Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fansız sogutma

facundo

Öne çıkan mesajlar

Ama en azından ısı iletkenliği yüksek olduu için sıcaklıı bi süre sonra sabit kalcak. İşlemci ısındıkça soğutma da ısıncak ama iletkenliği yüksek olduu için hemen o ısıyı havaya vercek.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."
"I just pwned your ass noob!"

Murtaza, 10 Kasım 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

doğru.
full sessiz sogutma sistemli kasalar oldugu gibi ayrı ayrı parçalarda var.
misal fansız psu.
örnek;

cpu daki fanıda şunun gibi sogutucularla değiştirirsin.
örnek;

ya da şunun gibi;

ekran kartındaki fandan kurtulmak için;

ya da;

bunlar kesmezse;
fansız su soğutma olayına girersin;
örnek;
[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...

Sosyal ağlarda paylaş

2. resim beni benden aldı, o ne abi :D

ha ben bu soğutmaları yaparım, da ne zaman? aşırı über süper heberepts bilgisayarım olucak anca o zaman[signature][hline]Oynak Online
İnternetin En Oynah Sitesi... Coming soon
PrudenT a.k.a Sorrowful

[Bu mesaj PrudenT tarafından 11 Kasım 2005 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de gaz soğutma sistemleri var. İşlemci ve/veya sistem sıcaklık değerlerini sıfırın altına bile çekiyolar.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

saklanbaç oynarken 2 abiyle kömürlüğe girdiğin hikayeyi anlatıcaksan anlatma HasMez..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PrudenT, 11 Kasım 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
2. resim beni benden aldı, o ne abi :D

ikinci resimdeki ürün gayet başarılı ve kaliteli.göründüğü gibi ağır bişey değil.sogutması süper.
said:
Kojiroh, 11 Kasım 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Bi de gaz soğutma sistemleri var. İşlemci ve/veya sistem sıcaklık değerlerini sıfırın altına bile çekiyolar.

onlar overclock için.overclock dediysem 2.2ghz den 2.4ghz e çıkarıpta o gazlı sistemleri kullanmıyosun.

rekor denemeleri için vs. ve sürekliliği yok.1 saat 2 saat en fazla...
yani ev kullanıcıları için bişey değil o sogutmalar.habire şişe şişe nitrooxide ısmarlayacaksan saat başı olabilir.[signature][hline]FİLTHY PLAY!
*********...
Sosyal ağlarda paylaş

Eet, hatta bi Türk grubu rekor kırmıştı. Kendi imalatları olan bi soğutma sayesinde çok düşük bi sıcaklığa ulaşmışlardı (hiç hatırlamıyorum o değer, sallamış olmayayim).
İnşaat halindeki bi binaya gidip soğuk bi havada test etmişlerdi hatta.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Davion, 11 Kasım 2005 19:49 tarihinde demiş ki:

5 GHz Project: CPU Cooling With Liquid Nitrogen

Video Download

bide yapıldıgı yıla bak..
simdi olsa
10 ghzi rahat bulurlar demekki..[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki:
holy shit dude i found a dildo!

Its Stiflers Time, Baby!

Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 ci resımdekı psu ıcın olan sogutma cok guzel o herkasaya olurmu ? bendekı kasa epon mu epok mu ole bişey dı galıba 2 ay once 60 dolara almışdım abı sessız calışsında para sorun deıl psu ve cpu ı calıstırmak ıcın fansız bı sıstem yapmak ıstıyorum bun ıcın kasayıda deyiştırmem gerekıyormu kasa oldukca buyuk yanı
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyorsam Zalman'ın Fansız kasası var hava kanalları kullanrak soğutma kullanıyor. Fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı birşeydi diye hatırlıyorum. Kasa üzerinde hiç fan bulunmadığından çıt ses çıkmıyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Kasım 2005 19:35 tarihinde demiş ki:
ya da şunun gibi;

Bunun üstüne fan takılıyor. Thermalright fan üretmtdeiği için kullanıcıya bırakmış fan seçeneğini. Bir de kasa içinde iyi bi hava dolaşımı olmadan güncel işlemcilere pasif soğutma uygulamak pek mantıklı değil.[signature][hline]So sick and tired I stand alone...
Sosyal ağlarda paylaş

enıyısı dedınız gıbı kasanı 0 dan deyişmek saden cok bı fark kalmıyor deyiştıkden sonra ıcındekılerı :D aramızda hıc kulanan varmı bole bı sistem hıc bı fan olmadan sesısz bi şekılde calısan bı pc şımdı fansız falan alalımda pc 7/24 acık kalacak gume gıtmeylım fansız dıe :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 11 Kasım 2005 19:41 tarihinde demiş ki:
ikinci resimdeki ürün gayet başarılı ve kaliteli.göründüğü gibi ağır bişey değil.sogutması süper.

yalnız o şey yan çevirince kasaya sığmaz gibi gözüküyo[signature][hline] Müthiş Site
Prudent a.k.a Sorrowful

İnternet'in En Oynak Sitesi. Coming Soon...
Sosyal ağlarda paylaş

O resimdekinin bi alt modelinden bende vardı. Epox 8rda3+ pro anakarta takamıyosunuz. Anakart üstündeki bi başka heatsink ile üst üste biniyo ve işlemcinin üstüne tam oturmuyo. Böyle olunca da bilgisayar açılır açılmaz işlemci 50C'ye fırlıyo; ankart da anlıyo fanın olmadıını, direk gücü kesiyo.[signature][hline]"I pwned your head with my awp."

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 13 Kasım 2005 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...