıyı ama ona benzer bir şey çıkartmıştır farkında olmadan, ikisini de dinleyen bir sazan hemen atlamıştır ahanda arak diye. (hepsi öyledir demiyorum ama böyle de değildir)

haklısın aslında bende bazen öle boş boş çalarken akorlar uyduruyorum sonra bi bakıyorum bi parçanın akorları cıkıyo ama sonucta ben evde çalıyorum adamlar albüm çıkartıyo birazda olsa araştırmak gerekir bence!çünkü bazen tamamen aynı şarkılar oluyo sadece sözleri farklı oluyo![signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dextra, 19 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
@eagleeye: gerçekten çok benziyo ya ^^

çok benziyo değil aynı akorlar,tonlar bile aynı sadece linkin park distortion kullanmış :) şarkının gidişhatı da aynı ama aralarda bağzı yerler farklı! (gerçekten bilerekmi yapmışlar bilmiyorum ama başı tamamen aynı!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Kırdar - Bu Aşk

vs.

Massive Attack - Angel

tıpkısının aynısı

Gene Gökhan Kırdar - Cendere

vs.

Halka filminde çalan bir şarkı
(adı nedir bilmiyorum kızın kuyudan çıktığı sırada çalıyordu)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jester, 16 Haziran 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
In Flames - Transparent -> Slipknot - The Heretic Anthem
In Flames - Watch Them Feed - > Slipknot - Before I Forget
In Flames - Bullet Ride -> Norther - Dead
In Flames - Episode 666 - > Atreyu - Right Side of the Bed
In Flames - Borders And Shading - > Passenger - Carnival Diaries
In Flames - Cloud Connected - > In Flames - In Search For I (bu da kendinden arak o da yüzsüzlük sanırım :P)
yaw her önüne gelen de In Flames'ten çalıor.. :D

Şunlara bir de
In Flames - Episode 666 -> Withering Surface - Will She Defy ekleyeyim.[signature][hline]So weak, so hollow-minded
the primat flock responds
the jester race submits

Live In Flames..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilean, 16 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki:
İŞTE BOMBA:
hayatınızda görüp görebileceğiniz en arak ama en arak şarkı..
orjinal: Metallica - Motorbreath
arak: Megadeth - FFF

allah aşkına bi dinliyin.böyle bişi yok

evet bu direk arak şarkılar arasında ama sanırsam mustaine bilerek araklamış diye duymuştum bir yerlerden ama nerden hatırlamıyorum ama elyvn call of ktulu ile hangar 18 arasındaki ilişki yok bu şarkılarda,call of ktulu mustaine bestesi(burton da var tabii) ve hangar 18 de kullanmıştır ama motorbreath james hetfield bestesi,yani direk arak :)
ha bu arada manyak bir şarkıdır :
motoooorbreat its how i live my life,i cant take it any other way... :)[signature][hline]Green is the colour of my death
as in winter-guise I swoop towards the ground
Green is the landscape of my sorrowfilled passing
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...