Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizler boyelemi yapıyoruz?

Anathema

Öne çıkan mesajlar

Kuzenim 4 ay once evlendi ve fransa (Paris)ya gittiler acıkcası gittiklerine pişman olmuslar. ornegin Kaliteli bir restorana girdiginizde hoşgeldiniz, buyrun, nereye oturmak istersiniz? gibi bir ilgiyle karsılanırsınız cunki size deyer verilir müsterisinizdir. Kuzenim bu olaylar karsısında sadece Fransıslar ya insanlıklarını kaybettiler yada hiç insan olmadılar dedi.[signature][hline]Vedalar dogru degil Sevgiler Yalan Degil...
Sosyal ağlarda paylaş

2. Fransız ihtilali gelior zaten, biraz bekleyin restorantlarda yola girer.

Ha bide fransa savunucuları yolda. Geliyorlar.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven-

Davion, 04 Kasım 2005 01:58 tarihinde demiş ki:
Hatun yanlız kaya gibi maaşallah. 87'li gibi hiç durmuo kaç tane kız tanıyorum 26 27 yaşında onun yanında 15 yaşında gibi dururlar.

Sosyal ağlarda paylaş

ben bu sfer isyancılardan yanayım
sınıf ayrımı yapıp bunu sindirmeye çalışmanın cezası budur
ama bunun cezasını masum insanlarda çekiyor olabilir
sonuçta sınıf ayrımı destekleyen yada sınıf ayrımı yapan vatandaşlardada suç var[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya.
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MyDyingBride, 09 Kasım 2005 23:23 tarihinde demiş ki:
ben acikcasi "ğ" kullanmam el aliskanligi "g" yazdim arkadasda bosluk buldugunu sanip "laf" soktugunu sanmis :)

sonuçta sen türkçeyi bozuyorsun g ğ farkediyor farketmese oyle bir harf olmazdı dimi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Sosyal ağlarda paylaş

hayır orda Eyer'i eger diye düzeltmek zorunda değilsin muhabbet başka gereksiz durmuş orda. bende onu görüp bunu yazdım. senin yaptığın normalde benimki hemen laf sokma falan oluyo ölemi eyvallah tamam. sende haklısın
sen eyer'i türkçeyi bozuyo diye eger olarak deiştiriyorsan Eger'de türkçeyi bozar. ya tam düzgün yap yapacaksan yada hiç dokunma kalsın öyle.[signature][hline]Guild Wars
Guild--> Dark Saga [www]
Xenocide The Turk (E/Mo)
Monk of Bodom (Mo/W)
Elessar Kabraxis (R/N)
Abuzer The Kadayif (PvP IWAY W/R)

[Bu mesaj Xenocide tarafından 09 Kasım 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...