Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fansız sogutma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gecengun arkdaşlarla konusurken arkdasın bırı fansız sogutma sıstemınden bahsetı bole bı olay mumkunmu fansesınden kurtulmak ısteyenler ıcın fansız sogutma ozel bakır lar varmış bu dogrumu
Mesaj tarihi:
değişik soğutma sistemleri var. amonyaklısından azotlusuna kadar. fakat tahmin etmen gerektiği gibi ucuz değiller.

yani biz garibanların yolu fan sesinden geçer.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
Ama en azından ısı iletkenliği yüksek olduu için sıcaklıı bi süre sonra sabit kalcak. İşlemci ısındıkça soğutma da ısıncak ama iletkenliği yüksek olduu için hemen o ısıyı havaya vercek.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Mesaj tarihi:

doğru.
full sessiz sogutma sistemli kasalar oldugu gibi ayrı ayrı parçalarda var.
misal fansız psu.
örnek;

cpu daki fanıda şunun gibi sogutucularla değiştirirsin.
örnek;

ya da şunun gibi;

ekran kartındaki fandan kurtulmak için;

ya da;

bunlar kesmezse;
fansız su soğutma olayına girersin;
örnek;
[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...

Mesaj tarihi:
2. resim beni benden aldı, o ne abi :D

ha ben bu soğutmaları yaparım, da ne zaman? aşırı über süper heberepts bilgisayarım olucak anca o zaman[signature][hline]Oynak Online
İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon
PrudenT a.k.a Sorrowful

[Bu mesaj PrudenT tarafından 11 Kasım 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bi de gaz soğutma sistemleri var. İşlemci ve/veya sistem sıcaklık değerlerini sıfırın altına bile çekiyolar.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Mesaj tarihi:
said:
PrudenT, 11 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
2. resim beni benden aldı, o ne abi :D

ikinci resimdeki ürün gayet başarılı ve kaliteli.göründüğü gibi ağır bişey değil.sogutması süper.
said:
Kojiroh, 11 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Bi de gaz soğutma sistemleri var. İşlemci ve/veya sistem sıcaklık değerlerini sıfırın altına bile çekiyolar.

onlar overclock için.overclock dediysem 2.2ghz den 2.4ghz e çıkarıpta o gazlı sistemleri kullanmıyosun.

rekor denemeleri için vs. ve sürekliliği yok.1 saat 2 saat en fazla...
yani ev kullanıcıları için bişey değil o sogutmalar.habire şişe şişe nitrooxide ısmarlayacaksan saat başı olabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Mesaj tarihi:
Eet, hatta bi Türk grubu rekor kırmıştı. Kendi imalatları olan bi soğutma sayesinde çok düşük bi sıcaklığa ulaşmışlardı (hiç hatırlamıyorum o değer, sallamış olmayayim).
İnşaat halindeki bi binaya gidip soğuk bi havada test etmişlerdi hatta.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

Mesaj tarihi:
said:
Davion, 11 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:

5 GHz Project: CPU Cooling With Liquid Nitrogen

Video Download

bide yapıldıgı yıla bak..
simdi olsa
10 ghzi rahat bulurlar demekki..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Mesaj tarihi:
abi 1 ci resımdekı psu ıcın olan sogutma cok guzel o herkasaya olurmu ? bendekı kasa epon mu epok mu ole bişey dı galıba 2 ay once 60 dolara almışdım abı sessız calışsında para sorun deıl psu ve cpu ı calıstırmak ıcın fansız bı sıstem yapmak ıstıyorum bun ıcın kasayıda deyiştırmem gerekıyormu kasa oldukca buyuk yanı
Mesaj tarihi:
Yanılmıyorsam Zalman'ın Fansız kasası var hava kanalları kullanrak soğutma kullanıyor. Fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı birşeydi diye hatırlıyorum. Kasa üzerinde hiç fan bulunmadığından çıt ses çıkmıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 11 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
ya da şunun gibi;

Bunun üstüne fan takılıyor. Thermalright fan üretmtdeiği için kullanıcıya bırakmış fan seçeneğini. Bir de kasa içinde iyi bi hava dolaşımı olmadan güncel işlemcilere pasif soğutma uygulamak pek mantıklı değil.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Mesaj tarihi:
enıyısı dedınız gıbı kasanı 0 dan deyişmek saden cok bı fark kalmıyor deyiştıkden sonra ıcındekılerı :D aramızda hıc kulanan varmı bole bı sistem hıc bı fan olmadan sesısz bi şekılde calısan bı pc şımdı fansız falan alalımda pc 7/24 acık kalacak gume gıtmeylım fansız dıe :D
Mesaj tarihi:
O resimdekinin bi alt modelinden bende vardı. Epox 8rda3+ pro anakarta takamıyosunuz. Anakart üstündeki bi başka heatsink ile üst üste biniyo ve işlemcinin üstüne tam oturmuyo. Böyle olunca da bilgisayar açılır açılmaz işlemci 50C'ye fırlıyo; ankart da anlıyo fanın olmadıını, direk gücü kesiyo.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 13 Kasım 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...