ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bruce dickinson - cyclops (solo) papa roach - last resort (riff)[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 petek dinçöz - foolish casanova ise metallica - fuel den arak[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ben ilk dinlediğimde kopmuştum resmen çekişme yani, metallica - call of ktulu ve megadeth - hangar 18 tamamen aynı akorlar basılıo fakat çalış şekilleri farklı :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Jester, 16 Haziran 2005 12:23 tarihinde demiş ki: In Flames - Episode 666 - > Atreyu - Right Side of the Bed oha aynısı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKingOfLoss Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ya infest albümü iron maiden etkileşimli bi albüm kabul de şahane bi albümdür o ya.[signature][hline]the endless river.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Mirage, 16 Haziran 2005 15:24 tarihinde demiş ki: petek dinçöz - foolish casanova ise metallica - fuel den arak aynı zamanda mustafa sandal-onun arabası var şarkısı metallica fueldan arak:D[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 opeth - benighted camel - never let go girişleri direk aynı ama. =)[signature][hline]Silent dance with death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 will smith-Gettin' Jiggy With It sonali vajpayee-teri meri arkadaki ritim in biraz hızlandırılmışı :)[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 teomanın gönülçelen şarkısındaki gitar sesi styxin boat on the river daki gitara çok benziyor.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arak parçalar... ajda pekkanın bütün şarkıları. acaba kendine ait şarkı var mıdır diye merak da etmiyor değilim. joy fm dinlerken "aha ben bu melodiyi dutmuştum?" demekten yoruldum:) sezen aksu da araklar, ama güzel araklar, insanın sinirini bozmadan araklar. ailecek hastasıyız:-) unutmadan, metallica merciful fate hastasıdır, yazsam sığmaz buralara:) [signature][hline]Borbag=kaleidoscopic karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. For those About to ROCK.. We SALUTE you bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir [Bu mesaj kaleidoscopic tarafından 15 Temmuz 2005 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Bizim yerlilerin hemen hepsi yapıyo arak parça. Mesela Mustafa Sandal - İsyankar, Panjabi'nin bi şarkısından araktı sanırım.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bkz. teoman best of[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
othinn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 mor ve ötesinin arak olayı biraz abartılıyor, rock ve bazı metal müzik te gayet sık kullanılan bir efekt ve melodi ritm combosu, adamlar yapalım demiş yapmış, tek bir şarkıdan inatla arak değil, ha tamam mvö nün öyle fazla orjinal bir müziği yok doğrudur ama bir adı bile var o efektin, kullanmalarında çok da büyük bir sakınca yok. bu arada müzisyenler illa da diğer tüm müzikleri dinlemek zorunda değiller sonuçta, adam hayatında duymamıitır şarkıyı ama ona benzer bir şey çıkartmıştır farkında olmadan, ikisini de dinleyen bir sazan hemen atlamıştır ahanda arak diye. (hepsi öyledir demiyorum ama böyle de değildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 dejavu - kendin coş , somethings wrong - caged den arak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 franz ferdinand-matinee,linkin park-figure linkin park girişi tamamen çalmış sadece daha fazla distortion tonu kullanmış ama eyer dinlerseniz anlicaksınız aynı! =) winamp shuffle da calarken figure calıyomuş bende değişik geldi biraz diye düşündüm başı sonra bi baktım linkin parkmış =D[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 @eagleeye: gerçekten çok benziyo ya ^^[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: othinn, 16 Temmuz 2005 23:41 tarihinde demiş ki: mor ve ötesinin arak olayı biraz abartılıyor, rock ve bazı metal müzik te gayet sık kullanılan bir efekt ve melodi ritm combosu, adamlar yapalım demiş yapmış, tek bir şarkıdan inatla arak değil, ha tamam mvö nün öyle fazla orjinal bir müziği yok doğrudur ama bir adı bile var o efektin, kullanmalarında çok da büyük bir sakınca yok. bu arada müzisyenler illa da diğer tüm müzikleri dinlemek zorunda değiller sonuçta, adam hayatında duymamıitır şarkıyı ama ona benzer bir şey çıkartmıştır farkında olmadan, ikisini de dinleyen bir sazan hemen atlamıştır ahanda arak diye. (hepsi öyledir demiyorum ama böyle de değildir) haklısın aslında bende bazen öle boş boş çalarken akorlar uyduruyorum sonra bi bakıyorum bi parçanın akorları cıkıyo ama sonucta ben evde çalıyorum adamlar albüm çıkartıyo birazda olsa araştırmak gerekir bence!çünkü bazen tamamen aynı şarkılar oluyo sadece sözleri farklı oluyo![signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Dextra, 19 Ağustos 2005 03:55 tarihinde demiş ki: @eagleeye: gerçekten çok benziyo ya ^^ çok benziyo değil aynı akorlar,tonlar bile aynı sadece linkin park distortion kullanmış :) şarkının gidişhatı da aynı ama aralarda bağzı yerler farklı! (gerçekten bilerekmi yapmışlar bilmiyorum ama başı tamamen aynı!)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Kurtlar Vadisi'nin bir muzigi ve HoMM 4'un subterranian theme'i :p Konu Disi'na da acilmisti bir ara.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonfbonf Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 lise defteri diye bi dizi vardı. orada çalan yavaş bir parça vardı. h.i.m. - endless dark'ın başına çok benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Gökhan Kırdar - Bu Aşk vs. Massive Attack - Angel tıpkısının aynısı Gene Gökhan Kırdar - Cendere vs. Halka filminde çalan bir şarkı (adı nedir bilmiyorum kızın kuyudan çıktığı sırada çalıyordu)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 eheh tarz ve kullanılan sesler benziyo da tıpkısının aynısı da değil yau angel ve bu aşk.[signature][hline]abandon your life for three months.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Jester, 16 Haziran 2005 12:23 tarihinde demiş ki: In Flames - Transparent -> Slipknot - The Heretic Anthem In Flames - Watch Them Feed - > Slipknot - Before I Forget In Flames - Bullet Ride -> Norther - Dead In Flames - Episode 666 - > Atreyu - Right Side of the Bed In Flames - Borders And Shading - > Passenger - Carnival Diaries In Flames - Cloud Connected - > In Flames - In Search For I (bu da kendinden arak o da yüzsüzlük sanırım :P) yaw her önüne gelen de In Flames'ten çalıor.. :D Şunlara bir de In Flames - Episode 666 -> Withering Surface - Will She Defy ekleyeyim.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Gilean, 16 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: İŞTE BOMBA: hayatınızda görüp görebileceğiniz en arak ama en arak şarkı.. orjinal: Metallica - Motorbreath arak: Megadeth - FFF allah aşkına bi dinliyin.böyle bişi yok evet bu direk arak şarkılar arasında ama sanırsam mustaine bilerek araklamış diye duymuştum bir yerlerden ama nerden hatırlamıyorum ama elyvn call of ktulu ile hangar 18 arasındaki ilişki yok bu şarkılarda,call of ktulu mustaine bestesi(burton da var tabii) ve hangar 18 de kullanmıştır ama motorbreath james hetfield bestesi,yani direk arak :) ha bu arada manyak bir şarkıdır : motoooorbreat its how i live my life,i cant take it any other way... :)[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Dave eski Metallica zamanındaki kendi rifflerini kullanır zaten. Mechanix de Four Horsemen'in aynısıdır mesela.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits Live In Flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar